jen se zeptam sla by nejak vylepsit tato vydlice treba tlumeni olej?predelat?
diky za odpoved a kde a kdo by mi to udelal?
jen se zeptam sla by nejak vylepsit tato vydlice treba tlumeni olej?predelat?
diky za odpoved a kde a kdo by mi to udelal?
prodat a koupit epicon TT, tam už máš olej udělanej…
raidona určo někdo koupí, hodně lidí si myslí že je to epicon, ale něaký ten rozdíl tam je :-)
Super nápad, místo aby si to za 100kč předělal, tak jí za 1500 prodá a za 5 000 koupí jinou. ;-) Výsledek bude stejný.
tak jako pokud mluvíme o tom že si on sám rozebere vidlici a dá tam ve finále olej místo vazelíny, nevím nevím jak to bude vypadat. ten raidon je vevnitř něco jiného…
Výsledek by nebyl stejný, ani kdyby šlo o stejnou vidlici, natož když jde o jinou vidlici.
ja se v tom moc nevyznam ale jaka by nahradila tuto vidly ani nevim co je toto TT?sem v tom zacatecnik
TT je totok: www.tuning-test.cz
přesně jak radí..prodej tu mrd*u a kup něco jinyho asi epicona:D raid je blbá vidlice.. mě teda moc nechodí a to je nová téměř.. takže nevylepšuj nepomůžeš si..
je to to samý jak epikon…a ten je taky na pyču…takže ať koupí REBU nebo FOXe… :D
To spíš Rebu. :-)
Sestře (55 kg) chodila v pohodě a když jsem na kole jel já (82 kg), tak jsem si taky nestěžoval. Nemáš jí přefoukanou?
Třeba jí nemá nafouklou vůbec… :)
Možná ji ale třeba zamknul a zapomněl na to. :-) Ale tak blbý není, alepsoň to předpokládám. :-)
Cloveče, ty tu Raidonku fakt nemáš rád :-D.
Ale jinak je to vidle fakt na prd – občas je jí lepší mít zamklou, než odemklou, protože ona má tendenci se nezdvihat. Tedy aspoň u mě :-).
Kup Epicona TT, popřípadě jestli bys měl o dva litry víc, tak vem SR Suntour Axon TT – ta je cca o 400g lehčí.
nemam noXD akorát mě z ní boleli ruce jediný řešení ufouknout…sice z ní mam 70ku ale už jí dochází i to že má přužit :D
bohužel sem musel koupit ráfky takže ne rebu neni:D
Tak blnej zas nejsem ze sem si ji neodemknul prave je strasne tvrda ma, ji na foullou na 140 a do rukou jsou to strasny narazy jako by nesla kdyz ji ufouknu tak mi zas de az na doraz a to neni dobry asi sem na ni tezkej (120)
Tak bych ji dal pryc a koupil bych jinou max do 5000kc nebo co stim ale zda se mi ze t vidle moc nefaka?
Tak kup suntour Epicon z tuning-testu a do 5000 se vejdeš a budeš určitě nadmíru spokojen.
http://www.eurobikes.cz/…on-a-epicon/
To máš 120kg a 140psi či co?
Doporučené tlaky od Suntouru na jejich vidlice jsou nějaké podivuhodné. Já mám na meridě přiváze asi 105kg nafoukáno na 120Epiconu právě těch 140psů a je to tvrdý jak šutr. Když dám míň, tak ztrácím zdvih. Na Lišce, kterou mám na GT Force mám při zdvihu 140 nafoukáno 105psi a je žehlička. Podotýkám pouze, že Epicona nemám od „Milana“. Je to běžně zakoupený seriový výrobek.
Asi tak jak píšeš, mám Epicona a na mých 95kg bych měl mít cca 160psi. Jezdím na 95psi, což odpovídá 55kg jezdci. :) Už od 130psi mám problémy se stlačením. :)
Já mám naštěstí pružinovku, taky nevím, kámoš koupil kolo s Raidonem, tak jsem našel tohle, ale jinde jsem viděl tabulku, kdy byly tlaky poloviční, babo raď.
to kdyz to nafouknu na 170 tak to bude jak beton to si tam rovnou muzu asi dat pevnou ne?
polepsil bych si timhle co na to rikate?
To raději tímhle.
Jo :)
tamta neni dobra?nebo proc rebu?
Reba je citlivější, lehčí a tak… Prostě lepší.
Protože Reba je v tom odkazu levnější a je lepší než Recon…
to je sice hezky ale je ten recon mam za 4700Kc?a nechtel sem davat za vidli 6000Kc
Není Recon jako Recon. Do 5k vem Epicon TT :-)
Tím Reconem za 4 700 myslíš tento, co? Tím si možná pomůžeš, ale osobně bych do toho nešel.
http://www.kupkolo.cz/…ck_4201.html to je ono to mam
ja mam presne tu co sem daval ten prispekn na kolo kram,takze je to recon race tu co sem tam dal koupily byste to za ty penize?