Nechystáte se někdo na Test Fest do Svinař z Karlovarska? Viz www.ivelo.cz/testuj-fest-09/. Zda se mi to jako super akce, jsem přihlášený a těším se, snad vyjde počasí.
Nechystáte se někdo na Test Fest do Svinař z Karlovarska? Viz www.ivelo.cz/testuj-fest-09/. Zda se mi to jako super akce, jsem přihlášený a těším se, snad vyjde počasí.
trochu se tady přiživim s malou reklamou (říkejte si co chcete, je mi to jedno)… kdyby si někdo z pražáků nebo okolních bajkerů chtěl zkusit něco z portfolia Brettonu nebo GT, má možnost příští sobotu na Točný… a zadarmo…
zadarmo? to mě budete tlačit do kopce :o) Díky za info, 29" jsem nejezdil a rád se svezu.
jj navic klamava reklama;-)
nejste-li ještě naším
zákazníkem
je nutné
předložit občanský průkaz a druhý doklad
složit zálohu v hotovosti /50 000,– Kč nebo 20 000,– Kč za
X-Caliber
a službu zaplatit / 500,–
To se snad netyka tyhle akce ne?
te druhe od blue ano, viz jeho link
jo tahat 50 tacu v camelu se vyplati :-)
no tu ja prave myslim, tohle jsem nasel v testservisu a to asi plati celorocne a tohle mi pripadalo jako jednorazova akce na kterou se ty podminky nevztahujou, ale jistej si tim nejsem
přihlášku jsem poslal (Velointest) ale nějak mi unikla ta záloha 50tis Kč. Kde že to píšou? Díky.
aha, tak by to melo byt na teto bez zalohy, nicmene upozorneni na akci na webu je matouci neb vedele je link na pravidla testování..
Tak to jsem rád že B E Z Z Á L O H Y A J I N Ý C H P O P L A T K Ů ! To by mě docela štvalo :o(
Tak jim ty nablejskaný kola drobet projedem :o))))
Celkom pekne, nieco by som aj vyskusal, hoci ani jeden z bikov nie je zatial mojim favoritom (spark, 96, scalpel, novy epic, lux mr), ale to gt ani gary by ma tiez dost zaujimali.
Vzhladom k tomu ze potrebujem velkost 20 tak je to pre mna mimo :(
Na Svinaře bacha, určitě tam budou mít i DURATEC :o))
Jo s kámošem tam jedem :-) Už se nemůžu dočkat…
Taky si myslim že to bude super akce. Hlavně aby vyšlo počasí, jsem přihlášenej s kámošem. Rád bych tam otestoval nějakýho fulla, nikdy jsem na žádnym nejel :-(
Tuhle akci nejak nechapu. Znam ruzne demo akce, ale tohle je fakt sila, takove vypalne za kolo je podle mne moc.
Tak me to prijde uplne v pohode. kdyz si vezmu, ze pri maratonu si slintam na predstavec a jeste na svuj za petikilo a tady si muzu uzit tolik ruznych kol od ruznych znacek. Navic to neni zadna firemni prezentace, takze me nebudou oblbovat jako v obchode jak je zrovna to jejich kolo skvely. Proste se svezu, rikaj ze vyber je z 300 kol a dvaceti znacek, to je dost sila. Me to prijde skvely.
no a co planujete otestovat? mam v pacu hlavne tyto 3 xc fully:
lapierre x-control 410
rb iq race
giant anthem x2