Nemáte někdo zkušenosti s těmito tretrami ?? Není u nich měkká podešev??
Jezdím na mtb cca. 4000 km ročně, 5× ročně nějaký závod a nechci si zas koupit nějaké kecky.
Nemáte někdo zkušenosti s těmito tretrami ?? Není u nich měkká podešev??
Jezdím na mtb cca. 4000 km ročně, 5× ročně nějaký závod a nechci si zas koupit nějaké kecky.
Totální bačkora to není… ale patří mezi pohodlnější… Pokud od toho čekáš spíše „výkon“ neber je. Testoval jsem SIDI a chovají se lépe…
Jestli nemáš širokou nohu vpředu testni spíše SIDI … přenos síly byl markantní a to jsem „kopyto“. Případně vyšší model od Specialized …
Děkuji za názor. Ano, mám nohu užší a také pokukuji po Sidi. No jen zda model Sidi Buvel nebo Eagle, no až ta cena!!Líbili se mně i Crono Extrema, ale mají měkčí podešev.
Cena je větší, ale jsou fajné ;) … každopádně šel bych do karbon podrážky … ;-)
Sidi vydrží hodně, a to beze změn rozměrů.. Italové boty uměj… akorát jsou dělaný na úzký špičatý nohy.. třeba vyzkoušet, totálním kachnám nesednou, úzkým nohám OK ale většinou o velikost větší, neregulérní nohy chce fakt ozkoušet.. já mám relativně úzkou a krátkou nohu, ale vysoký nárt a střední aý vyšší klenbu, sedly mi 45tky i kdyz normální boty mívám kolem 43jky, ve špičce mám kus místa, ale to je spíš plus, když je únava a nohy otečou… mám je asi 5 let a jezdil jsem MTB i silnici, pravda v poslední době jen silnici a většinou ve slušným počasí, ale jsou jak nový, nějaký cca druhý nejvyšší MTB model tenkrát
Mno … s tou „kachnout“ … to mi povídej :-/ …
Nebrat! Krátký zipy, vržou, nedejchají. Podruhý už bych je nekoupil.
Kedze mam mega vysoky nart, tak jedine tretry, ktore som aj zapol. Jazdim hobby, takze za mna vyhovuju.