Zdravim bikeri,
Po 15 letech na Authoru kinetic 21" jsem se vzhledem k mym bolavym zadum rozhodl investovat do celopera. Nejsem zadny bohatyr, tak jsem si stanovil max castku, kterou jsem ochoten dat na 45k. Vim, ze to na celopero neni mnoho, tak jsem se rozhodl, ze se podivam po lonskych modelech ve vyprodeji. Narazil jsem na dve slusne nabidky a to: Sparka 40 v XL za 45k a sparka 50 v L za 37k.
Mym probemem tak ani neni vybava jako spis rozhodnuti zda mensi ci vetsi ram. Merim 188–189, takze bych dle tabulek mohll mit oboje. Velikost L jsem vyzkousel a jelo se mi na nem dobre. Pripadal jsem si na nem ale trochu jako vosa na bonbonu. :) Muj kinetic je 21" ale s tim problem, ze jsem na nem moc natazeny dopredu, po chvili me na nem boli zada. Nechtel bych to same opakovat se sparkem, ten jsem si bohuzel v teto velikosti projet nemohl. Nevim tedy jak moc me to ve srovnani s Lkem natahne.
Nejsem zadny velky zavodnik, chci se na kole citit dobre a pohodlne, zase ale nechci vypadat komicky. Poradte mi prosim, do ceho byste sli vy a zda se mam toho vetsiho ramu vyvarovat nebo zda s nim budu ok. Ja bych totiz asi radeji tu 40ku. :) Ta ale za tyhle penize v Lku neni…
Dekuju moc