Ktere tretry byste mi dopocucili? Shimano SH XC7 pripadne model XC701 nebo Lake MX228 karbon? Nebo jine tohohle ražení? Na takove to vykonostni ježdění, tak do 4000.
https://www.sportobchod.cz/…-cervene.htm#…
Ktere tretry byste mi dopocucili? Shimano SH XC7 pripadne model XC701 nebo Lake MX228 karbon? Nebo jine tohohle ražení? Na takove to vykonostni ježdění, tak do 4000.
https://www.sportobchod.cz/…-cervene.htm#…
Podle toho, které ti sednou na nohu. JIné správné kritérium víceméně není.
Teraz som hladal nahradu za dosluhujuce M183 a z ponuky Shimana mi na poziadavku tuhej podrazky v „rozumnej“ cene vysli zrovna 701. Zatial sa mi zda, ze podrazka je menej tuha ako u M183, ale este nemam nahodene kufre, tak to moze byt sposobene aj tym. Ale upnutie dvoma kolieskami BOA je fajn.
Shimana XC 701 budou super, jestli ti sedi.
Dva roky jsem vozil Shimano XC70. Měly ještě přezku, ne BOA. Nebyly to zlý tretry, jen mi moc nevyhovoval vzor podrážky. Byla pořád plná malých kamínků a dost blbě se v nich chodilo do prudkýho kopce. První jsem po třech měsících reklamoval, protože kus podrážky upadl. Reklamace byla bez problémů. Na letošek jsem přešel na Specialized expert XC a jsem nadšený. Perfektně odvětraná bota a i chůze je pohodlná. Koupil jsem model 2019 reflexně zelený k bajku, ale před nedávnem jsem koupil ještě oranžovej gravel a byly jak pěst na oko, tak jsem si objednal ještě výprodejovej model 2018. 2018 jsou tvarově úplně stejný, čímž by ses dostal na cenu okolo těch 4000,–
Mels nektere na noze?
Doporucuji vyzkouset a pak hledat co vydrzi a jak je kdo spokojen s kvalitou tretry.
Lake jsem mel na noze o cislo vetsi. Docela sedely, ale kdybych si vybral je, tak volim o cislo mensi, takze vylozene ty spravny nezkousel. U shimana jsem zkousel model xc5, kterej mi sedel parádně, takze predpokladam, ze kopyto bude hodne podobny nebo stejny. Ale vylozene spravny boty jsem na nohach nemel.
Udelal jsi krok spravnym smerem,jen tak dal a uspech je zarucen. Co vic ti rict nevim. Ja mam nohu uzkou vyhovuji mi SIDI a jeste mam na pohodove jezdeni a chozeni specialized com. Ber v cem ti bude nejlepe sedet.
Ty Shimana XC 701me taky zajimaji. Koupil jsem nějaký zakladni levný model od shimana pred rokem a to byla spatna volba. Podrazka strašně měkká. Jenže mam velikost 49 a ty xc 701 sem nasel max v 48
Neber Shimana jsou úzký!
Není pravda u vyšších modelu povolis tu 8 a je to širší tak jsem to udělal a mam xc i rc a super.
Měl jsme 49 a dlouhý byly dost. Málem jsem přišel o nehty
To uz chce lodě ne boty ;)
A co mám dělat?přece nebudou mít ke dvoum metrům 39:)))
A co jeste Sidi Eagle 7? Ty jsem tedy nezkousel, nemaj karbonovou podtazku, ale znate to, Sidi
Sidi jsou úplně jiný typ bot než výše uvedené.Ty první jsou oboje širší a Sidi jsou úzké. Opět opakuji nejdřív najdi boty které ti vyhovují na noze a pak řeš to ostatní.
A jeste Crono cx3 mi padly do oka. A vsechny si je vyzkousim na výdejně. Ale rekl bych s moji univerzální nohou, ze mi budou vsechny podobně. Nejak se mi nestává, ze by mi boty vylozene nesedely
Já včera jel kupovat boty. Poslední jsem měl nějaký vyšší model Shimana. Zkusím na krámě stejnou velikost Shimano a je to těžce malé. Tak o velikost výš, celkem to jde, asi by se rozšláply. Pak jsem zkusil Giro a okamžitě mi sedly, jak papuče.
Bez vyzkoušení nemáš záruku ani u značky se kterou máš předchozí zkušenost.
Jojo, taky jsem mel Shimana ve stejne velikosti jak bezny boty (posledni kupovany 2012). Dnes to maji nepochopitelne o cislo posunuty.
první Shimana botky jsem koupil na krámě před 3 lety. Od té doby mám další dvoje z netu jen podle čísla a sedí stejně.
Boty kupuju 44/45 a Shimana 46