prosim o zhodnoceni techo dvou kol..
zhodnocei ramu, osazeni – 20 prevodu proti 30, atd..co je lepsi co horsi…diky za odpovedi
prosim o zhodnoceni techo dvou kol..
zhodnocei ramu, osazeni – 20 prevodu proti 30, atd..co je lepsi co horsi…diky za odpovedi
Za měš 929, záleží jestli chceš nutně carbon nebo ne.
Plus pro 929: převody (24 na 36 bych určitě využil, Team má jen 28 na 36, to je na 29 málo).
PLUS pro TEAM: nová geometrie – kratší zadní stavba (bude víc točivé, oceníš v technických pasážích)
nejsem zadny biker, kolo si chci koupit jako pomucku k trenovani letni pripravy, jsem hokejsta 190/90, plus obcasne blbnuti atd..tezko rict jestli bych mu daval „zabrat“… jde popripade vymenit u teamu predni 2 za 3 kolo? zcela urcite by se musel vymenit i presmyk ze? 929 jsem videl na vlastni oci a libila se mi, brouseny hlinik mam rad… skoda tech komponentu u teamu… co ten team 29.. osazeni xtr a dt swiss.. myslite ze je to velky rozdil oprotim temto? o ty vahu mi ani tak nejde..kilo sem,kilo tam..
Dle Tvého popisu radím model 929.
máš Supy vyzkoušené? jejich geometrie mi přijde hodně natažená, spíš pro sportovní jízdu/závoďáka..
mluvím z osobní zkušenosti – loni jsem se zbavoval vlastnoručn postaveného Supa29" viz foto.. a testoval jsem několik dalších supáckých 29tek..
pro hobby ježdění bych doporučil spíš Garry Fisher, teď vlastně už Trek nebo RB nebo Mrázka :)