Tak mě napadlo že založím klub uživatelů a majitelů kol Trek Superfly 100.
Takže přidávejte ty svoje krasavce :), pište svoje zkušenosti, rady a vylepšováky.
PS:nevhodné a urážlivé komentáře odpůrců Trek rovnou blokuju.
Tak mě napadlo že založím klub uživatelů a majitelů kol Trek Superfly 100.
Takže přidávejte ty svoje krasavce :), pište svoje zkušenosti, rady a vylepšováky.
PS:nevhodné a urážlivé komentáře odpůrců Trek rovnou blokuju.
majitelé jiných TREKů mají smůlu?
Původně jsem myslel, že by zde bylo vlákno jen full Superflyů ale můžou se přidat i ostatní se svýma Trekama.
Čau, dobrej nápad. Taky se s jedním přidám.
tak to tady moc majitelů není
tak i já přispěji :-)
Takového superlfye sem ještě neviděl :o)))
Nj nečetl jsem, moje chyba.
foto2: singl – Obří sud?
bingo :-D … zastávka u sudu
Jako by tomu mýmu z voka vypadnul :-)
Tak taky přidávám svého mazlíka :-)))
(Trek Superfly 100 Al Elite 2012)
připravený na sezonu 2014. :-)
Zimáka GF vkládat nebudu, ale raketkou na letní výpravy se pochlubím rád.:-)
29 NEBRAT!!!! Jo jsem prvni:))))
Kecy
Hmm, to je pekna zmena.
Taky přidám jednoho.
Musím trochu snížit ten nepoměr mezi 29 a 26 :)
Fuel EX jsem tu ještě neviděl, tak se taky pochlubím.
Krasavec s velkým prostorem pro tuning :)))
Povidej čím by jsi tunil? Aktuálně tam chybí KS Lev – reklamace :((
Jinak Fuel šlape jak má, takže přebytečný finance letos asi naleju do „Béčka“ jen počkám na testovačku a pak se rozhodnu jestli pořídím „Stache 7“:
http://bikeparkmost.cz/…ache-7–2014/
nebo „Superfly 7“:
Tak ono se dycky něco najde, tak teleskop už máš, ale třeba kola, kliky, kazeta, řídítka, představec. Neříkám, že to jsou věci co je třeba vyměnit, jenom třeba do budoucna ;-)
Tak asi částečně souhlas, ale nebudu měnit už díly dřív než dosloužej. Výplety jsou teda tovární, ale zatím mi vyhovují, že to jsou držáci a maj klasický dráty, takže levnej a dostupnej servis. Kliky jsou na úrovni starších XT a funkci plní. Kazeta SLX – spotřebka.
Loni jsem trochu podlehl a místo brzd SLX jsem dal XT, ale nemůžu říct, že bych ten rozdíl cítil nějak dramaticky. Když to tak shrnu, tak největší vizuální přínos měl modrej košík Bontrager :)))
Hlavně vyměnit ten mezikus mezi řidítky a pedály, pak to hned pojede o level líp :-)))
***** chlape dojeď taky někdy k nám do hor a nehobluj furt jen tu vaši rovinku tam :-)))
Myslím, že duben nebo květen by se mohl povíct :), ale na 2. str. kdybych k Vám jezdil jak na olympiadu, tak by to mělo svý kouzlo hehe
Vlk taky sliboval :-)))
Přidávám svého mazlika :-)
Krásný to máš,
sice bys mohla požádat toho svýho ať nevráží prachy jen do toho jeho bakelitovýho werku ale koupí nějaký pěkný funkčí doplňek i tobě, ale ty mu i tak ujedeš :-)))
Těším se až se zas uvidíme :-))
čistokrevný Superfly 100 2012:
Taky se přidávám a to jako SPOKOJENEJ MAJITEL :-) fotky dodám později
Taky jsem podlehl silám pružin a prvních cca 300 km spokojenosti. Ještě doladit posed a…frrr.
Nazdar, taky pridam sveho krasavce.
Hlásím se do klubu :-)
Původní HiFi prodaný?
jj,povýšeno
Skoda…koupil bych ho.
Tak at to slape ;)
zde můj milášek..naše láska už bude mít v létě dva roky..stále se milujeme…-)
Když je venku ten hnus, vytáhnu fotku z léta.
Tak konečně i můj,po akci a po koupeli.