Trasa vypadá monstrózně, Tourmalet, Aubisque, 2× Galibier, Izoard, Alp d´Huez…
Teď by jen měli fans doufat, že UCI přestane s dopingovými zkouškami, protože jinak v Alpách pojede asi jenom karavana :-)
Trasa vypadá monstrózně, Tourmalet, Aubisque, 2× Galibier, Izoard, Alp d´Huez…
Teď by jen měli fans doufat, že UCI přestane s dopingovými zkouškami, protože jinak v Alpách pojede asi jenom karavana :-)
Anketa: Tour 2011 budete sledovat?
a neda sa hlasovat za 2? ze napr. ze ano ale bez bakalara? ako nic proti ale chvilami je fakt uplne mimo. pred par dnami ma fakt pobavil ked na td-lomabradie zahlasil nieco take „ze keby bolo rakusko-uhorsko tak lombardia je v cechach alebo my v lombardii“.
12tá etapa bude skutečně šťavnatá.
Na tu se těším nejvíc, to je moje srdeční záležitost.
UCI musi byt trosku tolerantnejsi, bez fetu tohle neujedou.
ujedou
Ale asi ne za tři týdny a průměrem přes 40 :-)
Miluju Tourmalet, miluju Ale d´Huez, už se těším, snad se najde pár „čistých“, aby to měl kdo jezdit :-)
hmm, Galibier se jede dva dny po sobě, to jim nezávidím.
a hned po tom časovka. Ten závěr v Alpách bude maso. Předpokládám, že časovka v Grenoblu nebude čistá rovina.
Ještě jsem zvědavej co s rovinatejma etapama udělá změna bodování.
On celý ten konec bude hodně zajímavý, protože ten časový rozvrh jim tedy namíchali dost drsně – čtvrtek, pátek, sobota Pyreneje, v neděli rovina, pondělí den volna a v úterý už středně těžká etapa, kde už prakticky začínají Alpy. Fakt si máknou.
však my taky, abychom to stihli celý ukoukat :) to zas bude zářez v práci ajajaj
K tomuto můžu říct jediné – díkybohu za digitální nahrávací zařízení s velkým diskem a funkcí timeshift :-)
Většinou to z práce nestíhám, takže to za mne tahle krabička sleduje a já si to pak pouštím třeba s 2 hodinovým zpožděním a přeskakováním méně zajímavých míst a reklam doháním doháním živý přenos.
Takže ta horská časovka se nejede??
Časovka družtev je zpět – to je příjemná změna :) Jinak to bude docela brutalita…
tak tohle je brutální konec tour 2011. tolik přetěžkých horských etap. Ale nejvíc se těším na 19. etapu. Gallibier a Alpe d'Huez v jednom dni :)
muhahaha
18. etapa je ňamka. Col Agnel z italské strany je sám o sobě příšernej, na vyjetí pohodovej d'Izoard a závěr na Galibieru.
19. dtto. Parádní dvojden …
a nepojedeme tam treba v cervnu na „soustredeni“ na par dni? :)
celkem se citim. Kdyz to chtel dat Vavra tak pak bych se stydel. to je 7 mesicu na pripravu :)