Nechce se někdo projet,pohodovým tempem?Napište případné návrhy,možná i změna místa srazu.
Nechce se někdo projet,pohodovým tempem?Napište případné návrhy,možná i změna místa srazu.
Nechce se Ti jet jednou pod mým velením ?
Kua bývat v Praze, tak je to hozená rukavice ;)
Ahojky Zlatko,
já nejedu tak můžete zase zničit jednou vysmátýho. A hezkou projížďku. :-)
M.
To mne mrzí.., takhle budu zase utahaná jako kůň. Ještě že pojede Ajka. :-)
Proč ne :).Kde a v kolik?
Pokud nebudeš trvat na tom Zličíně… No mohl bys jednou jet na naší stranu, říkals že Kralupy a dál vůbec neznáš.. Takže Dejvice ještě lépe Podbaba na konečné před hotelem v 09:00 až 10:00 jak budeš-te chtít. Nebo u nás, ale slivku bohužel nemáme. :-D
V 10 před hotelem(tuším správně že je to ten hotel u konečné tram?).
JJ, jinej tam široko-daleko není :-)
Ja bych se pridal, kterym smerem budete mit namireno?
Není problém, přidat se může každý, tempo jistě pohodové. Podél Vltavy-soutok-podél Labe. Směr vidím na Praha-Kralupy-Mělník-Neratovice-Kostelec n/L-Líbeznice-Zdiby-Praha Trasa se dá vždy poupravit…:-)
O.K., tak v 10 pred Internacionalem, nejak nevim, jak se ted vlastne jmenuje…
Každé dva roky se jmenuje jinak :-D
Je to proste ten hotel ze Sakalich let…
Taky bych se pridal..
Překrásná vyjížďka, kdo nejel s námi prohloupil a těm co s námi jeli děkuji za účast a doufám že jsou spokojeni. Bylo tam menší bloudění pod ropovodem…:-) A málem jsme se pak ocitli i na Řípu :-D Cesta zpět byla spletitá a dokonec vedla i přes Okoř. Hodilo nám to 139km a průměrka 21km/hod. Spíše díky Vysmátýmu.
Ja za to nemůžu:).Byl jsem rád že jsem to uvisel.Spíš to bylo proto že jsme nepotkali kopec.
Pár fotek z Mělníka nad soutokem Vltavy a Labe:
Bylo to prima, az na toho vlka, z Kralup jsem to jel skoro cely vestoje :-) Nastesti to bylo hodne po rovine,co by taky clovek cekal, kdyz jsem chteli jet podel reky…takze tech 140 nebylo tak strasnejch.
No škoda že jsi se pak už odpojil, v Kralupech jsme se posílily výbornou čočkajdou.., a pak hurá do Číčovic na večeři. Tys přejel VLKA jo ? :-D
v patek jsem hral fotbal a od te doby kulham :/ fakt me to mrzi, ze jsem nejel.. pekne foto, mozna priste..
Fiha, ještě, že jsem se včas odpojil. Dalo mi to 110 km a měl jsem toho dost. Ale snad někdy příště zase rád pojedu. Dík.