TRHÁNÍ ŘETĚZŮ 2012 - MTB závod na horských kolech 26.května

48 nepřečtených
  • artorie

Myslíte si, že Haná je jenom nudné a ploché pole? Přijeďte si zkusit již 3. ročník MTB závodu TRHÁNÍ ŘETĚZŮ 2012! 35km dlouhý závod na horských kolech, lesem, polem, kamením, který však zvládnou i méně otrlí. Zajistíme Vám dostatek občerstvení, první pomoc a hlavně příjemnou atmosféru.

viz http://www.trhaniretezu.cz/

0 0
    • artorie  

plakát

0 0
    • klemi  

jsem zvědavej, náhodou jsme na to narazily a bez váhání vyměnily za CMT okoloolomouce ;)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • petryk  

bookmark :)

0 0
    • artorie  

ještě přidám stránku na facebook

0 0
    • Martin  

hezký závodek. bavil jsem se :)

0 0
      • grafik  

za kolik si to dal?

0 0
        • Martin  

mizerně. cca v první třetině jsem ztratil motivaci, resp. motivace mi ujela, a dojel jsem to lážo plážo v režimu sere pes za 2 hodiny.

0 0
          • grafik  

slušný :)

v lětě plánujem projet se dvěma kolegy z bf vsetínskou podkovu, jel bys?

0 0
      •  
        0 0
    • klemi  

pěknej závod, když pořadatelé zapracují na značení bude to super. 12 místo taky není špatný, celkově příemný dopoledne-poledne :) Tady je pár fotek, http://klemi.rajce.idnes.cz/…u__26__.5.2012/ fotil jsem po dojezdu, tak odhadem 2.pol. startovního pole ;)

0 0
      • Skip11  

No tahals, ale kam jsi to občas zatáhl :-).To bylo ve skupince první pak vyjet z trati a šup sjíždět celou skupinku. Jinak dobrá jízda, ale ze začátku nikdo střídat moc nechtěl.

0 0
      •  
        0 0
    • grafik  

škoda značení, 2× jsem bloudil, singly v lese po startu výborný, jelo se v krutém tempu, myslel jsem, že mě jebne, počásko výborný, prašno …

0 0
      • Martin  

evidentně nejeblo :D

0 0
      •  
        0 0
      • petryk  

Mně se podařilo po páteční akci zaspat start:) Takže jsem se vytrápil na silnici proti větru a večer šel na další akci :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.