Zdarec, narazil jsem na jejich stránkách na slevovou akci. Trvá do 14.11. a je na komponenty Shimano a představce Ritchey. Jestli chcete tak koukněte :-)
a nahoře „veletržní nabídka“
Zdarec, narazil jsem na jejich stránkách na slevovou akci. Trvá do 14.11. a je na komponenty Shimano a představce Ritchey. Jestli chcete tak koukněte :-)
a nahoře „veletržní nabídka“
jo, tak tu jsi objevil docela pozde :o) dnes jsem tam volal a zbyvaji jim posledni kliky truvativ a dvoje Sh. Hone. Smyků, hazek a jineho pry maji dost…
:-)) jak pozdě, když běží od 1.11. :-)))
zapomnel sem dopsat, ze mi pan z hanaka rikal, ze sou hodne prekvapeni mimoradnym zajmem… Asi se to hodne rozkriklo. Kliky prej mizi hrozne rychle. DObre je, ze se na podobne akce asi muzeme tesit casteji ;o)
to je dobra zpráva. Vždycky se něco hodí koupit hned nebo do zásoby.
a ty LX brzdy jeste maji? nevis?
to nevim, brzdy mě nezajímaly, ale staci tam zavolat…
Vím že už nemají Louisy 06 za 5500:)
Hodne husta akce. Hned jsem bral Ultegry, uz je mam na biku. 8-)))
Mas slusnej montazni stojan – samo vyroba, nebo kde se da koupit?
Maji ho treba na KupKolu: www.kupkolo.cz/…uct_info.php?…
Tak to je dost slusna cena. Diky moc za odkaz.
NZ…Taky si myslim. Bralo ho od nas vice lidi a vsichni jsou s nim spokojeni.
Diky, presne neco takoveho jsem shanel. Uz jsem ho objednal :)
ty woe, můj stůl ! u něj jsem jako kluk psal doma úkoly ( a na střední taháky ) a dnes na něm ve sklepě odpočívaj thule nosiče…
tak ten stul je MUJ :-)
musim se kouknout do dilny jestli tam pod tou hromadou veci este je :-)
Kazdy spravny biker ma doma takovy stul…
Dva dny před začátkem této akce jsem si objednával u výše jmenovaného shopu kliky Truvativ Stylo (také za dobrou cenu 3500,–Kč). V den startu této akce jsem byl panem Hanákem vyrozuměn, že začíná akce a že pokud bych svou objednávku chtěl změnit, že se nic neděje, že mi rádi vyjdou vstříc. Objednávku jsem nezměnil, ale přikoupil jsem přehazovačku, přesmyk a brzdy. Jsem spokojen, takové jednání se mi líbí.
jo sou tam uplne v pohode.
jo jo, chodíval jsem do Hobby Sportu na Veveří, ale už ani náhodou. Mají tam sice spoustu věcí, ale ty ceny… Hanák to jistí. Už jsem od nich bral dvě vidlice a jedny kliky, vždycky to bylo za dobrou cenu a ten silnější pán zdá se dokáže poradit… Naprostá spokojenost.
Jo ten silnejsi pan je dobrej, taky s nim mam dobrou zkusenost. Ted se u hanaka snazim nakupovat misto abych bral vsechno na netu :-)