• kaplik

Ahoj, mam moznost koupit Tarmac Comp 2015 (stari od 2016 – jete 2 mesice na Mallorce cca 2000Km), vybava je SH – Ultegra… za 39.500.-. byla by to moje prvni silnicka, chci ji vyuzit, jako doplnek k treninku na MTB.

Diky za nazory.

0 0
    • tromboonen  

Super cena pokud nebyl nejak tragicky lehlej.. i kdyby bylo potreba vymenit pohon (coz asi nebude)..

Prohlidni to sobne a pokud je vse OK, nevahej jestli jej chces.

0 0
    • Výběr z produktů
      Giant Contend AR 1 kolo, panther Skladem 1 kus

-5% Giant Contend AR 1 kolo, panther

44 599 Kč -5% MOC 46 999 Kč

Giant TCR Advanced Pro 1 AXS kolo, carbon/chrome Skladem > 2 ks

Novinka -5% Giant TCR Advanced Pro 1 AXS kolo, carbon/chrome

od 118 999 Kč -5% MOC 137 999 Kč

Orbea ORCA M20iTEAM 28 kolo, modrá/stříbrná Skladem 1 kus

Výprodej -15% Orbea ORCA M20iTEAM 28 kolo, modrá/stříbrná

124 999 Kč -15% MOC 146 999 Kč

Přejít do shopu (Kola / Silniční)
    • Rorejs74  

Určitě doporučuju, mám toho Pro Race ze stejnýho roku a ta geometrie i všechno ostatní mi plně vyhovuje. Maximálně časem prikoupis lepší kola, pokud je to těch co byly v základu a chytla by tě silnice :)

0 0
    • kaplik  

Kolo je z treninkoveho centra alltraning.cz, jezdilo na kempech na Mallorce. Melo by byt v TOP stavu, jako nove:)

Az ho uvidim, budu chytrejsi.

0 0
    • mrozu  

Asi bych pochyboval, ze to ma najeto tak malo, protoze 2000 je normalni najezd za 2 tydny, ne 2 mesice, ale samozrejme zalezi na realnem stavu. Krome pohonu bych se zameril i na probrzdenost rafku a hlavove slozeni, ktere maji tyhle Tarmacy mizerne. Jinak je to dobre kolo, i kdyz ja osobne bych si za 40k vybral uz neco noveho.

0 0
      • Rorejs74  

Taky záleží i na velikosti toho rámu, pokud je to mimo to obvyklých 54–56, tak to nemusí mít moc.

0 0
      • Vilém  

Kolik rocne najedes? Tak 50tkm?

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
        • Kysky  

Zrovna tréninkový kolo na kempy alá Mallorca nebude mít zrovna sladkej život

0 0
        • mrozu  

Bavime se o pujcovne na Mallorce, kde je 1000 km/tyden bezny najezd.

0 0
      • blackseal  

Ako sa konkretne prejavuje mizernost hlavoveho zlozenia? Mam okolo 12000 km na tarmacu comp 2014 najazdenych a nic podozrive som si nevsimol.

0 0
        • mrozu  

Mel jsem to kolo pujcene jako nove a po tydnu jezdeni se z hlavy linuly dost osklive zvuky. Pri vraceni jsem se dozvedel, ze to neni nic neobvykleho.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.