Ahoj,
může někdo z vlastní zkušenosti porovnat tyto boty? Jaká je životnost? Dá se v nich i chodit? Vyplatí se dát o skoro 1000 Kč více za Lake? Mám širokou nohu a oboje nabízí verzi Wide, proto o nich uvažuju.
Ahoj,
může někdo z vlastní zkušenosti porovnat tyto boty? Jaká je životnost? Dá se v nich i chodit? Vyplatí se dát o skoro 1000 Kč více za Lake? Mám širokou nohu a oboje nabízí verzi Wide, proto o nich uvažuju.
Mam Specialized MTB Comp model 2013 a celkove jsem docela spokojenej. Chodit se v nich da bezproblemu, maji najeto cca 8000km(polovina asfalt, polovina vetsinou sussi prasny povrch), plastova cast podrazky je silne poskrabana a gumovy „profily“ maji odrbane hrany (vetsinou chodim po proschlych kamenitych trailech kdyz tlacim do prudkeho kopca :D ), ale na pedalu stale drzi bez problemu (jen styk plastovy podrazky s mechanismem pedalu trochu povrzava, takze to malicko mazu vazelinou). Vrchni cast boty je neposkozena, suche zipy i preska funguji porad dobre (nove modely maji asi jiny upinaci mechanismus).
Je ta plastova podrážka dostatečně tuhá? Měl jsem doteď měkké turistické tretry, několik let bez problémů, ale tento rok mě v nich začaly bolet chodidla jakoby právě v tom místě, kde je pedál.
kazdopadne si to nekde vyzkousej, abys nebyl prekvapeny, spesly wide nejsou o nic sirsi nez normalni, maji jen vic svrsku, takze jsou vhodne pro vyssi nart, ale sirka podesve je stejna, lake by mely byt celkem siroke, nekde je i dostupna tabulka s sirkou tech bot
ja to ted resil na silnici a skocil jsem u Bontu
Aha, díky, to jsem potřeboval vědět. Nemám vysoký nárt, spíše širokou ploutev – většinou řeším málo místa pro prsty.