Omlouvam se, zda se to tu jiz resilo. Hledal jsem hledal, ale nenasel.
Mam Toru 302 SL („Specialized tuned“-at je to co je to), najeto na ni cca 200km. Vidlice zadrhava, jakoby lepi. Vetsi vymol vezme bez problemu, ale jemne zehleni ji vubec nejde. Kdyz zatlacim na riditka, tak nenasleduje jeden plynuly zdvih, ale vidle jakoby seskace dolu. Neco, jako kdyz se snazite sjet vodni skluzavku holou prdeli na sucho (teda ja to nezkousel, ale tak nejak si to predstavuji). Problem je, ze to drhnuti je tak velke, ze se na vaze vidle odtrhne az nekde kolem 35kg. A pak se zase kousne o neco niz a tak dale a tak dale.
Malinko se to docasne zlepsilo, kdyz jsem vytahnul pruzinu a projel s vidli cely zdvih. Zadrhavala chvili mene, ale zadrhavala (asi tak jako kdyz jsem si kolo privezl). Kluzaky strikam (jelikoz me to stve) asi petkrat dene silikonovym olejem (mimochodem tentyz olej pouzivam na tlumic a ten beha sametove – takze olejem to asi nebude)
Hlavne chci vedet, zda je to normalni u teto levne vidle. Mam doma pro srovnani Canondale s Ultra Fatty a to je jak nebe a dudy. Koupil jsem jenom levnou vidli, nebo mam srot, kteremu se treba krizi kluzaky?
Diky moc za kazdou radu… teda krom rad, ze mam brnknout svymu technikovi, ten si totiz uziva dovolene…:)