Tak co říkáte na trať?
Tak co říkáte na trať?
Nuda. Zase je to ve Francii.
Chuck Norris včera k večeru celou trať projel, a říkal že dobrý .)
Zatím nevidím u všech etap profily, ale co mě potěšilo, že je jen jedna časovka a navíc do slušného kopce, ne žádná přiblblá rovina. Navíc je to předposlední etapa.
Nevim, pod casovkou si tu rovinu prave predstavim ;)…
Jenomže Bardet…
Neorientuju se na silnicnim poli, dominance?
No,budou muset zmirnit limit,jinak do Parize moc sprinteru nezbude…
Říkám, že v Nice si Tour mimořádně užijí:)
To asi budou i drahé letenky. Na Turini jsem se nikdy při svých mnoha návštevách nedostal. 2× pršelo tak, že jsme to vzdali a pak když to bylo ješte v plánu bylo okolo 40 vedra a to jsme taky nedali. Že bych to zkusil napravit…
Spousta cyklistů bydlí kousek vedle v Monacu (včetně Peťa Sagana), takže budou tři dny jezdit kolem baráku :-)
ošidili Pyreneje. Škoda.
Zavodeni hned zkraje,kratsi etapy,min dlouhych kopcu,vybusna casovka nakonec,OH za rohem?
Moje prvni strely na vyzyvatele Sky:
Simon Yates,Pinot,Pogacar,Bardet (kurs na nej @81-to jako vazne???). A mozna Roglic,pokud neuprednostni ITT OH.
Uplny long shot: uzdraveny Fabio Aru?
Jeste pripomenu stale platnou statistiku: na Planche Belles Filles se vzdy prevlekal zluty dres…
Uvidíme zda bude tradice dodržena. Pokud ano bude to zajímavý závod až do konce. Dnes představení trasy Gira a začneme se dozvídat, kteří lídři jakou GT absolovují.
Nevíte kdy je termín představení trasy 2021? Letos to bude asi v pozdějším termínu než obvykle.
29.října.
Tak to vypadá na další pokus o dobytí Tignes a v Pyrenejích je pravděpodobný dojezd na Col Bagargui/Iraty, velice zákeřné stoupání. Ve hře jsou dojezdy do Le Grand Bornand, Alped Huez, Luz Ardiden a dvě individuální časovky.
Tak prezentace nakonec 1.11. Místo Bagargui nejspíš Luz Ardiden, předtím dojezd na Pla d Adet nebo Portet. Teoreticky i Andorra. Mont Ventoux na 90%.
Dobře ty, platí i nadále :-)
Aha! Dik za pripomenuti…uplne mi to vzhledem k tem vsem koronazmatkum vypadlo z hlavy.
Kurs na to byl ten den snad @15 :-)