Ahoj, mam moznost koupit Tarmac Comp 2015 (stari od 2016 – jete 2 mesice na Mallorce cca 2000Km), vybava je SH – Ultegra… za 39.500.-. byla by to moje prvni silnicka, chci ji vyuzit, jako doplnek k treninku na MTB.
Diky za nazory.
Ahoj, mam moznost koupit Tarmac Comp 2015 (stari od 2016 – jete 2 mesice na Mallorce cca 2000Km), vybava je SH – Ultegra… za 39.500.-. byla by to moje prvni silnicka, chci ji vyuzit, jako doplnek k treninku na MTB.
Diky za nazory.
Super cena pokud nebyl nejak tragicky lehlej.. i kdyby bylo potreba vymenit pohon (coz asi nebude)..
Prohlidni to sobne a pokud je vse OK, nevahej jestli jej chces.
Určitě doporučuju, mám toho Pro Race ze stejnýho roku a ta geometrie i všechno ostatní mi plně vyhovuje. Maximálně časem prikoupis lepší kola, pokud je to těch co byly v základu a chytla by tě silnice :)
Kolo je z treninkoveho centra alltraning.cz, jezdilo na kempech na Mallorce. Melo by byt v TOP stavu, jako nove:)
Az ho uvidim, budu chytrejsi.
Asi bych pochyboval, ze to ma najeto tak malo, protoze 2000 je normalni najezd za 2 tydny, ne 2 mesice, ale samozrejme zalezi na realnem stavu. Krome pohonu bych se zameril i na probrzdenost rafku a hlavove slozeni, ktere maji tyhle Tarmacy mizerne. Jinak je to dobre kolo, i kdyz ja osobne bych si za 40k vybral uz neco noveho.
Taky záleží i na velikosti toho rámu, pokud je to mimo to obvyklých 54–56, tak to nemusí mít moc.
Kolik rocne najedes? Tak 50tkm?
Zrovna tréninkový kolo na kempy alá Mallorca nebude mít zrovna sladkej život
Bavime se o pujcovne na Mallorce, kde je 1000 km/tyden bezny najezd.
Ako sa konkretne prejavuje mizernost hlavoveho zlozenia? Mam okolo 12000 km na tarmacu comp 2014 najazdenych a nic podozrive som si nevsimol.
Mel jsem to kolo pujcene jako nove a po tydnu jezdeni se z hlavy linuly dost osklive zvuky. Pri vraceni jsem se dozvedel, ze to neni nic neobvykleho.