Ahoja přidá se někdo na pohodovou vyjížďku z Lán na Křivoklát. Vlak jede z Masarykova nadraží v 8:27 nebo v 9:47 na Stochov pak pres Lány ,rozhlednu Louštín , Rakovník, Křivoklát a pokud toho bude málo ještě dál a pak vlakem zpět.
Ahoja přidá se někdo na pohodovou vyjížďku z Lán na Křivoklát. Vlak jede z Masarykova nadraží v 8:27 nebo v 9:47 na Stochov pak pres Lány ,rozhlednu Louštín , Rakovník, Křivoklát a pokud toho bude málo ještě dál a pak vlakem zpět.
v kolik to vidíš v Lánech? moh bych se tam připojit jestli se teda něco sejde.
na Stochově to je but v 9:44 nebo 10:39 a do tech Lán je to kousek max 10 min jizdy ze Stochova
A nechcete jet na kole uz z Prahy, ja mam k cestovani s kolem vlakem docela odpor.
Bez vlaku to neni to spravne enduro pojezdeni
Tak to asi nebudu spravnej enduro pojezdec :-)
to mas recht vlacet se s kolem po asfaltu to rad prenecham xcčkařum :))))))))))))))))))))))
rovnou z Prahy to nedam a hlavne si chci uzit tereny a ne jezdit po asfaltu z Prahy
tak jestli někdo případně pojede, v deset budu u zámku na Lánech. stejně to mam zítra cestou tak tam chvíli vydržim.
no jestli se mi povede vypadnout tim vlakem 8:27 tak se tam sejdem budu koukat po Cubovi :)))
Jak je to s tim vlakem? Kdybych mel kolo celou dobu pod kontrolou, tak bych o tom uvazoval, ale ajznbonakovi do ruky ho v zadnym pripadku nesverim.
ten prvni vlak by mel bejt klasickej motorak a ten pozdejsi tam je uschova behem prepravy… ale nebal bych se toho s kolem ve vlaku jsem uz najezdil dost a zatim zadnej problem ze strany CD
Jestli přijedete tím prvním vlakem možná bych se přidal, tím druhým nestíhám jinou akci. Gw
mozna bych se pridal, jeste uvidim jaky bude pocasi a jakou budu mit naladu. Jinak pokud tak pojedu z Kladna kolmo
domluva enduristů nezdá se býti zrovna ideální:
:-)))
:-)) to se pleteš. my víme svoje. žeju skupino???
jenom tak při kávičce brblám :-)
ty asi budes trochu zamindrakovanej co ??? pokud se nekdo bude chtit pridat tak jsem napsal kde a kdy … ty akorat meles hovna takze si dneska zajed karou na pivo a nezacláněj
wow, vostrej jako břitva :-)))
Ahoj. No ja by som siel, ked bude dobre pocasie. Podla predpovede mam byt v sobotu skaredo. Ale asi tym neskorsim vlakom. Teda ked je to na biku :)
no pokud ten neskorší vlak je ten v 8:37 tak jedu s kamosem tím druhym :-( 9:47
Aha slovencina. No neskorsi znamena pozdejsi, cize pozdeji (slovensky neskor – o se striskou, cita sa ako uo), cize 9:47
oka tak doraz jeste mi ty slovicka upresníš jo :) a pokud bude chcát jako dnes tak to padá.
Kdo nepřijel tak zaváhal, já jsem si s Brblou (znalcem okolí) pěkně zaskotačil v libovém bahýnku. Co mám povídat, musel jsem se svlíkat venku na ulici jinak jsem nesměl domů :-)
jojo, dobrý to bylo. znalec okolí nakonec ještě slušně zakufroval tak se mi to kapánek protáhlo:-) blátíčko bylo výživný ale s rezervou všechno jetelný.
Jo brble jak nemá bahno až za ušima tak to není vyjížďka – akorát chyběl sníh co :-)