shaním vidlici pro známeho, váží okolo 80kg, použítí XC
shaním vidlici pro známeho, váží okolo 80kg, použítí XC
Reba, R7, Corsa… zalezi na stylu jizdy, vaze, atd…
…RVL, Pike…záleží na pojetí XC :-)
Sid 08
..tak tady musím vyjímečně s roudem souhlasit. Pokud se má jednat o čistokrevé sportovní až závodní XC tak SIDa bych bral taky. Myslím že Reba doslala s příchodem téhle vidle silnou podpásovku a že tak za dva roky všude, kde je nyní Reba, bude nový Sid :-)
když tomu kolem a kolem…má teďka vůbec kupovat Rebu? pokud Sram nestlačí Rebu do nižšího cenového patra, tak bude asi neprodejná, což?
No pro někoho ten rozdíl minimálně 2 tis může být pořád ještě podstatný, ale máš pravdu, že kdybych se třebá já teď měl rozhodovat mezi Rebou a Sidem, tak šáhnu po bílém Sidovi – jen sehnat 100mm verzi
Už teď se dá koupit Reba SL s poplockem za cca 8000. Myslím, že nějaký výrazný cenový pád asi nebude, ale mohla by cena jít ještě o něco dolů řekněme kolem úrovně Recona, cca 7000. To by mohla jít ale i cena Recona a Tory mírně dolů, aby si pak vidle vzájemně nekonkurovaly.
Myslím, že za cenu kolem 11000, je SID 08 ideální volba. Stojí 11500.
no reba může být zajímavá hlavně pro příští rok kdy se chystá verze s pevnou osou
To jo, myslím inovace řady Reba a RVL tomu může pomoct. Váha by mohla jít krapet dolů, trochu vylepšit design a vzhled…
Já bych to viděl na REBA PYČO nebo SID VOLE :)))
:-)))
nebo fox??
díky za pomoc, , už jsem zdělil vaše navrhy a on mi řekl , že již vybral Manitou R7 Elite Absolute 80 mm, co si myslíte o jeho volbě? mám ho ještě lámat na SIDku? :-)
Já nevim, s těma 80 kg a 80mm, ale jestli chce za každou cenu odlehčovat a ladit to do závodního XC tak proč ne. Osobně bych volil 100mm a spíš něco bytelnějšího (Reba, Recon)
myslim,ze si nevybral spatne. 80 mm staci,ale 100 je lepsi..