pokud vas uz alpy nudi a nevedeli byste kam vyjet v roce 2007 mrknete na www.keadventure.com , sekce biking samozrejme…myslim ze stavnata inspirace.sice tam nemaji tak pekne fotky jako v tistenem katalogu, ale i popis docela zahreje
pokud vas uz alpy nudi a nevedeli byste kam vyjet v roce 2007 mrknete na www.keadventure.com , sekce biking samozrejme…myslim ze stavnata inspirace.sice tam nemaji tak pekne fotky jako v tistenem katalogu, ale i popis docela zahreje
Anketa: kolikrat jste byli v alpach
prestan slintat nad katalogem a pojdme se domluvit :-) Pres zimu mam zalusk na Etiopii nebo nejakou stredni Ameriku… nejradeji bike.
ted mam moznost jet na celej leden na Kubu.stačí jen sehnat 20tis na letenku a ssebou max 5tis..budu bydlet ve velkym dome u kamose,pojede tam se mnou(poloviční Kubánec),ale berem silničky..ubytovani za nic,je tam dost levno,na kolo pohoda,navic si tam prej jeste neco dokazu vydelat,prooze vlastnej plantaze:)..na bika to tam prej neni,hnusny lepkavy bahno a nic moc okoli
tak kuba je jedna zmych favourite destinaci..ani ne tak na bika..spis tak na podivani. hmmm pekne pekne..tech dvacet litru na letenku neni moc,vzhledemkmoznostemktere se titam otviraji
jj,za dva dolary mam moznost klatit peknou cernosku:)))nakonec tam pojedem v unoru,kvuli skole to vyjde lepe.
ja sem ted tri mesice v rocky mountains:-)) v zime bych se mel ukazat i ve skole..ale ta stredni amerika je docela peklo.ta vlhkost me doceladesi..ale budu si to pamatovat:-))
jde to i levneji: www.bikeusa.cz
a kdy zacnes platit za reklamu?:-)))
nechci se nejak navazet..mam pochopeni pro reklamni texty (sam mam nekolik katalogu apod za sebou), ale prehaneni nedela nekdy dobry dojem:-))
jo ale musim kvitovat ze ta cena je dost dobra
…jo, trochu mi to ulitlo, bylo to naprosto k tematu, a tak jsem si neuvedomil, ze je to vlastne reklama. reklama ale bude, i tady. zatim sonduju ceny, moznosti… (na druhou stranu je tvuj prvni prispevek uplne stejna reklama pro www.keadventure.com, nemyslis? :-) stejne tak spousta jinych prispevku, kdy zminis eshop apod.)
kde myslis ze prehanim?
cena je dobra pro zakazniky, nevim ale, jestli je dostatecne dobra i pro me…:-)) uvidime, jestli to klapne. pokud mas k tomu webu ci nabidce nejaky pripominky, napady…, budu vdecny.
to k te reklame to bylo jen takove popichuti…tim bych se nezabyval muj prispevek reklama samozrejme neni, protoze nikdo z bf neda 4000babek za vylet:-))) a prehaneni jsem myslel ze utah „nabízi to nejlepší bikování na světě“…vsichni prece vime ze nejlepsi je colorado:-))))
…kamaryde, nemate Moab…
dneska nam zas celej den padal snih, nastesti to rychle taje…a kamosi s bikama prilitaj za par hodin, jeste ze jsem jim rek, at si vezmou zimni bundy ;-))) od nedele ma byt ale jasno jak je u vas? porad klada?
jak mi rekl stary ridic autobusu, ktery zacinal jezdit v generaci geryho a spol., kdyz sem jel do hor: „moab je dobry projet jednou za rok…ale nejlepsi biking je v coloradu!!“ …a ma pravdu:-)))
za chvili jedu konecne do te fruty..unas je ted pred denmax 15, v noci k peti. v horach deset cisel snehu, ale pristi tydenma byt luxus pocasi..akorat mam pocit ze siho kvuli praci zase moc neuziju
pozde ale prece: www.gjmountainbiking.com/koko.html
je tam i mapa, kokopelli trails area, klasiky jako horse thief bench nemo moor fun… je to hned z dalnice na grand junction, ted nevim cislo. ale urcite tam na den zajedte, nadhera nejvetsi
ok,diky za tip,prave na kokopelli myslim namireno. mam pruvodkyni co to tam ma projete, takze na vikend musim odlozit svuj dominantni charakter a nechat se vest