Ahoj.Nadešel čas koupě nového kola.Chtěl bych něco rychlého a obstojně kvalitního.Líbí se mi Sup xp 950.Prosím o názory zkušenosti.Popřípadě alternativu.Co ten jejich střed BB30??
Ahoj.Nadešel čas koupě nového kola.Chtěl bych něco rychlého a obstojně kvalitního.Líbí se mi Sup xp 950.Prosím o názory zkušenosti.Popřípadě alternativu.Co ten jejich střed BB30??
Jestli se ti líbí tak ho kup. BB30 není jejich.
To vím že není jejich,ale montují to tam.A doslechl jsem se že s tím jsou problémy.
A jaké?
rezne to a jde to k šípku…Hele,máš s tím zkušenosti,nebo se jen nudíš????
Kdo ti to povídal? Rezne spíš někomu něco v hlavě. Mám supa a BB30.
OK a jakýho a spokojenost??
Já to četl tady a pár mechaniků to potvrdilo,že je s tím občas problém…že do toho nateče voda
A žádnej problém.
Rezne to a jde to k šípku? :) hmmm, tak to neber :)
Je mi vcelku u ******,jestli řešíš moji češtinu.Od toho mám svoji sestru učitelku.Pokud nechceš poradit,tak nereaguj :-)
? jakou češtinu? češtinu máš v pohodě.
On ale neřeší tvoji češtinu.:-))
Ok.Možná jsem zareagoval blbě.Promiň.
Spíš mi vadí odpověď „tak to neber“.
Rád bych se o tom něco dozvěděl.
100 lidí ti napíše ber a 100 neber.
BB30 není problém. Tak musíš vybírat podle toho jestli se ti líbí. A jak je kolo ryché je otázka nohou. :-))
tak, třeba s HT2 si rozhodně nepomůžeš, pokud chceš mít co nejmíň problému kup něco se čtyřhranem, sice to je těžší, ale věčný, no a když se zadře, a pár korun koupíš novej. :)
Tak kolo se mi líbí moc.Prý je i dobrý v jízdních vlastnostech.Takže mám asi rozhodnuto.Jen jsem chtěl slyšet i jiné názory.
Ahoj, mám 950 model 2009. Předchozí kolo jsem měl 920, model 2007 a musím napsat, že na 950 se mně jezdí daleko líp. Mám dojem, že je celkem cítit váhovej rozdíl a tužší rám ve prospěch 950. Taky mně vyhovuje, že rám je 18" a ne jenom 17 nebo 19" jako u hliníkovejch SUPů. Ve středu jsem po roce měnil ložiska (cca 2500 km), měly vakl a byly docela zrezavělý, ale nevidím na tom nic strašnýho, nový ložiska koupíš kdekoli (typ mně napsali na dotaz obratem ze superioru)a cena je taky v pohodě (kolem 500 Kč). Jediný, co mě ze začátku zarazilo je, že v karbonovým rámu se daleko víc nese různý vrzání a další zvuky, ale není to nic strašnýho.
Takže celkově můžu kolo doporučit s tím, že bych do něj ale asi nešel za katalogovou cenu. Sám jsem kolo koupil v srpnu ve slevě na 36 tis., za plnou cenu se myslím dá vymyslet i něco lepšího.
Dík za názor.
Plnou cenu bych za něj taky nedal.Sleva bude 20%
Problem s utesnenim stredu u Supu se tu na foru resil, to je fakt. Jinde se zase psalo obecne o dutych klikach, ze nevydrzi tolik, co 4hran. Jenze fakt je ten, ze lepsi tacy se dnes uz na 4hran ani octalink nedelaji, pokud se nemylim. Tedy, 4hran (v soucasnosti!) obecne vic vydrzi, ale je tezsi a min tuhy, je to tak? Dik.
Když už chce člověk investovat takovej obnos, není lepší koupit něco značkovýho ?
P.S. To je otázka, ne pruda.
Co je pro tebe prosím značka? Superioru se nezastávám, ale dnes až na vyjímky je všechno na stejné brdo.Jen si vybrat barvičku a správnou geometrii:-)
Značka je pro mě Spešl, GIANT, SCOTT, G.F., TREK, … prostě kola s tradicí. Přijde mi, že v téhle cenové relaci už nejsou o moc dražší než tyhle české no name kola.
sup = české kolo ? :D
SORRY, český neni
Co je na supu českého? Ano, jen montáž.
A lak :-)
Omlouvám se a lak. :-))
Tak tak,borec se asi ted probudil.:-))
řekl bych že v těch značkách,co se týče kvality není moc velký rozdíl.Všichni kopírují od všech.
[img][/img][URL=http://www.jpeg.cz/view-489_sa_mp007.png.html][img]http://www.jpeg.cz/images/489_sa_mp007_tn.jpg[/img][/URL]
co je to za odkaz??
asi blbost