Jak se mi doneslo (diky Thidney), Tour zacina uz v sobotu :) Takze opet vyhlasuju tipovacku:
Vitez ziskava jako obvykle pravo vytahovat se na BF a k tomu hrochmade mistrovsky opasek; dalsi ceny vitany :)
Obhajcem titulu je Obda.
Kdo by se mel chut si tipnout, at mi prosim posle na mail v profilu:
- Tip na celkove poradi od prvniho do pateho mista
- Tip na nejlepsiho vrchare, viteze bodovaciho trikotu a nejlepsi team.
9 jmen jezdcu kteri si myslite ze se dostanou na bednu
v nektere etape
Tie-breaker: Kolik jezdcu ze 198 na startu dokonci Tour.
(Teamovou casovku letos nemame)
Uzaverka tipu v SOBOTU 30/6/2012 v 14.00.
Soupisky tymu a profily etap budou na ofiko strankach nebo pekne prehledne na steephill.tv Prosim pekne overte si ze vasi oblinbenci opravdu letos Tour fakt jedou :-).
Bodovani:
Body za celkove poradi: Spravny tip na 1.-5. misto 24–20–16–12–8 bodu. Pokud se spletes o 1 misto, mas polovinu bodu jezdce, pokud o vice nez o 1 misto ale stale v top 5 pak 4 body.
Dale 6 bodu za spravny tip na nejlepsiho vrchare, 6 za spravny tip na viteze bodovaci souteze a 6 za tip na nejlepsi tym.
Body za etapy: 3–2–1 bod za 1.-3.misto jezdce ze „staje“ v etape
Body za tymovou casovku- 3–2–1 bod za tipovany tym na 1–3 miste.
Extra bod za kazdy den straveny ve zlutem prubezneho lidra tipovacky i jako lanterne rouge na poslednim miste (a pocitaji se i volne dny).
Pri rovnosti bodu rozhoduje, kdo je blize poctu jezdcu v zavode. Pak rozhoduje vyssi pocet dnu ve zlutem. Pokud ani to nerozhodne, rozhoduje vyssi poccet bodu za GC.
Pocita se konecne poradi vyhlasene po dojezdu v Parizi; body za etapy jezdcu vyloucenych za doping uz v prubehu Tour se rusi; poradi v etepach se uz ale neprepocitava.
Po uzaverce rozeslu soubor se vsemi tipy, ktery bude umet i spocitat body. Prubezne budu take preposilat oficialni poradi.
Vedouci v prubeznem bodovani bude prubezne obdivovan, oslavovan a obvinovan z nepripustnych praktik. Mel by (a ma samozrejme moralni povinnost) chodit ve zlutem. Libani od slecen si musi zajistit sam a pokud mozno dolozit zde :)
Evans nebo Wiggo?