Zdravim, vozi nekdo tenhle tlumic? Nebo treba jinej tlumic od suntouru? Zajima me, jestli jsou funknci. Chtel bych to na AM kolo.
Zdravim, vozi nekdo tenhle tlumic? Nebo treba jinej tlumic od suntouru? Zajima me, jestli jsou funknci. Chtel bych to na AM kolo.
Mám tu vidlu od Tuning testu a som s nou velmi spokojny. Jazdim ju asi 3 mesiace a funguje bez problemov.
No rekl bych,ze se ptal na tlumic:)
jo, na tlumic. vidlici mam taky, na hardtailu, a spokojenost. tezko rict, jestli to neco vypovida i o SR tlumicich.
no docela by mětaky zajímal! jestli to má cenu a jestli je jezditelný i bez úpravy v TT?
NO vzhledem k tomu ze uprava vidli u TT spociva v tom, ze se zlepsuje citlivost a kapku meni progresivita, tak nevim co by melo bejt za upraqvu na tlumici. Tak maximalne vymena negativky (pokud jde vymenit) a to by se muselo delat konkretne ve spojitosti se zadni stavbou. Mazany vazelinou jsou i Fox tlumice a nikomu to nevadi (nedokazu si moc predstavit vzduchac predelanej na mazani olejem). No a zvyseni citlivosti nema moc smysl protoze ta se zmensuje podle prepakovani a vaha pusobici na zadni kolo je taky ponekud vetsi nez na prednim, takze co by se tam dalo ladit je tlumic a to by asi stalo ponekud vice nez uprava vidlice.
Ale treba se k tomu vyjadri Milan
K tomu mazani olejem. Delalo se to par let zpet, kdyz mel fox problemy s tesnenima vzduchove casti pri nizsich teplotach. Stacilo vycistit komoru, dat tam par ml tlumicoveho oleje a byl klid. Stejne tak jsem to praktikoval na tlumici manitou a nebyl problem.
Vozím/vozil jsem na Cube XMS 2008, naprosto funkční tlumič. Nasatavení odskoku + páčka lock nebo open.
Omluva za formátování, zkouším nové BF.
Tak jsem nasel jen tohle: http://www.bikeradar.com/…0-d-08–29144 … je to recenze Meridy AM800-D. O tlumici tam pekne nemluvi, ale je to ten starsi model, takze tezko rict.