ahoj měl bych dotaz mám na kole tohoto Epicona jenž má lockout z řidítek což mi nevyhovuje a chtěl bych klasický lockout z korunky.Šlo by to předělat?Pokud ano tak bych i klidně s někým vyměnil.
ahoj měl bych dotaz mám na kole tohoto Epicona jenž má lockout z řidítek což mi nevyhovuje a chtěl bych klasický lockout z korunky.Šlo by to předělat?Pokud ano tak bych i klidně s někým vyměnil.
Pokud ti nevyhovuje, tak bych to zahodil a jezdil pořád s otevřenou vidlí, pokud to ale zamykáš, tak ten z řídítek mi přijde stokrát lepší než se zohýbat ke korunce.
přesně tak…
já ho nepoužívám.Jen se mi nelíbí samotný mechanismus lockoutu a díru bez ničeho taky ne.Proto se ptám zda to jde předělat na klasické zamykání z korunky.Nic víc nic míň :)
Uzamykání z řidítek u LO verze? Neměli náhodou z řidítek uzamykání verze RL? Mám takový pocit, že to tak bude.
Minimálně bys musel koupit ovládací páčku. Ale mám takové tušení zda tam není i jinak dělaná tlumící patrona, protože v obchodech se potulují patrony pro LOD a RLD verze vidlic (pokud se zaměříme na písmenka L a R, tak to značí systém zamykání).
Neřeš takové věci a radši jezdi. Jestli tam máš o jeden bowden víc nebo míň snad nevadí. A pokud budeš chtít využívat lock, tak je přeci snažší z řidítek, než se sklánět k vidlici.
To neděláš dobře Vladimíre že chceš zahodit ovládání z volantu :)) ale když už tak:
Tou packou si pravenejsem uplne jistej. Mam novejsiho a tuto vymenu jsem planoval mezi verzi s dalkovym a z korunky. Nevim jestli je to i u starsiho stejne, ale problem byl v tom, ze pokud bys to chtel vymenit, tak musis komplet rozebrat patronu a prohazet to. Nejde jen o oddelani ovladaciho mechanismu a naklapnuti packy.
:-DDDDDDDD
aha a když by měl lod tak na rld mu stačí koupit pouze páčku na řidítka jo?:-D:-D