Máte někdo zkušenosti s touto krossovou vidlicí?zdvih 63mm,pružina/olej,nohy vnitřní ocel/magnesium…Nebo navrhněte lepší krossovou kolem 1500–3000,–
Máte někdo zkušenosti s touto krossovou vidlicí?zdvih 63mm,pružina/olej,nohy vnitřní ocel/magnesium…Nebo navrhněte lepší krossovou kolem 1500–3000,–
Mrkni na tuning-test.cz. NRX 8100 LO 3 900,–
zdvih 63 mm (možné až 73 mm)
systém vzduchová pružina s ocelovou negativní pružina
tlumič olejový se seřiditelným expanzním útlumem
zamykání ovládané z korunky – funkce snižování obdobné, jako Marzocchi ETA (nikoliv stejné)
kluzáky průměr 28 mm materiál AL
existuje provedení současně s čepy pro Véčka a uchycením i pro kotoučovou brzdu
hmotnost 1700g
barva stříbrná, nebo černá
Tento upravený typ vidlice nabízí velmi dobrou citlivost na vzduch samozřejmě nečekanou a velký rozsah nastavení pro rozdílné váhy jezdců. Konstrukce je ovšem daná nohama 28 mm a kotoučové brzdy jde u tohoto typu doporučit jen pro velmi lehké jezdce. ve verzi pro Véčka splní tato vidlice požadavky opravdu širokému spektru jezdců. Kdo požaduje ještě něco lepšího a také po pevnostní stránce musí se už rozhlédnout výše a to k typu letošnímu NRX RLD
Díky za tip,jakmile budu moct tak se na to mrknu, i když po finanční stránce je ta vidle už trošku nad můj limit..ale jinak děkuju mockrát
Ta vidle je funkčně jako daleko dražší kousky, myslím po tuningu. Takže pokud budeš časem koukat po ježdění terénem a předělávat treking na 29 palců bike, doporučuju si připlatit těch osm stovek.
No tak vzhledem k tomu že jsem s tímhle kolem spokojenej na moje potřeby,tak ho hodlám osadit ještě kvalitníma komponentama, kola,kliky,přesmykač,sedlovka,sedlo,řazení a odjezdit na něm ještě tak dvě sezóny a pak koupit nějaký 26 mtb a tohle si nechat jako záložní:)
K jak velikému rámu a s jakou hlavou?
Rám rock machine crossride 250(alu 6061),20" s hlavou tuším BBB ahead?
Ke 20" rámům je již možno namontovat vidlici se zdvihem 75mm a vnitřními nohami 30mm např. z produkce SR SUNTOUR model 7600 RL .