• Renda69

Ukroutil jsem hlavu šroubu, který drží destičky ve třmenu Ultegra R 8070. Asi zarostl. Snad to nějak povolím, zkusím říznout destičky a nějak uchytit sikovky za tělo šroubu. Jde šroub někde sehnat? Nebo musím koupit celý třmen za 1600,–? Nebo to má někdo z rozbitého třmenu?

0 0
    • milan.v  

Dotaz na servisy?

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Servis)
    • JerryRed  

Třeba tady :) ale věřím že to někdo mít bude v servisu určitě

„AliEx“: https://www.aliexpress.com/…0802874.html?…

0 0
    • Slavik  

Potřebuješ Y8J710000, tady je Y8JZ05000

Možná to bude dřív a levněji odsud.

0 0
    • Vilém  

Nekteri vyrobci desticek ho pribaluji k deskam. Myslim jsem ho mel u nejakych A2Z.

0 0
      • adam320  

+1 nejen A2Z. A bezpochyby nejen k temto brzdam. Me zbylo po kazdym kole doma nekolik kusu, kdo vi kde ted jsou:)

0 0
    • teffe  

Kupkolo ho má skladem a při jejich rychlosti ho máš zítra…

https://www.kupkolo.cz/…-2ks_z96827/?…

0 0
    • Renda69  

Koloshop jsem našel, ale píšou závlačka, že by se spletli? Já potřeboval šroub. A jo, hledal jsem, jenže zas nejsem takovej kamarád s vyhledávačema, no. Kupkolo za 90,– a doprava 89,– -boží. Na Koloshop jsem tedy položil dotaz, zda šroub, nebo závlačka.

0 0
    • Jakobo  

Tak novy srub je uplne to posledni, dulezite je dostat ven ten zalomeny.

Jinak dej zavlacku, prijde to nastejno. Asi i hmotnostne. Zavlacka byva soucasti baleni desticek od Shimana.

0 0
    • Renda69  

Tak dnes konečně oprava. Šroub z Koloshopu, na email odpověděli po pár dnech, že to není závlačka, ale šroub s pojistkou. Za 48 peněz, kolega na štěstí bydlí poblíž, tak vyzvedl.

Šroub jsem nedokázal vyndat. Ani když jsem odštípal staré destičky a vzal to sikama, utrženo. Při průzkumu zjistil, že ty kreténi namontovali HLINÍKOVÝ šroub. No na facku. Takže odvratat, závitníkem opravit a dát nerezový s inbusem.

To bych teda od Utlegry nečekal. Kdo to má, tak si to občas zkontrolujte a vyměňte.

No a ostatní šrouby taky, po roce se to povolit už občas nedá. Už mám takových případů dost.

0 0
      • Jakobo  

Pokud je to fakt hlina tak asi kvuli uspore hmotnosti, proto asi zarostl. Hlinik do hliniku je jizdenka do pekla a dole u trmenu neni o vodu a sul nouze. U XTcek je urcite ocel. Priste dej zavlacku nebo kus dratu a mas klid.

0 0
    • dydy  

Zkusím dotaz zde. Co kupujete za brzdové destičky do ultegra brzd (R8070)?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.