se zítra chystáme dobýt Plešivec i my amatéři. Sraz je v 9,15 pod Barrandovským mostem na SMÍCHOVSKÉ STRANĚ. Pokud by bylo extra hnusně, akci zde zrušíme, když bude jen trochu hnusně, můžeme změnit jen cíl.
se zítra chystáme dobýt Plešivec i my amatéři. Sraz je v 9,15 pod Barrandovským mostem na SMÍCHOVSKÉ STRANĚ. Pokud by bylo extra hnusně, akci zde zrušíme, když bude jen trochu hnusně, můžeme změnit jen cíl.
Anketa: Já (hlasující)
Ahoj kolego. Já bych jel,ale o tom kopečku jsem neslyšel nic dobrého a tak mám trochu strach abych to dal. A kdo to je ‚my amatéři‘? A co ten Branickej řezník,ten jede taky?
No pojeď, ničeho neboj, když tak pojedem dom vlakem… Zatím co já vím, jede Meduza, Radek Kolda a nějací Meduzovi kámoši..:-)
Tak jo,vezmu si lopatku a když se mi kousne pumpa tak mě zahrábnete někam pod keříček.Slibujete?
já bych napsal pojeď, kdyžtak pojedem vlakem …
Spíš ne bude hnusně a pokud ne dam si spíš karlštejna a grobiana :o)
A jedou i „napuchly nite“ ? :-)) Uvazuji ucast, ale pokud jo bude rozmyslena :-)
Hlásím se taky, snad nebude hnusně
Kade chcete ist? mam teraz na biku slicky, da sa to aj s nimi, alebo radsej prezut na poriadne gumy?
pojed na silnici. Se slikama do terenu nelez, hlavně ne po tom dešti co byl během týdne…
o pojed, v pul desty sme na branicky stezce u kina, pojedem tak na 4 hodinky na pohodu:)
pohoda minule nedele :-) „bylo nas pet“ :-D
Vraj to tempo bolo o nieco rychlejsie :) Nakonci som velmi plapolal na konci. Prvych 120km do zbraslavi priemer cez 32. A tepy velmi velmi vysoke, takmer simulacia malevilu :)
Takhle???;-))
Kdyz nebudete moc zniceny nebo bude hnusne a pojedete nekam i v nedeli, tak bych se pridal, zitra jsem mimo.
Jedu, pockejte na me prosim :-)
ok
Ja myslim goooood. Skoda te Vasi vzpoury, mohli jste si dat o jeden kraaasnyy sjezdik vic. A ta kudla domu po silnici by byla taky panoramatictejsi po hrebeni :o)
utrack.crempa.net/report/saved_report.php?ident=fd8a12f8bb52fe2bf5e9fc209b268137
Takové drobné vzpoury jsou nezbytné,bo by se s Váma co snídáte kousky uranu,nedalo za chvilku jezdit.
Moc hezky řečeno, pane kolego :-)
Já myslím, že to bylo fajn. Plešivec byl dobyt a to je hlavní. Díky všem za účast ! Fotky a reportík jsou tady: www.thapsus.wz.cz/vyjizdky.htm
Tady ma nekdo rad svy kolena a chce jim doprat hooodne bezbolestnych let :)
kolik já včera viděl odhalených kolen(bohužel jen) bikerů…
…teda spíš cyklistů…
Neměj péči, o mý kolena bylo postaráno dobře. K večeru jsem nasadil dlouhý gatě.
:DDD
Pekne fotky, niekedy sa snad pridam.
Moje heslo, „Nejdulezitejsi je dorazit do cile vcelku“, bylo naplneno (i kdyz moc nechybelo…) Fotky zde:www.damika.cz/…15/index.php
Tak pardalove, moc vam zavidim, bylo naproso luxusni pocasi. Co takhle zitra Kralupy na vyjeti?
je tam dneska hnusně, odkroutim aspoň doma nějakou práci…
Bylo to super,jenom nevím jestli jsem Plešivec zdolal já nebo on mě. Každopádně večerní lahvinka Tokajského mě dorazila totálně a tak si dnes budu lízat rány.Tada až poté,co zlikviduji tu hroudu bláta co mi stojí v předsíni. Fotky jsou super a komentáře taktéž.
Bylo to docela fain, jen bych příšte zvolil méně drncavou variantu :-)
A tady jsou ještě nějaký fotky:
teda fotky máte fakt parádní, příště musim zas s váma, láká mě ta Kuchyňka – ještě jsem tam nebyla…
Škoda jen že na opravdový focení nebylo dost času :-( to bych si vzal i pořádný nářadí, ale takhle by to byla mrtvá zátěž 1.5Kg :-)
Tak je také ještě pár fotek: stumpa.rajce.net/15.3.2008_Plesivec