Zdravím, zhruba po 400 km jsem začal pociťovat znatelnou vůli při tahání pedálu nahoru. Kufry i pedály, jak jsem uvedl, mají najeto cca 400km. Jde s tím něco dělat? Někdo nějaké zkušenosti, prosím?
Dík
Zdravím, zhruba po 400 km jsem začal pociťovat znatelnou vůli při tahání pedálu nahoru. Kufry i pedály, jak jsem uvedl, mají najeto cca 400km. Jde s tím něco dělat? Někdo nějaké zkušenosti, prosím?
Dík
Ještě doplním, že je přítomná i vůli při pohybu vodorovně s pedálem…
Sundat hlavní těleso z osy a za kuličkama (na obrázku č.3) jsou dvě matky první na vymezení vůle a druhá slouží jako aretace. Když budeš vracet to hlavní těleso je zapotřebí tam dát vazelinu.
Jinak pokud si na to netroufneš – po 400 km jsou asi ještě v záruce, takže servis.
Ještě obrázek…
Ahoj, je to uz stara tema ale snad poradite. Mam starsie shimano xcr pedale a na jednom z nich mi noha beha vertikalne (dopredu, dozadu). Snazil som sa to riesit dotiahnutim upnutia ale nepomohlo. Da sa to servisovat? Z toho obrazku som to nepochopil. Diky
Lítá ti tretra v pedálu nebo jen jakoby samotný pedál?
Po rozobrati pedalu som pochopil, mylil som sa, nemam volu pedala ale volu tretry v pedale. Mate s tym skusenost?
bylo by mozne ten pedal vyfotit