Dobrý den, mám kolo Dominator a vidlice co tam je pomalu přestává pružit, můžete mi doporučit nějakou za tuto cenu?
a zvládnu to vyměnit sám doma, třeba jen za pomocí kleští a šroubováku?
Díky za rady.
Dobrý den, mám kolo Dominator a vidlice co tam je pomalu přestává pružit, můžete mi doporučit nějakou za tuto cenu?
a zvládnu to vyměnit sám doma, třeba jen za pomocí kleští a šroubováku?
Díky za rady.
Končím diskuzi, už sem nikdo nepište, nemá to toiž cenu. Zase jsem se po delší době přesvědčil, že jste tady akorát banda hloupých namachrovanců, který místo ježdění akorát seděj u PC a machrujou. Opravdu díky za rady.
Napiš na mail a někdy se potkáme na závodě… Podívej se na rozpis Galaxy a řekni na kterym. Rád ti ukážu, jak se tu akorát sedí u compu a machruje :-).
Klidně, ale pochybuju, že bys byl schopnej na nějakej závod vůbec jet.
Ale jak už jsem řekl, už nepřispívejte, končím diskuzi. Děkuju.
radu si dostal, citlifko…
kúp si epicona a jen za pomocí kleští a šroubováku to vymenit nezvládneš.
Nejsem citlivka.
to máš pravdu, jsi totiž pěkný *****:-D
omlouvám se všem slušným čitatelům b-fka za neslušnou mluvu a porušení desatera, nemohl jsem si pomoct:-)))
tak, ale přece na něj nebudem takhle sprostý, on taky není.
ale vlastně jo, byl, takže je to fakt *****! :)
Mě zajímá jiná věc, psal někde, že vráží fůru peněz do hokeje a v profilu má 24 let. Tak pak nějak nechápu ! Ve 24 letech za a) hraju tak, že hokej už vráží prachy do mě – extraliga, 1. liga, a nakonec symbolicky i 2. liga – rozhodně nevrážím prachy já do něj. A nebo hraju pro radost, rekreačně – buď amatérské ligy, či přebory, ale to není žádné extrémní vrážení prachů ! Dost kámošů hraje rekreačně a investice jsou docela nízké, výstroj tuhle zátěž dost dlouho vydrží, jedině mění hokejky a sem tam plexi na helmě, občas rukavice…takže jak ? Popovídej, zajímá mě to.
já mám popovídat? :D
no hele, já třeba hrál amatérsky hokej a to jako gólman a věř že výstroj nebyla nikterak levná :D
Sorry, ty jsi odpovídat neměl :D No, levná není, ale třeba kamarád vrazil do hráčské před snad 5 lety nějak 15k a pořád je všechno ok…když hraješ jednou za týden…nevím, já nehraju, ale co znám kluky z naší HHL, finančně to tak strašné není…
No, asi tak … když chceš utrácet, utratíš tisíce i za hru, kterou většina lidí nazývá ping-pong .-) já za ní rozhodně v posledních 10ti letech dal víc peněz, než za cyklistiku, a to nejsem úplná výjimka…
A nemaj hokejisti taky nějaký fórum, že bychom jim mohli na oplátku poradit s výstrojí :-)
Já hrál hokej 8 let a investice byly mnohem vyšší než teď do kola. Není to jen výstroj, ale i pronájem ledu, soustředění, několik hokejek za sezónu, různé poplatky klubu, spálený benzín na dopravu na zápas/trénink, v létě pronájem tělocvičen a posiloven,… Tehdy jsem měl ale tu výhodu, že mě ještě sponzorovali rodiče :)
No jo, pronájem ledu..u nás platil jeden člověk za sezonu v HHL 3000– kč (měli jsme ale nejlevnější led v ČR snad), tréninky nic, soustředění nic (snad srazy u někoho na chatě :D). Záleží na provedení asi. U nás to fakt bylo docela pohoda klídek, ale úroveň slušná ! Scotty z fóra ví více, sám HHL hrál..kamarádi fakt koupili výstroj (navíc většinou jim část zůstala z profi kariéry za Havířov), 3k za rok na led…benzín 0, staďák uprostřed města..letní příprava asi taky nula, hokejky tak 3 na sezonu max, co vím, brali se levné Swerdky za 600-, kámoš zlomil tak jednu většinou…
Že já nebydlel poblíž Havířova :-D
Asi chyba :D Vím, že cenu ledu si hodně chválili kluci. Ale já říkám, že není nad rybník :D
asi ano, keď ťa banda hloupých namachrovanců rozhodí tak, že to tu všetko vyblokuješ…
Do této cenové hladiny s vcelku dobrými vlastnostmi to vidím na Epicon, jen je třeba počítat se zvýšenou nutností údržby, páč je vzduchová vidlice …
Výměna není složitá, ale se základním vybavením díly je to zvládnutelné
Děkuju moc za jediný, proti mně nezaujatý, názor a radu.
a pokud chceš jezdit, bez větších myšlenek na údržbu, je dobré se kouknout po bazarech na Rock Shox Toru, nechce moc údržby a pokud se zvolí vhodná pružina, je sní kopec zábavy :o)
Obsah tohoto příspěvku bude blokován zakladatelem diskuse.
podle nadpisu jsem čekal dost =) ale takhle moc ne…a taky doporučím Epicona, koupil jsem předloňskýho nedávno a chodí ;)