Zdravim, poprosil bych někoho, kdo má tonto bike , aby mi napsal své zkušenosti, popř. problémy s bikem…měřím 178 cm, délka od rozkroku k zemi cca 84 cm, bude mi vyhovovat velikost M? popř. jakou máte velikost rámu vy? děkuji za odpovědi
Zdravim, poprosil bych někoho, kdo má tonto bike , aby mi napsal své zkušenosti, popř. problémy s bikem…měřím 178 cm, délka od rozkroku k zemi cca 84 cm, bude mi vyhovovat velikost M? popř. jakou máte velikost rámu vy? děkuji za odpovědi
Mko by ti melo vyhovovat..
To záleží na tom ,co od tohoto kola očekáváš.Jinak velikostně určitě M.Mám 185cm a do Lka bych nešel.
ja měřim na centimetr stejně jako ty. testoval jsem M size a byl na mě malej. kolo je dlouhy ale kokpit poměrně kratkej a posed narovnanej. koupil jsem L a jsem spokojenej (mam 2007, ale ram je totožnej) jen by se hodil o chlup kratší představec. bohužel je integrovanej do te jejich dvoubrejlovky. nevim, zda ji tam maš nebo na 2008 už dali normalni vidli..
Na všechny modely 2008 je dvoukorunka.Na modely 2009 je pouze u top modelu SW ENDURO CARB,u comp a expert je FOX 32 float/talas.
BTW:Měnil jsi nějaké komponenty nebo tam máš vše ze serie? A kde stím všude jezdíš.
tet..měnil jsem prostřední placku na 38 zubu a davam rock-ring. vyhledavam technicky naročny teren a velkou placku jsem použil tak 2×. jinak po výměně obyčejnejch mrdko-gripů za zámkový jsem zatim se všim spokojenej. planuju vymenit vidli za normalni jednobrejlovku kvuli rejdu a hlavně kvuli funkci. ta vidle speccialized postrada citlivost. se sametovym chodem foxe se to neda vubec srovnavat.
brázdím traily kolem Jablonce n. N., jinač jezdim všechno…což ze slova ENDURO plyne :)
Nemel jsi nejake problemy se zadnim nabojem? neco jsem o nich cetl,ale prej zadna velka spokojenost s nimi..ja mam mit toho spesla tak do tydne tak me zajimaly nazory lidi co ho jezdi..
jo to je achylova pata biku (nakej shit od SHIMANA) ale ja jsem s nim zatim problem nemel. možna se jednou povolil…jinak dobry
Jeste bych mel dotaz – jak poznas ze je naboj v haji? ten naboj co by tam mel by je DT swiss custom delany pro spesl, tak nevim…
v haji je, když ma velkej vakl, nebo klade odpor při otačeni
Pokud budeš měnit vidly,tak nezapomen ,že ta dvoukorunka má 25mm pevnou osu.Nevim ,jestly na to dělaj nějaký redukce třeba na 20/15mm,každopádně výměnou vidle by to nekončilo.
Daj mi icq pls.
my icq: 339653829
Dvoubrejlovku stačí dát k Milanovi do Tuning-Testu a bude mít odtrh pod pět kilo, krásný chod, s Talasem se nedá skoro srovnávat ;). Nebo aspoň tu mojí to zachránilo od výměny, rejd mě zas tak netrápí.
co s tou vidi v Milan bude provadet a kolik mě to bude stát?