po delší době bychom se mohli vidět taky bez helem a v normálním oblečení :-)
zamluvím to pro cca 10 lidí, od 19hod.
po delší době bychom se mohli vidět taky bez helem a v normálním oblečení :-)
zamluvím to pro cca 10 lidí, od 19hod.
doufám, že tam nebudu jediný žrout tataráků a piják plzeňské 12 mezi palačinkovo-salátovo-těstovinovými gourmety a pijáky kofol :-)
Hm, šalát a kofola? To nie je špatný nápad.
huš, pivo budeš pít, jíst chlapácký jídlo a poslouchat chlapácký historky :-)
Už som ticho.
Ale aj tak by ma zaujímalo, aké tam majú šaláty. :)
němajú moc chutné sósy na šalátkách :)))))
To by ma teda zaujímalo, ktorý jazyk sa snažíš parodovať. Písmeno „ě“ je len v češtine, sós znie dosť rusky a šalátka trochu maďarsky, trochu polsky. V priemere mi z toho vychádza slovenčina, ale slovenčina to nie je. :)
:)) ale šalátka je dobrá ne? :) šaláte :)
Pche
to abych si sedla blize nez minule, kdy vsichni byli mrtvi smichy a ja v rozku neslysela vubec nic :)
Nebudes ;-)
Kde je pod hrazi?
Jezis nojo, dyt to je u nas :-)
Uz se tesim.
Kdyby chtel nekdo odvoz smer Cerny Most, Horni Pocernice atp. 2 mista v aute jsou volna.
pokud mě nezabijete, že trapně budu nejspíš v cyklohadrech :(
tak já taky
pro nás jasná volba co :)
než autem a na sucho tak radši na kole a plznička
přesně tak
Ja budu asi taky za vyvrhele ;-)
utvoří,e koutek vyvrhelů, co budou v cyklistickéma budou lemtat pivo :-)
Tak se bohuzel trapne zaradim do stada nebudu vyvrhel, musel jsem do prace autem :-(((
pripadne nechat auto u hospody do rana a rano vyzvednout ;)
Fujtajbl, vstavat o hodinu driv nez obvykle kvuli schuzce a jeste o dalsi hodku, abych dojel pod hraz…trikrat fuj!!! :)
Nakonec to nealko pivo nebylo vubec spatne :)
tocej kofolu a nealko, na tom se da prezit ;)
Taky si myslim.
Aké nealko ešte točia? Aké tam majú nealkoholické pivo?
birel
Toho som sa bál.
Aha, ja myslel ze tyhle srazi se poradaj prave proto, ze se tam bude chlastat???
:-D
nezabijem, neboj ;-)
hlasim i Habiba, ale ten se priloguje az vecer :)
Tak ja se teda hlasim na ten sraz :)
Tak ja az priste, zatim jsem moc novej :-(
to je ale blba vymluva
Nejsi, já jsem taky nová a možná taky dorazím :)
klidně přijď, už tě známe ;-)
Tak jo pokusim se dorazit :-)
taky se hlásím mezi nové :-D jenže ve středu mám školu až do půl osmé, takže nevím jestli bych tam dorazil a jestli by jste mě tam chtěli :)
Ha!
10 míst stačit nebude…
jestli prijdou vsichni co to slibili, tak se budu divit. vetsinou je ucast tak 60% slibotechen :)
Sakra, to je pech. Jednou jdu do divadla, ještě ne z vlastní vůle, a kreje se to se srazem B-F, kterej je jednou za uherskej rok. :(
ahoj, také určitě na 100% přijdu!! *)
*) pozn: pokud nebudu muset hlídat prcka a pokud nebudu muste zůstat v práci a pokud jsem nezapomněl na jinou již naplánovanou akci a pokud ten týden ve zdraví přežiju a… :-)
jasný, prostě na 100% přijdeš, ledaže bys nepřišel… :-)
tak nic – naordinovali mi na dnes firemní akci, kam jsou navíc zvány drahé polovičky – ta moje má pro jistotu ještě dneska narozky – sólo akce s cyklisty by mi tedy dnes neprošla – jistě chápete. Takže užívejte žebírek a dalších vymožeností mé oblíbené zastávky a zase někdy. J.
A jeje, prvý odpadlík.
vezmu mariášky…
přinejhorším si dáme lízaný mariáš o „Mistra bajkfóra“ :-)
To by si mi musel pripomenúť pravidlá. Už som to nehral 15 rokov. :/
Vem si dost peněz a rádi tě to naučíme ;-P
rezervace potvrzena peo cca 15 lidí, salonek u oken, jak sedáváme obvykle, od 19.hod na jméno Beneš(to jsem jako já :-))
pro Luku: žebra budou ;-)
mel si to dat na heslo bikeforum, to nikdo nesplete :)
zebra: to je mooooc dobre, uz se na ne tesim „od Nachoda“
Jo, to jsi jako Ty a prohanis se v oranzovych hadrech okolo Prumyslovy na ziletce…to uz vime ;-)
no co co, když na vás nemám kvalitou kilometrů tak to musim dohánět kvantitou :-P
si měl zatrobit, bych ti urazil zrcátko :-))
příjdu :o)
kde to je?
Ď už sem to našel ;o)
A jeje…Pebe, tak to objednej tak 5 porci zebirek navic a at uz delaj testo na palacinky ;-)
:oD
odvolavám co sem slíbil slibuju co sem odvolal :o)
myslel sem že to je dnes chjo :oD
no přišti tejden uvidim :-€
Minulý týždeň mi žena oznámila, že ide na dvojdňovú služobku a že príde v stredu večer. Bol som z toho dosť mrzutý. Znamenalo to, že buď na zraz prídem neskoro alebo vôbec (niekto musí byť s deťmi). V sobotu mi oznámila, že sa zmýlila a že služobka je v pondelok-utorok. No nezabite ju, pán sudca. :)
a to znamená, že přijdeš a můžeme se těšit anebo že se můžeme těšit na to, že nepřijdeš?
No, ja sa teším, že tam prídem.
Sakryš, to mi utekla myš. :-( Musím teď jet těch 200km a přijít, když jsem zaanketovaný? :-)
kola se smí parkovat uvnitř?
ptám se za skupinku vyvrhelů, kteří hodlají dorazit kolmo
Dovnitr ne, ale kdyz si ho zamknes na zahradku k oknu toho nekurackeho salonku kde budeme, tak ho mas po ruce.
a po oku
Jestli skončím v práci jako člověk tak bych se možná taky na chvíli stavil, sice netuším kde to je .....ale to už je detail :-)
Už mi táto rola asi ostane nafurt …
Jo, to jsem už dneska viděl :-)) jde spíš o konkrétní spojení MHDčkem ale už jsem vypracoval nějakou variantu..tak snad to klapne ;-)
Tak jen doufam, ze tam trefim… :-D
Odkiaľ pôjdeš?
Hod mu link :-P
Pojedu z pankrace. To nejak najdu.
Tak to je brnkačka. Z Opatova tam chodí 122 a 212. Zastávka Hostivařská. A potom kúsok pešo.
nebo 177, zastávka Hostivarske namesti
Nebo 188 na Nadrazí strasnice a z tama 22 nebo 26 tramvají Na Gros … moznosti je x
Dúfam inak, že ešte fajčíš. Aby som nechodil von na cigu sám. ;)
Tak lehce jo… :-)
Kdybys nemohl trefit, tak je to TU
Tak uz vim, na Hostivarske nam a pak je to asi tak kilacek a pul peskobusem..... kolem Botice.
takze NE. Manzelku zaskocila choroba a ja jsem nasledne zaskocen hlidanim potomka :O)
Pripojuji aspon fotku organizatora srazu Pod Hrází … přímo pod hrází …
jejda, rio botico… to se jeste jezdi;-)?
No jasne, bylo to moc povedeny :)
„rafťáci“ jeli až do Vltavy?
Tak mně to nakonec nevyšlo :-(, omlouvám se. Nějak je ted pořád něco, meli jsme večer ještě akci s dětma (lampionky) atd. Byla bych tam přijela hodně pozdě a navíc jsem ani pořádně nevěděla jak se tam vlastně dostat (až teď jsem tu objevila příspěvky kde je to popsáno – které autobusy odkud apod.). Škoda, ale tak snad příště… Těšila bych se!
Sice jsem to ještě neviděla, ale už teď vím, že nedopadneš dobře…!!!
a sakra, bábovka nebude :-))
teda já se tak BOJIM :-))))
tak ne, nebojim, zase jsem si to pustil a musim se smát :-))
Tak ja Ti dam kousek, ja totiz svuj ukol splnil ;-)
:-D ty pod tim stolem jsou cool… :-)
Uz Ti nekdo rekl, ze jsi s fotakem fakt nebezpecnej? :-D
Dobry to bylo.
100 ;)
:-D Díky, nezklamals!
Za málo. To bolo špecálne pre teba. :)
„obyčajný posthunting“ :-P
Jo jo paradní akcička. Akorat jsem si ted vzpomel ze jsem zapomel zaplatit nejaky Coca Coly, tak jestli to tam na nekoho zbylo, tak to ma u me. :-P
Dokedy ste tam vlastne buntošili?
:-) ja myslim tak do pul jedenacte?
Približne o pol jedenástej som odchádzal aj ja.
A čo ostatní? Kedy vás odtiaľ vyhodili?
já jel tuším kolem čtvrt na jedenáct, ale domů se mi ještě nechtělo, tak jsem si projel singlík nad přehradou, zpátky podél vody, u Bowlingu potkal Lucku s Petrem a frčel ještě skrz město.
Tak ja to skúsim inak. Kto odchádzal posledný a kedy?
Chcem len porovnať môj skutočný čas príchodu domov s teoretickým časom príchodu v prípade, že by som konzumoval alkohol a šiel domov posledný, taxíkom, prípadne ešte s s niekoľkohodinovou medzizastávkou v Updull Ibn Carculcah. :)
Trance a já asi v 11, volnou chůzí jsme došli na tramvajovou zastávku a společně odjeli tramvají. Žádné excesy se nekonali, když pominu fakt, že jsem jel načerno.
Tak to som ešte mohol polhodinku vydržať. :/ Ja som len mal taký pocit, že sa to tam nenápadne mení na panákovú smršť, tak som zbabelo zdrhol.
Dobuntošili jsme asi v 11 :-)
já platil asi na 4× :) vždycky jsem si vzpoměl na další a další pitíčka. Na colu teda naposled :)
já sice jenom jednou, ale stálo to za to :-)))
Jo, to nealko ma preci jen neco do sebe…devadesat korun utrata, to jsem mel naposledy mozna v patnacti :-D
a zbytek jsi odmyl v nádobí nebo jak ? :)
:-D
Nadobi nepatri mezi moje silne stranky, takze jsem si poradil jinak ;-)
a jeste za to dostanes babovku
O:-)
Hmm ja cca 600,–
tak já asi 800 :-))
vychlastal jsi moc cocacol :-)
Tak to asi tobe visim za nejakou tu colu
vůbec ne :-))))
ja ti ale visim paňácu, takze priste ho mas u me :)