v sobotu bych dal něco kratčího 50–60km zbraslav, davle… přidá se někdo
v sobotu bych dal něco kratčího 50–60km zbraslav, davle… přidá se někdo
pridal bych se…
viděl bych to tak kolem 10,30 pod barandákam na branické straně
ok, snad tam trefim;)
vy jste vsichni tak naramne vtipny jak planujete jizdy presne tak abych nemohl.. pristi tyden mam cely volny a vsadim se ze nikdo nic nenaplanuje:-)
tos pochopil zcela spravne, budu se ucit:o) ,teda vlastne :-///
nechci to zakřiknout, páč se taky šprtám na zkoušky, ale možná bych něco kratší dal… pokud Ti nevadí turistické tempo:-)
ja stejně jinak nejezdim :-) tak klidně piijed jestli ti nevadi že na mě budeš čekat ;-)
pokud bude hezky tak já bych naopak jel minimálně k Paviánovi, už je mu určitě smutno. Na sraz se dostavím a tam se poradíme co kdo a jak :)
bude zima tak se mi nechce nikam moc daleko ale muzeme se poceste někde odpojit :-)
prihlasil se blacky, takze to tvoje „mirne tempo“ asi neprojde;)
Toz ja se tam taky objevim a uvidim podle stavu ledu jestli to taky vezmu k Pavianovi nebo jen neco kratsiho.
vrchem po červený to půjde, garantuju :)
já jsem po včerejšku v prognózách o počasí opatrnej, dokonce jsem dneska uvažoval o silničce:-/. ale nejspíš teda taky dorazim
No melo by bejt hodne slunecno a peknej mraz, na silnici zmrznes :)
Aby to nebylo ze vrchem po cerveny pujdem :-)
Pozor na blatniky ;-)
Blatnik necham doma, stejne vlastne zadnej nemam :-) A myslim ze v tom mrazu nehrozi zadny bahynko :)
Jestli bude stejne krasne jako dneska, tak dam neco po silnici na cely den.
Asi se objevím , svezu se kousek a pak pofrčím vlastní cestou.
Já se přidám.Právě jsem zjistil, že mám prázdný přední kolo – zatracený trny, grrrrr. Jdu lepit :-(
tohle budu resit az rano, bohuzel nevim co mam zalepit aby ten tlumic uz konecne neuchazel…;o)
jo tak to nebylo vůbec marný dneska, myslím že bychom mohli napsat encyklopedii ledu :) základní rozdělení: trapnej led = dá se na něm jet (např: posypaný šterkem; odtávající; s minimem přimrzlého sněhu; se zamrzlými listy, sem patří i zamrzlá Berounka :)) Ostrej led = dá se jet, ale je to slideshow (např rozšlapanej a umrzlej led; ledové koleje od aut…) Krutej led = dá se jet, ale občas proběhne nožička a dost často i crash (vodní led -potoky, studánky; totální zrcadlo hladký,…) krutej led někteří bikeři překonávají po čtyřech a kolo táhnou za sebou :)
Dneska to bylo fakt super. V tomhle pocasi je radost jezdit! A led byla urcite lahudka, jizda po Berounce paradni. Trocha statistiky, dalo mi to 72km/1000m. Jak to vidite s tim zitrkem ?
zatim nijak :/ bych vyrazil třeba ve 12,00 od Barandáku (Braník) a jel teda přes Rokli na Točnou na oběd a pak lehce něco navíc (modrá Jarov třeba :)
Ok, tak se domluvime zitra
bylo to fajn ale sem rád že už sem doma a celej :-D neměl sem ani jeden pád což považuju za velkej uspěch :-) místama to bylo fakt hustý spíš na brusle než na kolo :-D
sis fakt neustlal jo? tak to respekt. Já měl za to že min. jednu krysku tam vyslal každej
Ja to taky vzdycky ustal, musis se jeste hodne ucit ;-)
ani jednou čestný :-) to víš že kdybych hodil bych si postěžoval a ještě jednou dík za to pití musim to příště líp pořešit myslel sem že budem za 2–3 hodky doma tak sem netahal sebou hrba ;-)ted sen tu vysmahnuk matonku skoro na ex :-D
věřím.. já teda až k zemi taky nešel ani jednou, ale jednou jsem přeci jen opustil kokpit během :)
nejlepší byl cabbage přes ten zmrzlej potok co byl v té zatáčce to chtělo fotku myslel sem že zamnou leze Spiderman :-D
Tak mně to dalo 60 km, tolik strachu z pádu jsme snad v životě na kole neměl. Led jsem pořádně leštil 2×, drobné pády nepočítám. Ty zatracený boty strašně kloužou :-( Fotky dám k Ječňákovi.
taky přidám chválu. bylo to super, na nedostatek ledu si tentoktát nestěžuju. sice jsme dojeli jen do Všenor, ale stejně to bylo výživné. myslim, že po Berounce se na biku jen tak dlouho opět neprojedu:-)
hodne zaslouzenejch 60km, sem tuhej nastesti jen jedna krysa a to upadlo jen kolo;) asi definitivne sundam ty XC-nekompatibilni plaste, nejedou a stejne moc nedrzej…;
Fotky jsou (konečně) tady: www.bajk.cz/…_2006_01_28/
super, jen skoda ze nejdou ty videa…na ty jsem se moc tesil
vypadá to dost suše, ikdyž ono to i suchý je, teda pokud se trefíš správně, pokud ne tak by to mohlo být i zajímavý
z druhý strany mne ta skalka přijde výrazně jednodušší, tady není opravdu místa nazbyt. a fláknou sebou na led nebo se vykoupat v berounce se mi nechce
vidíš a mě výrazně težší :) to bude asi rozdíl HT vs. Full už abych to mohl okouknout i z tý druhý strany :)
Koukam na ne, ale nechapu proc nejdou.