Rozhodujem sa pre kúpu bicykla TREK Fuel EX8 2013, máte s tým niekto skúsenosti?
Rozhodujem sa pre kúpu bicykla TREK Fuel EX8 2013, máte s tým niekto skúsenosti?
Dobré kolo, horší jsou ty prachy co za to chcou, ale jestli se pro něj rozhodneš určitě chybu neuděláš.
Doporučuju si ho nejdřív někde projet, jeho charakteristika nemusí sednout každému.
Co myslíš konkrétně? To zase jde o tu tvou progresivitu, mi nepřišla nějak závratná, jak všude píšeš.
Myslím to, že na trail bika je geo celkem „závodní“. Progresivita je u těch novějších ročníků už pořešena trochu nešťasně atypickými tlumiči, ale i tak je to na můj vkus pořád moc :)
Co myslíš tou „závodní“ geo, jako že jsou moc dlouhé nebo co? Já si právě na tom kole připadal jako král hor, co projede všechno spíš než nějaký závodník :o))
Ano, Treky jsou delší! Přijde na to, co komu vyhovuje a jak zjišťuji, většina má rači kratší rámy. Proto chápu radu jIrIho. Sám mám EXo a jsem maximálně spokojen ;-)
Nie som pretekár, ale na bicykli trávim dosť veľa času. Najradšej lesné cesty, turistické chodníky. Doteraz som jazdil Specialized Rockhopper, ale veľmi mi ten bicykel nesadol, navyše rám rezonoval a aj po reklamovaní a výmene bàzd sa rezonovanie úplne nestratilo. Vraj je to pri Al-rámoch normálne. Preto by som rad zainvesoval do bicykla, ktorý by niečo vydržal a nemusel by som riešiť takéto problémy…