Už jste viděli novou řadu? Co na ní říkáte? Podle mě hodně vydařená, zítra jedu objednat xp920;)
Už jste viděli novou řadu? Co na ní říkáte? Podle mě hodně vydařená, zítra jedu objednat xp920;)
Kdyz je tak vydarena, proc sem nedas aspon odkaz?
Kdo hledá najde;) http://www.supriders.cz/…/album-37/26
A full. Jinac je to furt to samy.
No nevim no myslim ze meli psis udelat model na rebe ale to je asi jen muj pocit
s rebou by to bylo dost zajímavý
před chvilkou jsem psal mejl Kořínkovi, aby mi objednal jednu 929D ve 21,5" – tak snad se zadaří. už se těším, až dorazí (a doufám, že že fakt dorazí)…
pude tam tvá Tora :-)
precitaj si test vo vele 10 alebo 12 2007. Neviem ci je teraz model zmeneny, ale dobre voditko na kupu 29ky, lebo sup929 bol dost iny nez zvysok 29tiek tak ja len ze aby to bolo to co hladas.
mrkni mi do profilu, na čem jezdím terén nyní:-)
? Na com, na tom favousovi? :) Neverim.
(mas tam moc tych kol, a ani jedno nie je 929 tak som narazku nepochopil)
to modrý :-)
Problem tam byl v zadní stavbě, tu ted zkrátili na 450mm, původní byla 465mm. Jinak geometrie zůstala stejná krom top modelu 29 udělaly menší uhli sedlovky a vidle o 0,5–1stupen.
Moc se v tomhle nepohybuji.
Prosím o vysvětlení – Čím je tedy Team odlišný od nižších modelů díky jiným úhlům sedlové a hlavové trubky, jaké jiné chování kola Team lze předpokládat oproti nižším modelům?
Koukni na mail :)
a kdo umí dává funkční odkazy :-)
Zaujal mě akorát ten zelený, celkově se mi letošní líbili více.
Zelený se mi taky líbí, ale letos se nejvíc líbila červená 930tka a prodalo se jich tak čtvrtina co černých 930tek.
tak to je divný, protože čistě designově je ta červená úplně jiná liga. Mě třeba mrzelo že se v té červené nedalo sehnat jen jako rámová sada – vím o pár lidech, kteří ji moc chtěli.
klidně červeného rozeberu a přehodím na černý rám…
Mám 930 a nechám na podzim přestříkat podle loga názvu mého oblíbeného hudebního projektu. Rámy má Superior výborný.
Letosni jsou podle me vydarenejsi tenhle design se mi nelibi ani trosku.
teď sem přijel z předváděčky…takže nový karbonový rám z Japonských vláken, váhe prý 1,05KG (neřekli v jaké velikosti)…Dva typy fullů…ten bílý s karbonovu planžetou na klasický XC,m pak normální čtyřčep se zdvihem 130mm za 40 papírů…dražší kola jsou pěkný a povedený, ty levnější nic moc…takovej standart…když si na něco ještě vzpomenu, tak dám vědět
Co nakonec teda kupuješ ty ?
asi vezmu toho lepšího jako celý kolo, teda pokud se nerozhodnu jinak…je bílej, tak k tomu modrej SID pude…výbavu asi nechám, jen vyměním kola za AC…Ale uvidím…není to jediná možnost…třeba se mi bude líbit něco ještě víc…
jo a ty karbonový rámy budou mít oversize střed, do kerýho se budou ložiska jen lisovat…taky sem viděl nový Suntoury s 15mm pevnou osou…
kup si kolo… Cube, Trek, Scott, Stevens… atd.
Rám SUP Team 29 je libový s cenou okolo 6 tis. Kč. Divím se, že si troufli z materiálu U6 Superlite udělat velikost 23". Bohužel padla kosa na kámen – pouze kotoučové brzdy, :o(. Pro mne velké dilema.
a navíc ta hnusná barva :-(
Mně se nezdá hnusná. Barva nejezdí.
Coze??? :-))
konkrétně mám na mysli tu zelenou na nápisech ;-)
Mne se libi. Rozhodne kreativnejsi nez vsechno natrit tim bilym sajrajtem.
mě e nelíbí ani ta bílá základní barva, ale nechtěl jsem prudit :-)
brrrrrr :))
Dobrý vtip, :o). Design krásný. Cena za rám libová. Už bych ho měl objednaný. Hm, ale rozloučit se s véčkama XTR? To si tam ty čepy snad navařím sám, :o(.
mozes vpredu este vidlu vymenit za taku co ma capy (napriklad… za epikonek od … :))) a vzadu dat nejake protislapacie torpedo, alebo v ramci znizovania hmotnosti to vzadu nehat bez brzdy – myslim ze ked 110kilovy chlap na superbiku v pretekoch vystacil len s prednou brzdou, aj ty by si mohol.
;)
Vidla pevná s čepy.
to neva, on ti urcite aj taku ochotne poladi, zvysi citlivost :D Lebo aj henta ma urocte moc velke vnutorne odpory, lebo to tiez robia laici-amateri, ako aj secky ;)
btw nie si len emocionalne prilis naviazany na tu skratku XTR, a nie ani tak na vecka samotne? :)))
To byl jen příklad vzhledem k véčkům. Nejsem vázáný na zkratky, spíše na funkčnost. Ale to je na dlouhý flame, která hydraulika je ok, :o)).
Uz zas zacinas a nebo jsi tak emocionalne nevyrovnany, ze si nedokazes pomoct?
Pro ty co nevedi.
Medvjedok = medviedok = stihac
co si nervozny, sak to bol len taky bonmot :D
akorát je to už trapné, možná 2× se to ještě dalo přejít, ale po sté je to už bohužel pouze trapné
tak to preskoc, musim to sem davat, lebo niektori to este mozno necitali – clenovia bf stale zavratnym tempom pribudaju.
a možná by bylo jednodušší, kdyby jsi táhnul do ******
Sign
+1
roud
ANO, PROSÍM!!!
to mi připomněl fragment textu: Indy a Wich Superjob
Mam dobrej job, ale teď už na tom nelpim, teď sám už vim jaký bude přístí LP, hra je zpátky clapy klapou, botky šlapou, haters píšou na web – nenáviděj, tápou. Je jich 5 ale maj 100 nicků, nejsou vidět, ale jejich kauzy vydaj na celou kroniku, spousta z nich nedělá nic, doma se válej,
Nepribyvaji, jen si vytvareji nove nicky. Apropo proc ta zmena? Proc se z Medviedka stal Medvjedok? Proc zmizel stihac vime, ze.
zas mi nejaky lotor zrusil pristup. Asi Tunakova intervencia.
A novi, pribudaju, a musime si ich chranit, lebo su este mladi, nevinni, neskazeni. Aspon volaktori teda. Asi. :D
Milan1 s tim nema co spolecneho. To ze mas zruseny pristup je zalezitost tveho chovani zde. Pokud budes dal pokracovat v tom co jsi zde zacal, tak ti garantuju, ze ti bude zrusen i tento nick. Posledni reseni je pak blokace IP. Tak na to pamatuj nez zas zacnes.
Milan1 s tim nema co spolecneho.
Tak teraz si ma ale maximalne pobavil. :DDD
uz aby to bylo. trosku procisteni by to tu sneslo.
Mnohem jednodužší je nereagovat případně se dají ty příspěvky blokovat – takhle aby si člověk pamatoval furt nějaký nový nicky.
to je čirá utopie, na takové neškodné žvanily totiž nejvíc reagují ti, co říkají, aby se na ně nereagovalo.
Taky jsem si toho vsimnul a o to vetsi zabava to pro ty zvanily musi byt.
ano ano, rozpoutejte hon na carodejky! :DD
Mne ta zelena tam prijde jako fajn zmena.
Vecka sou prezitek, si zvyknes ;-)
Marketingový přežitek, aneb manažeři výrobců se rozhodli, že je doba kotoučová. Na co, na to jak vidím, že většinu lidí s kotoučema, co jsem poznal, tak jim to škrtá, píská, nebrzdí, atd.? Anebo mi zaručíš, že hydrauliky XTR budu mít bezproblémové jak Včka XTR? :-)
To ti nezarucim bo hydrauliky XTR nemam :) Obcas to mozna piskne, skrtne, ale brzdit by to melo dobre.
Myslím, že trochu přeháníš …
véčka v kombinaci s tím větším ráfkem dle mého přežitkem nejsou, navíc zirecek je správný oldskůl bajker, takže k němu by se ani nic jiného nehodilo :-)
Avšak situace je taková – volit rám malovýrobce pro Včka, kde ceny jsou od 14 tisíc Kč a výše (RB, Duratec ještě výše) nebo zvolit poměrně lehkého SUPa pro kotouče? Těch 8–10 tis. Kč rozdílu mezi rámy dají na ty kotoučovky a náboje… . :o(
inac povedane: aj opustenie oldskull :) ideologie je len otazka penazi :))
(s tymi hydraulikami sa iste da spokojne spolunazivat, ale zas so Supom nenarobis tolko frajeriny ako s ramom od maloserioveho vyrobcu. Zas o to asi ani tak nejde. A ram za 14tkc s veckami… neviem, asi nic pre mna)
Hele méďo béďo,nepohybuješ se občas v oblasti Prahy a okolí?Mohl by jsi se přidat k některé víkendové bikovačce do oblasti třeba Brdských kopců a my by jsme měli(tedy alespoň pražská sekce)konečněreálnou představu o tom, kdo se skrývá za nickem vtipný medvěd 09.
jasne, ja som furt a vsade (poznas to, furt a vsade vseckych vidim a pocujem)
Ony ty kotouče zase tak tragické nejsou :-)
Když vybereš nějaký lehký kousek tak si ani moc nepohoršíš váhově.
PS: ale pískat a škrtat ti to asi bude :-)
160mm Avidy by nemusely, ale dovedeš si představit 160mm kotouče na 29' kolech na 23' rámu? :-)
Chlapi, mě jde o funkčnost. Nejde mi o barvu, o představy. Ty koutouče si tam dokážu představit, proč ne? :o)
Tak pokud ti jde opravdu čistě o funkčnost, tak tím spíš bych tam nacpal 180mm – bude určitě funkčnější – účinější. V kombinaci s velkou plochou pláště by to mohla být opravdu vynikající kombinace.
já si dost blbě dokážu představit 160mm kotouč na jakýmkoliv kole :-)
I Avidy pískají a občas si škrtnou o rezonančním cinkání ani nebudeme raději mluvit.
mám Avidy a nerezonují… ve spojení se shimano kotoučema na CL to je v pohodě i se 180 ve předu
Dá se už někde najít geometrie rámů? Doufám, že je opět nazkrátili …
Prodejci už mají oficiální tištěné katalogy se vším. Na netu jsem to digitálně zatím nenašel. Z katalogu jsem si okopíroval geometrii modelu Team 29.
tak sem s ní
Geometrie má malé odchylky v délce zadní vzpěry, v délce rozvoru oproti 2008 (velikost 23").
děkuju(eme) ;-)
?Automatická? komprimace to znečitelnila. Posláno na tvůj email uvedený v profilu.
dovolil jsem si to dát k sobě aby jsi to nemusel všem posílat na mail ;-)
sikovnej dik
Nevím tedy?! Mně přijdou hezčí modely roku 2008.