co říkáte na sup 929 crb 2014, myslíte že je pořidit toto kola za tu částku co za něj chtějí, 39,990,–kč
co říkáte na sup 929 crb 2014, myslíte že je pořidit toto kola za tu částku co za něj chtějí, 39,990,–kč
těžko říct máš carbon ale zase osazení je průměr vem třeba cube,kellys,haibike,pells,MRX,felt tam by jsi mohl mít za 40000 rs sid nebo rebu a komplet na XT nebo X9 budeš mít ale Alu rám
bezne dostanes slevu 10 az 15%, 5akze bych sel do 969 a bude to za 42–44 a s docela slusnym sezem, vcetne uchazejicich kol
mne se novy design Supu libi strasne moc
kdybych ho chtel koupit tak ho koupim za 20k + 5k provize, pak uz by mi to prislo trochu zajimave :)
Nešel bych do carbonu od Superioru, na netu je hromadu fotek jejich prasklých rámů a většinou za to nemohli majitelé, ale špatná konstrukce, nebo nekvalitní materiál. A další věc co je na Supech dost častá je vibrování zadní stavby při brždění.
četl sem to samé, ale byli to dva tři roky staré rámy, třeba se ted zlepšili..
tobě nestačí na výběr kola jen jedno vlákno????
mělo by, díky za info… každopadně listuji tady na foru a co se tyče karbonu nebo alu je tady toho dost…carbonové kolo radsi nebrat kdyz clovek nema na to si kazdou sezonu kupovat novej bajk za 40.000 a víc…
a kdyz tak se nezlob, na foru sem tady asi tri dny a neumím to moc ovladat…to víš amater..:)
Za to kolik to stojí se valná kvalita očekávat nedá… Když karbon, tak jedině kvalitní karbon a ten je dražší. Osobně jsem pořád zastánce hliníku, u XC do 60t je podle mě karbon nesmysl.
jak to tady čtu tak si carbon nechám zajít a koupím něco z hlíny, peníze hrajou roli takže radši alu a nějakou slušnou výbavu.. no nic, tak budu chodit po krámech abych videl neco na vlastní oci což si myslím že lepší než kupovat z obrázku..
já si vybral toto http://www.kola-online.cz/…9–2014/d7619 …snad mi bude sloužit na to moje ježdění do práce a skotačení u nás po lese… kdyby na něm bylo něco špatně, tak klidně do mě… prd tomu rozumím :D
tak at ti slouží.. :)