zdar,
tento den se mi předběžně rýsuje volné dopoledne, které bych mohl strávit v okolí Lipníka, Hranic apod.
místní bajkeři – nechcete dát švih po okolí?
samozřejmě jen pokud bude rozumné počasí.
zdar,
tento den se mi předběžně rýsuje volné dopoledne, které bych mohl strávit v okolí Lipníka, Hranic apod.
místní bajkeři – nechcete dát švih po okolí?
samozřejmě jen pokud bude rozumné počasí.
Anketa: pojede někdo?
Hele koldo, to je tvoje úchylka založit každý thread 2×?? Představ si, že to takhle bude dělat každý.
ne, není :) já to vždycky zakládám při x jiných činnostech a automaticky to zprasím. příště to už neudělám, slibuju:))
Měl jsem včera nějakou blbou náladu, tak mě to asi vytočilo… Kdyby zdvojování threadů byl největší problém na Zemi, tak by tu bylo moc pěkně:-)
mě to včera taky vytočilo, že jsem to zase založil 2×. prostě práce chvatná, málo platná :)
S nejvetsi pravdepodobnosti nebudeme s Pekackem doma, takze asi e e.
:-) sice mi více pasuje odpověď b) :-) ale jestli se pojede pohodička tak jedu.
hmm, já slavím v pátek před tím s kámošema narozeniny…takže nejspíš budu přemlouvat draka ať mě opustí a de si po svých :-/
Asi bych taky mohl, navic jsem si vcera paradne spravil chut na trase prvni casti selamaratonu, bylo to tam moooc dobry, tak pokud nebude zadna suurna prace a trochu pocasi, urcite bych jel, aspon poznam vic lidi tady z okoli.
Spodní část Krkavčího údolí (Šela marathon před vracečkou/stojkou u Teplic nad Bečvou) → udělali lesákům cestu, takže kousek trailu se změnil na ne moc uválcovaný povrch… .
ještě uvidím, ale asi se objevím…
:-) Já si až teď všiml, že je to až 21.10 jsem se už chystal na zítřek… Ale 21.10 mám taky čas.
tak co, jak to vidíte? já bych vyrazil v sobotu kolem poledne.
Pokud se mi podari vyhnout praci, mel bych se motat po obede nekde okolo Helfu, jestli se ji ale vyhnu je zatim ve hvezdach :-(
Dobře :-) Kam se jede ? BEST of Šela ?
A nechcete vyrazit do Hostynek? ;-)
To není špatný nápad…
to bych se pripojil – zatim tedy jen asi, plan vikendu mam totiz dosud ponekud neurcity :(
příští sobotu (28.10.) tradičně bude výlet „Spadaným listím“. 13 hod, náměstí Fryšták. Sice nevím, zda to letos někdo oficiálně organizuje, ale organizace netřeba.
Kde jsi to vyhledal?
Mne to psal Roman Lipovy, takze to bude pravda :)
já bych rád, ale večer mám akci v Hranicích.
Jdeme pařit, :-.).
kámoš z VŠ (nebo spíš z kolejí :) slaví 30. takže pařba jako prase :)
Kde to bude, nenápadně bych se přifařil, :o)).
myslim ze v hospode pod lipou, ale nevim, jestli to nebude mit jako uzavrenou spolecnost..
Tady se to vzdycky zvrhne v chlastacku :-D Ja jdu kalit dnes, musim vyuzit ze jsem „prodal“ malou segre na vikend a moja ma odpoledni ;-) Zitra se asi budu motat po obede kolem Helfu, jsem tam domluvenej na pifko s kamoskou a pak mozna pojedu dal nekde smer Teplice, zalezi jak se rozsedim, jak bude pocasi a cas.
Tak dobre, Hostynky ne e. A co kdybysme vyrazili pro zmenu nekam smer Slavkov – Boskov – Stredolesi – Radikov – Potstat – Partutovice… Trasu uz jsem vymyslela. Staci, kdyz to odsouhlasite :-)) Sraz muzeme dat bud v Lipniku, nebo treba nekde jinde. Zalezi na vas ;-)
ok. ja uz nebudu na netu. na mail Ti poslu cislo na mobil – kdyz tak mi dej vedet. mohl bych byt v lipniku nejdriv v 11.
Tak to nam docela pasuje, protoze se s Pekackem budem divat na Kruh a ten konci otrictvrte na dve :-)))
jeee – diky za pripomenuti, uplne bych ten kruh zazdil :)
škoda,jel bych taky,ale před týden mi vyndali konečně tenhle hnus ze stehna…
Originalni piercing ;-) No skoda, hlavne se brzo uzdrav ;-)
Kdyby se chtel jeste nekdo pridat, tak definitivni verze je v 11:30 v Lipniku na namesti.
Nad Peklem
Tak kolik ste najeli a kolik vás bylo? Vidím,že bylo celkem teplo…aspoň do kopce :)
My s Pekackem 82km a Kolda o 20km min. Bylo to super. Pocasi krasne vyslo a ty vyhledy do podzimni krajiny… :-) Nakonec jsme se sesli jen tri, ale i tak se akce vydarila. Teda nevim jak klucii, ale mi se to libilo :-)
Já chtěl jet taky, ale ráno mi bylo nějak divně :-( No stejně jsme neodolal a slunce mě odpoledne vytahlo do Hostýnek se jen tak povozit po hřebenech a strašit turisty (nevím proč vždy tak uskakujou :-) asi si myslí, že se na ně valí lavina… 82km ?? Kde jste až byli, na Libavě ? to je jak skoro celá Šela…
Motali jsme se po Slavkovsko-Potstatske strane po mojich oblibenych stezkach :-). Kousek jsme jeli i pres prostor, ale jen okrajove.
Podle najetých km jste to tam slušně projezdili.
Tech 20km, o ktere prisel Kolda byly silnicni prejezd Klokoci-Lipnik a zpet, takze zas az tak moc jsme to tam neprojezdili :-)
Hm ja si taky dnes „užíval(ral)“ 2× 17km asfalt do Rajnochovic… ale těch 35km po hřebenech za to stojí.
Pekne je v tom lese … dnes jsem mel „subotnik“ :(, ale zitra si to doufam vynahradim. Jak vidim ty barvy podzimu, tak asi vyrazim rozhanet turisty do Chribu … nebo do Hostynek … nebo ? … No uvidime kam …
U Boskova
V lese :-)
Sjezd k Puchartu, aneb jak se nici prevodniky :-))
:) a ještě má kolda zařazený na prostřední :) a nový kliky :)
to bylo jen do dřeva :)
Cunik na Bonkove :-)
Krmeni selem :-)
2 exoti vedle sebe :-))
To Marzochi na vidli je hodne originální. 100 bodů autorovi.
Tak jsme to prezili :-)
vyjížďka byla super.parádní počasí, pěkná trasa. Následná akce v Hranicích taky stála za to, pařili jsme nonstop to půl deváte ráno:) vzbudil jsem se až teď.
Tak v tolik hodin uz jsme pomalu byli znovu na kole :-))
Spis pomalu nazpatek,ne? :-D
jinak hospoda Pod Lipou je mazec. poprvé jsem zažil, aby hospodskej seděl našrot pod pípou :)))
kde jste byli na kole?
Dukladne jsme projezdili stranu kolem Helfstyna. Podobne jako minuly tyden. Bylo to pekne :-)
to věřím. snad se příští týden dostanu na vsetínsko. tak se mějte a někdy zas na bajku:)
Ahoj :-)
Pár fotek najdete na peka.webovastranka.cz/image/245 -ale je jich málo, původní 30MB ZIP soubor se mi nepodařilo vložit.
nice photos