Po dlouhem rozhodovani jsem se teda stal majitelem vyse zmineneho kola :)
Fotky jsou treba tady:
http://www.facebook.com/album.php?…
Mam par poznatku, nesrovnalosti a potreboval bych poradit…cetl jsem v manualu, ze kolo se ma zajizdet prvnich 150km a behem te doby si vsechny pohyblive casti teprve sedaji a zajizdeji se…
Vypozoroval jsem maly problem kdyz zaradim 3talir – 4ty pastorek…a slapu normalne dopredu, vse je OK, jakmile protocim pedaly dozadu prehodi se mi na 3–5, kdyz zacnu slapat dopredu zase, hodi se z5 3–4…stejny problem je i v kombinaci 3–3, ktera pada pri zpetnem otaceni na 3–4…Kdyz je tam 2ka talir nebo jiny pastorek…nedela to problem…Ovsem prevod 3–4 mi vyhovuje na klidnou jizdu, tak mi to prijde dost dulezite, aby zrovna tam to fungoval spravne…sedne si to samo? Nebo je potreba nekde to spravne seridit?
Dalsi problem…napriklad pri seskoceni z patniku cca 10cm vyska mi u zadniho kola pleskne prehazovacka o zadni ram…(myslim tim tu pohyblivou cast, ktera meni svou vzdalenost od ramu v zavislosti na zarazenem prevodu)…
Jinak dalsi vec, vidlice se mi zda pomerne dost tuha…je tam kolecko na nastavovani pocatecni tuhosti(dotahovanim pruziny)…jde to o 10 pul otacek…ovsem nevidim zadny rozdil mezi obema krajnima polohama…jakto? Mam ocekavat po zajeti, ze vidlice bude citlivejsi?
Dik za rady…