Pokracovani vikenovych silnic v Rathove kralovstvi.
Pokracovani vikenovych silnic v Rathove kralovstvi.
Anketa: Silnicarkam naslehame...
Celou zimu jste popíjeli? hráli skyrim a jedinej aktivní pohyb bylo přebalování potomků? Při čtení návrhů Na Ještěd v březnu zewl tempem 38kph, Pohodové 300km okolo přes a napříč Brdy na vás jdou mdloby? Pak je tu pro vás podsekce polní lazaret na výletě.
První letošní bychom mohli absolvovat v neděli. Sraz v 9'30 kruháč u Uhříněvse. Jeli bychom třeba tohle – http://www.bikemap.net/route/1463678 závodně postižení jedinci si můžou střihnout časovku do kopce na úseku Tismice – Vyžlovka (rozhledna) Tempo Adagio max. Andante jakýkoliv pokus o Con moto nedejbože Allegro bude bude pozásluze potrestán.
Jsem lehce nalomeny jet se s Orient Expresem kousek podivat jestli to tempo fakt nasadej.
na Ještědu jsi byl minulej tejden, teda jestli není pravdivá Internautí montáž. Pokud to dobře načasujem, tak můžem Orient Expresu z nový rozhledny na Vyžlovce zamávat :) ještě link – http://www.rozhlednaskalka.cz/
Njn, jenze ± tenhle okruh jsme jeli tyden pred tim. A mezi ceLA a Uhrinevsi tenhle tyden uz 6×, neb to mam na ceste do prace :(
Prijed do Celakovic, popovezem se kousek v baliku a nejakou rozhlednu pak taky najdem.
no dobrá, nikdo nechce Sázavu tak to risknu. V nejhorším mi na kokořínsku sekne a pomalu se doplížím dom.
U cedule znamená Čelej výjezd směr Brandýs?
JJ. Nezapomen na tipy, ja si vzal na pomoc koncilium asi 4 Gambrinusu, a to jsou jinaci odbornici nez nejakej Vlach.
povíme si zítra :)
kompromis – poděbrady :-)))
jedu na waldorfskej jarmark – doladíme to večer.
zatím se krom Hrocha nikdo neozval, takže pokud se do půlnoci nikdo neozve pojedu zkontrolovat jestli Orient Expres dodržuje jízdní rád.
do profilu jsem doplnil telefon
OKi. mame sraz s Internautionalem 8.40 novyho tady , na konci Celakovic smerem na Tousen a Brandys.
P.S. Internaut je presny a prisny.
Panove a damy priznivci tradicnich povrchu jarnich klasik, jako jsou kostky, kocici hlavy ci toskansko-polabske bile cesty, zvu na kazdorocni pekelnou vyjizdku v sobotu 31.3. Sraz v 9.15 tradicne u rzhbitova v Hornich Pocernicich (Nachodska x Bystra), cil u druheho hornopocernickeho hrbitova v ulici K odpocinku.
Letosni trasa povede Pres tri Vrutice ; Zaciname stejne jako sezona Stradou biancou, pokracujeme Flanderskymi kostkami a zakoncime Ardenskymi brdky, s bonbonkem na zaver.
Protoze u Stastneho Hrocha v sobotu nemaji poledni menu, k obedu by mohla byt pizza v Benatkach, nebo o kousek dale ve Snicl Palace v Radouni. Dezerty a kava se budou podavat ve Stare Boleslavi.
O prijemne tempo vybrane spolecnosti se bude starat zejmena Bratrstvo ruzove tretry- Ulle a Cuddles (cti kudles). Trasu si nejvice uzijete na silnicce, je zvolena tak aby nebyla likvidacni na material (pokud mozno ne deravy asfalt a sutry), ale narocna na mekke casti mezi pedaly a riditky.
P.S. dle dostupnych informaci se letos Teepex zodpovedne pripravuje
Hlásím se – kostky jsou vrženy .
S tebou se pocita.
8.40 u Billy, eh?
Jo :)
No ty krááááávo to není možný tohle..
Sejdeme se na hrbitove.
Tak snad abych zase zbabele nasadil blatniky.
Budou se ti zanaset blatem a pripravis nas na ocase o autenticky zazitek…
Cyklista pesimista drti mezi zubama kletby, cyklista optimista pisek :)
Ten kousek zadniho blatniku muzu pro autenticky zazitek spolujezdcu amputovat ;-)
Jestli nebude chcat tak dorazim. Ale zbabele na celopevnaku, naklepavat se na silnicce, na to jsem moc uz moc starej ;-)
Uverils Thapsusovi ze bajk je rychlejsi ziletky, a zkusis uviset Edu na bajku? :) Plus prichazis o pointu.
Presne tak, kdyz Edovi neslo uviset na ziletce tak to zkusim na bajku, navic ten muj vypada dost podobne jak jiz ted pomalu legendarni SUB Bikera33 :-)
SUB je již nějakou dobu legendární…
(Fuorcla Surlej-Val Roseg, červenec 2011)
Jo, idealni stroj do podobneho lehciho terenu :-))
Pán je viditelně gurmán :)
super dovolena, jsem moc rad, ze jste onehdy s Pendakem v hospode schvalili mou ucast, byt tedy ty vase komentare k SUB mi nahanely hruzu;-)
SUB rulez! Dame nekdy SUB vyjizdku :)
Jasnacka;-)!
Kdyztak v profilu mam docasne telefon.
teepeex nakonec nepojede
musim dostehovat a zrovna jak na potvoru v sobotu
nenadelam nic, proste dopoledne mam zaracha
myslim na vas, hrdobci,
chtel jsem bejt taky chlap,jako jste vy:)
Prijemna akce. Diky za organizaci. Nikdo nepichnul, zadne technicke potize, co vic si prat. Dneska me ty kostky i nejak bavily a sotka u Stare Lyse vyslovene nadchla, protoze moc casto pres 40 po polnackach nejezdim :-D
U me 152 km, v tom nejakych 8 km strada bianca a 10 km kostek, asi 5 hellingen, (skoro porad) po vetru, pralinka. Silnicka v pisku oziva a ma svou vlastni predstavu kudy vede nejlepsi stopa, prulet 40kou udelal z milovickych kostek temer hladkou smouhu, a prijemne prekvapila cast mezi Benatkami a Kropacovou Vrutici, cekal jsem nudny prejezd a ono hezke udoli. Taky vyjizdet serpentiny v Repeene zkratkou po vertikale by me normalne asi nenapadlo :-)
Dik za spolecnost a zejmena mocnemu dubisku za rozrazeni vetru doucich.
Díky pánové, trasa zajímavá a hlavně že jste mě kolegiálně neopustili když mě síly opustily, to bych se trápil proti tomu vichru asi ještě teď. Až do Benátek jsem si pochvaloval jak jsem fikaně pošetřil materiál a jak dobře se mi na SUB jede.
Bohužel za Benátkama se z toho pro mě stalo velmi slušný peklíčko severu a rázem jsem ty hučící balóny, převody a vůbec celý kolo proklínal. Tak vykašenej a s křečema jako v Brandýse jsem nebyl už hodně dlouho, tam už mi bylo tak na umření, že i milovanou leštěnku co jindy nespustím z očí na pikosekundu jsem nechal stát venku bez dozoru :-) Pěkně mě to moje machrování na bajku pěkně vytrestalo, ale čekal jsem větší skupinu a víc zevl tempo.
No nic no, jdu se podívat do sklepa jestli by z toho rámu co mám ve sklepě nešla pro příští ročník přeci jen složit nějaká elegatní kroska na kotoučích…
Protoze spravny SUB ma mit do hladka sjety speedmaxy :) ja rozjimal o prognozach preziti v tom kopecku po piskach, nastesti to pak bylo po vetru a lesem.
Panove diky dnes za spolecnost. Omlouvam se za skrec – ale neslo to jinak – nechtel jsem Vas bavit tim, jak by ze me nahodne vypadavaly zbytky z plesu… Zitra jiz budu strizliv a ve forme :)
Panove diky dnes za spolecnost. Omlouvam se za skrec – ale neslo to jinak – nechtel jsem Vas bavit tim, jak by ze me nahodne vypadavaly zbytky z plesu… Zitra jiz budu strizliv a ve forme :)
Nesledujes posledni trendy v podavani podpurnych prostredku. V pelotonu ted leti microdosing :-)
A ano, padlo ze s odpocinutym Internautem to bude zas prumer 35 a peklo ;-)
Pokud nezacne zas lejt, vyrazim ve 3 k Baresovi kvuli vidli a zlehka protocit nohy kolem Brandysa, Karaneho atd. Kdyby se chtel nekdo pridat…
Tak jsme si to dali s Edou na necisto :-D
Jak vas znam tak cely…
Tak zitra v 8:30 v Mochove u hotelu? Podebrady s kavickou.
Orient espresso… Predbezne ano, v 8.15 u vrtule?
Plati.
A pak kopnem do vrtule. A nebo do snezneho pluhu, soude po vykouknuti z okna?
8:30 fakt ne…
silenci v tomhle na silnici:)
hajdy do lesa ziletky zasrany!
:)
Jsem tak nejak cekal u hotelu vtipalka Edu a ze April, nic mi neni a dame to dneska 40kou :)
Zrovna kdyz mi doslo ze to Jecnak roztahuje k 50 pro me na spurt na ceduli Podebrady, tak si drze odjel. A i ty kratky spice nejak moc bolely, to budu muset jeste nastudovat.
Pekne a intenzivni dneska, diky.
Jeli sme furt 30, i proti tomu větru… – to mi stačilo :-D
Ale jediny duvod pro to me spurtovani bylo stihnout Pedebrady od branky k ceduli pod hodinu ;-)
ach jo :-D
Kdo rad planuje dopredu, 26.5. bych rad zkusil Praded. Cestu jsem zbabele naplanoval nejkratsi a nejsnadnejsi cestou Budou-li sily nazbyt, pak si to muzem kdykoli prodlouzit ;-)
Casove to vidim ti-top vzhledem k tomu, ze bysme to jeli bez doprovodu, tedy s velkymi prostoji. Asi by byla moznost si domluvit nazpet v Pardubicich pripravene jidlo, piti, baterky, prevleceni.
Hlásím se a blokuju si termín. Doufám, že budu ja i počasí ve formě…
Protoze vim ze Jecnak cte tenhle blog , tak jen abys tusil s cim prijde priste ;-)
Budu na vás koukat zvrchu ze Stelvia ;-)
Tohle pro me neni. Enjoy.
To není možný… Když jsem četl jak jste dojeli na Ještěd, spadla mi čelist… Tohle je fakt mazec. Jste borci… Možná kdyby to bylo na dva dny…
Tady se pohybujou ruzny individua, je treba si zvykat ;-)
Jako jo teda ale nevim co forma (trochu brzy, mam skluz dva mesice). Cerven bych videl mnohem realisticteji…
Tohle je testovaci trasa na more. Zkusit se to da vzdycky a na spouste mist se da sednout na vlak a za hodinu jsi v Praze.
k tomuhle potrebujete balik pripravenych jezdcu, a ne lemry:)
ja pripravenej (si myslim) nebudu a flakat se nechci
Uvidim jak se budu cejtit tesne pred.
Kdyz tak premejslim nad tim morem, tak si nejsem moc jistej jestli chci byt pohrben v Benatkach :-)
chci to zkusit taky,
asi ale jinou cestou, a urcite jindy,
pozdeji,
pnac neni najeto rovna se (temer) jistota nezdaru
zlomte vaz hrdobci
Uvidis jak budem mrtvy, tak to pak podle toho muzes naplanovat. Ja to odhaduju fakt na knap, protoze bez doprovodnyho auta ztratis cca 4h casu jidlem, mocenim, prevlikanim atd.
Kazdopadne nasledne more je lehci – profil, kvalita asfaltu bude podle me tez lepsi a tady aktune hrozi zaverecnych 200 proti vetru.
Tome to je proste porce
ja to chtel rict jinak, Vam jde o cas, me jde o trasu
me bude jedno jestli to pojedu 24 nebo 28h, ale pojedu to durch
No to je fakt, jestli kluci pojedou svoje obvykly tempo tak jsem out.
Pak by to uz jen chtelo komisare UCI na svetovy rekord. Nemyslim, ze Podebradsky prumery se daji brat za bernou minci. Jizdni prumer tusim nekde kolem 27km/h. A i kdyby jsi se celou cestu vezl, tak jsi to taky ujel ;-). No a nejede se pak k mori na jih ale podstatne privetivejsi cestou na sever
Tou jizni trasu jen tak postuchuju brnenskou kliku.
Ha…polský silnice, to bude masakr :-)
Myslim, ze horsi jak v Rathove pulnocnim kralovstvi to byt nemuze.
No, mam Ti a Typkovi co vracet z Klinovce… Takze ostry obraz , dobry zvuk, siroka ramena a hroznyj-cukr jsou k dispozici :)
;-)
Ahoj, já letos také plánuji Praha-Praděd-Praha a rád bych přidal, ale jak si čtu vaše příspěvky tam mám strach, že bych se vaším tempem utavil už při ceste tam :( Loni jsem dal Praha-Vsetín solo průměrem 28km/h. Ale toto tempo jsem nastolil na počátku cesty a držel se ho celou cestu. Vás odhaduju, že začatek bude tak 40 km/h :-)
U Ječňáka to asi sedí, ale mě si odhad' špatně :)
:-) takže plán je uviset do doby než se tempo ustálí na přijatelných hodnotách a pak začít střídat? :-) Ne vážně, na tuhle akci trénuji účelově od loňska a věřím, že bych jí dal i solo (jestli nezklame technika) ale v ve skupince více lidi by to byla vetší sranda, nez si po ceste povidat se srnama :-)
Prdlacky. Jestli pojedem ze zacatku 40 prumer, tak pak nazpet chcipnem, protoze to bude proti vetru. Na druhou stranu ve skupince 3–4 jezdcu se pojede tech 350km roviny daleko lip, protoze si proste muzem stridat a proti vetru tocit. V sobotu bude navic minimalni provoz, takze si muzem zabrat vetsi kus silnice a pekne se porovnat v zavetri.
ufouni…
Přes Holice na Mejto? To je dosti nepříjemná část s velkým provozem teda, navíc skoro bez krajnic, jezdí se tam rychle..tam by se mi popravdě vůbec nechtělo jet..
Problematicka cast je Ostretin > Tynistko, kde je to jak rikas. Holice > Ostretin ma cyklostezku vedle silnice a za Tynistkem jsou uz siroke krajnice. Pojedeme tam v sobotu v 5–6 rano, takze to s provozem nebude tak strasne.
Rad bych upozornil ctene mmmmmmagory, ze Rathovo kralovstvi zatim nebylo rozsireno ani na Praded natoz k Baltu.
Nejake plany na vikend? U me to vypada na celkem volnou sobotu, puvodne jsem se chtel zeptat pradedskeho expresu jak by jim do treningoveho planu zapadlo neco vetsiho (teda mensiho vetsiho) jako treba Zlatak lec predpoved je takova hanc-vrbatovska.
Tak bych nadhodil jako prupravu na pradeda trasu Praotec, pac na Rip je to pry pekne vypecena stojka a nikdy jsem tam nebyl ani na skolnim vylete, a pak dal Roudnice (…Ustek, Holany…zpet) podle jak priznive bude klimakterium ?
Oki, uvidime zitra. Snad se do te doby nerozpuli :)
No do rite, zrovna v sobotu jsou na Ripu od dvou zavody. Tak nevim esli se tam motat.
Asi bych jel, ale mam nejakou rymicku, tak bud opravdu neco kratkeho vlaznym tempem a nebo se pridam jen na kus. RIP zni dobre.
délka 830 m, převýšení 130 m, max. stoupání 24%…ouch.
Kdyztak si po ceste ten zavod strihnem :-)
Jestli pojedem relativne primou cestou, tak se pridam.
No ale jsou to bajky :) ta casovka je na podzim.
na Po stopách praotce Čecha jsem jednou z HP kolmo jela, měla jsem na startu asi 90km :-D
zpět mě Bulda odtlačil do Kralup na vlak :-D
Neco takoveho?, tohle je asi maximalni verze od stolu, asi spis jeste nekudy zkratit; spoleham na znalce pomeru. Pres Ustek a Holany, Dubou a Kokodul to dava pres 190. Hlavne co pocasi.
Start v 9 Drevcice?
Tak zitra jsem pripusten ke kolu a hlasim se.
V 8.30 u znacky CelEj na Tousen?
Pisu si. 8.30 ostry start.
Jj v 9, ale cele asi nejedu.
Hrochu respet za Rip. Ja to proste neutah'. A preju rychle nasilnicivstani Tveho Eddieho.
Ja dekuju za trpelivou eskortu. Eddy dal jasne najevo co si o takovych kratochvilich mysli.
A sakra..copak?
hledej na konci threadu, nedočkavče, když už nechodíš do fotek :)
Hele na fotky vůbec není čas, vždycky, když tam jednou za čas mrknu, tak je tam 300 novejch, kdo to má stíhat procházet :)
Ty jo se ten Hroch nějak zle namákl přes zimu, zlomit rodla, to má teda sílu v rukou jako bejk :)
Cinelli je asi nějaký šméčko..
nj, Eddy, tak tady máte fotku pro lepší pondělí
Moc oblečená.. :)
Kéž by jezdila Poděbrady…
Není na Zlaťáku ještě sníh?
v sobotu je orienťák ve voděradkách, to jsem chtěl jet s dcerou. v Ne bych mohl na něco doobědního, mírného.
Jestli projde kvalifikací a vezmeš ji ssebou i na Lost in Prague, zvážil bych přejmenování týmu. Nebo alespoň změnit nick u ridera č. 2, holčičky jsou na to citlivé :-)
Hmm nevim nevim jestli dostanu propustku na ranni nedelni expresso. Uz na novym?
jojo, dnes koupil i botky, jeste doladim posez, pac ma riditka zaveseny proklate nizko .)
To zamrzi jestli mi unikne slavnostni premiera :)
snad nejsou tříproužkový
nee tříproužkový měli jen malý, ale sehnal jsem za rozumnou cenu tyhle – http://www.probikeshop.com/…1/66155.html
Neděle je ještě ve hvězdách, přeci jen jestli budu schopnej vstát po 7 hodinách bikového orienťáku zatím netuším ,)
voděradky byly bez buzoly a mapníku docela vostrý, ale obhájili jsme 16. flek, byť to znamenalo o 15km a 6 kontrol víc oproti loňsku. Holt konkurence nespí a trénuje :)
Zejtra musím dopolko opravit kus střechy na kterej zbuchla větev ze stromu, tak premiera na východňárském tankodromu se odkládá.
:( ach ty nemovitosti.
myslel jsem na tebe, ale pro nás unreal vstávat. Měli jsme co dělat být ve 13,15 v Rakovníku :)
škoda, letos trasa výživná, stačilo přijet v 10'30 nebo zavolat. hm rakovník je hoďka, to by jste přijeli někdy po dvanáctý. No co jako echt chrti by jste měli trochu pokrácený časový limit :)
ono i do Lounovic bych jel min 30mins.
nějak jsme se Šári poslední dobou hrozně utahaný z práce. a když už to vypadá, že to dospíme, tak je mejdan :¨)
:) u nás to ve dvě nad ránem vypadalo, že pojedu na silničce nebo bez brzd.
Já teď až do 28. května mám program jasnej :(
Nicméně Zlaťák je teda velký lákadlo, v červnu bych už měl být zase zpět v sedle, tak kdyby se to směřovalo někam k prázdninovým dlouhým dnům, tak bych se hlásil s rukou vztyčenou sím..
na Zlaťák bych se nechal nalákat i já.
I já…
Snad se do té doby vymotám ze soustavných zdravotních obtíží způsobených buď leností nebo nedostatečným bikovým skillem :-/
tak proto z kopce chodíš pěšky
Hodkovičky – sjezd do ulice v Mokřinách – nebo je to něco jinýho?
Jo.
Páč jsem pako a málem jsem si urazil rameno o strom na podolské cyklostezce…
Nojo cyklostezka tam se musis soustredit na jizdu
Já chodím pěšky i do kopce…
Ideální terén je pro mne široká cyklostezka, mírně z kopce, vítr do zad a každejch 10 km plzeň na čepu.
JJ tak nekdy v kvetnu-cervnu- ale fakt je tam podle webkamer jeste asi snih. Akorat se mi nejak furt plni kalendar necyklo aktivitama…
Musíš být příště opatrnější i cestou na sraz! :-) A především se méně rouhat..:-)
Zitra, na kavicku? Nic neslibuju, ale rad bych.
Bude chcat, ale proc ne :)
V kolik?
Bude, ale az odpoledne. Co v 9h u hotelu? Zkusim premluvit i slecnu.
Ok, budu tam. Na slecnu se tesim a doufam, ze prijede i kouzelnik na fixie, kdyz dnes rozlousknul rodla…
Tak zitra.
Hrochu, pokud ziskas propustku tak v 8.45 u vrtule.
Rodina si me zada; pocet vyjizdek se velmi priblizil s-1. Kdyby rano zmenili nazor ozvu se.
Rodla byla praskla fakt sikovne, do spiraly, drzelo to na necelem centimetru, a nejpevneji zrovna v tom spravnem smeru. No hlavne ze to vydrzelo tech skoro 60 dom.
Dozvuky pekla severu…
Co v sobotu trochu provetrat biky v Kokorine?
Bila bila bila bila, komu by se nelibila… :(
Tedy jako né, že by se mělo něco organizovat podle mne, ale jsem od pátku na chajdě, tak kdybyste to změnili na Křivoklátsko, rád vás přivítám..
koukej dorazit na losta chalupari jeden zapraskanej:)
Neboj nic, to si ujít nenechám :-)
jsem v praci, ale koko bych nekdy jindy urcite dal
Po + Ut mam volno…
jsme domluveni s Indoorainem na silnici
asi jested und kozakov zusammenrundwanderweg:)
ale jedu to doladit na tu louku zelenou, tak uvidime, on to jeste nevi:) ale jested chtel
To zni dobre. Tak pak napis jak jste se usnesli.
Ja bych se take s dovolenim hlasil na po/ut.
prrr, prrr, ne tak zhurta,
zadny dostihy chlapi, znate se:)
ale dve derny budou dobry, to zas jo:)
na jested bych taky jel..
akurat nevim, jestli bych vam stacil… :(
to se nedovis, dokud nepojedes:)
pojed srrrrrabe
vsak uz koumam, kde schrastim nejaky plaste..
mám doma jeden speedium modrý michelin, kdyby jsi byl v extra krizi.
no plantaznici, doslo na nejhorsi…
sehnal sem plaste, duse i gumicuk… ;)
nastal cas i na teoretickou prupravu (a ted lehce vazne):
co tak s sebou vozite? ja normalne vsechno v obrim batohu, ale rikam si, ze tady bych se moh uskromnit, ale jakozto clovek nezkuseny bych nerad na neco zasadniho zapomel…
p.s. je normalni, aby silnicni 23mm plaste vazily 228g a 219g misto katalogovejch 250g? nebo mi v tom krame podstrcili nejaky laciny napodobeniny…
Do dresu nejaky banany, jablka, naradicko, dusi, obcanku, penize a mobil. Do ramu dve flasky a muzes frcet.
klobasy a/nebo rizky, sneznice a australsko-ceskej slovnik ne?
no sem na sebe zvedavej…
Jez kdyz jedi chrti na spici- mimovolne nepatrne zpomali
Neco co nemusis rozbalovat, nebo predem rozbalene- neni cas
Neco co nemusis moc zvykat- neni kyslik
:-)
Kua docela zacinam zavidet.
Ještěd bych taky někdy chtěl dát, ale podle toho, kdo všechno zatím jede to vypadá, že vás ani neuvisím. Navíc se zajížďkou na Kozákov. A navíc, pokud se dobře dívám do kalendáře, tak den po Lostu…
zadara to nebude:)
musime vyrazit v 8h hrdobci
max v pul devaty
mno, jestli do soboty stihnu dopsat betaverzi diplomky a přežiju LOST, tak bych to možná i zkusil…
Tak to už je teda pěkná štreke..dva pěkný kopce, doufám, že bude repete v druhý půlce léta..
.
Jebe ti? :-D Tabacek si predstavuju jinak a ne 250 s kopcema uprostred. Vim, ze jsi jeden z nejlepsich silnicaru. tak to tu moc nerozbaluj, ať ty nebožáky neztrapníš!
Ale jsem pro kazdou spatnost, vsak me znas.
Lost, afterparty na Lostu a druhý den v 8 ráno jet na vytočení tohle? A vůbec víkendové silnice Praha-východ a vy to tady zasíráte samejma 250+/2500+ šílenostma. Magoři… :)
Co sobotni kavicku v Podebradech?
v sobotu ma babicka 90-tiny, pokud v patek zvladnu pripravy, tak bych rad jel – s timkone dubna je vzdycky pekelnej. Vcera narozky jedna dcera, dnes druha, so babicka, ne lost … do toho spicka v praci :)
ne že budete Losta pižlat a pak se omluvíte z afterparty protože musíte to a tamto :)
no jeste nevymysleli, jestli to bude PO nebo ÚT…
no losta urcite kudlu nejedem:)
a afterparty bude kratky, mne ten chlast nechutna;)
a omlouvam se, ze jsem tady zamlzil datum
ja mam volny pouze pondeli 30.4.
v celodennich vyjizdkach to pisu
muzem vyjet i driv, aby se nemuselo jet moc rychle, chtel bych si to proste uzit, pocasi bude zrejme emejzinkanbilivibl:)
v kolik?
(ne moc brzo, ponadz to mam na start asi 300m, tak abych to stih… no a ne moc pozde, ponadz potrebuju bejt nejak rozumne v kostelci n.L. na carovou chlastacku…)
zapomel jsem dodat, ze musim byt v 15h zpatky, takze tohle nedam, leda bysme si trochu makli :)))
Ahoj, koupil jsem si silničku a rád bych někam vyjel, ideálně ale tak 50km. Max 100 (budu na kole letos poprvé) Nejel by jste zítra někdo někam? Ideálně ze Smíchova.
9:00 u hotelu v Mochově, lážo plážo na Poděbrady
Zitra ;-)
včera
I když poslední slova Teepexe na lostí afterparty nezněla nadějně, že by se zbraslavský mistr zjevil, show jede dál. Po dohodě s Ječňákem jedeme minimálně Ještěd a pak se uvidí (faktory které zatím vedou k eiliminaci Kozákova jsou: teplota, Lost a tak nějak i zdravý rozum).
Start je v 8.30 na lávce v Brandýse nad Labem (jiné starty a místa setkání si domluvte ideálně telefonicky s Ječňákem).
S tou teplotou máš recht. V sobotu jsem dal necelý dvě kila (pravda vítr a kopce) ale byl jsem rozcupovanej jako kus papíru co prošel zkartovačkou ;-)
Tak ať Vám aspoň nefouká.
ano,
dnes jsem vyjevil svemu ztyranemu Ja, ze nejsem schopen schranu jeho telesnou doplahocit ani do boleslavi stare,
natoz mlade, ci jakekoli jine
sorry panove
ale tento okruh je v planu a urcite ho budu chtit v dohledne dobe dat
no stejně si expert :-) tady něco jen tak nadhodíš, kluci se chytí a jedou a ty si dáváš jinou malinu ]:-P
me umysly byly, jako vzdy, ciste Jitu
a kluci alespon nebudou drepet za humny;)
davam jedno procento ze pojedu
já to nemyslela zle, neboj, jen je vtipné, jak někdo hodí udičku a oni se chytí :-) Ale zas je dobré, že se posunujou dál, to jim upřít nemůžeme :-)
držím palce vane vám čerstvě, cesta tam bude hodně kousací.
já dneska sotva dojel do práce :)
koukam na Flymet a ani cesta domu nebude bez vetru,
mezi 16–18h se to tam honi ze strany na stranu
chlapci bojovat
JJ, ja vyjizdel ve stejnou dobu do prace na druhou stranu a liboval si jak ten vitr po vcerejsku pekne pomaha.
Good legs!
Nadherny panoramata a slunicko svitilo na cestu – jsem rad, ze jsme nikde nezahledli teplomer. Zato vetry byly sfinske a smerem tam byly opravdu spatnym panem – zpet dobre poslouzily…
Jested jsme pod Jestedem zavrhli, abychom si ho stejne vyrobili na okolnich kopcich a radioaktivnich brdcich.
Tak dlouho vykaseny jako dnes jsem dlouho nebyl – 208km, prumer pres 30kmh a nastoupano 1190m. Jecnakovi diky za odtah.
Chlape ja tobe diky za odtah. Vitr teda ficel slusne, smerem tam jsem to chtel mnohokrat otocit. No a ty mrte kopcu a vrazednyho asfaltu nam Jesteda vynahradili mnohokrat. Kazdopadne supr vylet. Tabacek, presne jak rikal Teepex.
jste jeli nakonec sami dva?
Jo, Fousac klasicky prijel pozde, ale to uz jsme tam nebyli (cekali jsme 15min), protoze jsem si nevsiml sms.
Já byl připravenej večer jet, ale nedovolal jsem se vám ani jednomu a četl Internautův příspěvek zde, že se akce ruší a jede jen Ječňák a Internaut. Tak jsem raději zavolal šéfovi a zrušil dovolenou. :-).( Brzdu dělám nerad, těch přes třicet bych nedal a nebo při tom umřel. :-) )
V pohode, ja si nevsiml toho volani a kdyz jsem volal zpet, tak jsi byl nedostupny. Skoda.
já jsem nakonec taky vyměkl, jsem v noci pořádně nemohl usnout (hrozně mě vadí to vedro, jsem se do tří ráno převaloval v posteli) a když jsem ráno vstal, tak jsem věděl, že to bude špatné. Teď jsem si dal odpolední vyjížďku a sem rád, že jsem nejel, dvoukilo bych dneska nedal. Navíc ty hnusné vedra k tomu…
zdar..
sem si vyzral den blbec.. rano sem procvak dve duse, kdyz sem prezouval plaste, pak sem nutne bezpodminecne musel jeste na postu, kde bylo ve fronte snad cely sidliste..
takze do brandejsa sem dorazil nekdy 8:55… ale jelikoz se mi jelo fajn, rek sem si, ze hodim oko na Bezdez, ale po par kilacich me zacla neskutecne bolet prdel a dohnala me nejaka krize, tak sem to potupne zatah domu..
absence me mrzi, ale stejne bych asi zdechnul..
tak priste, uz mam snad poladeny i sedlo..
Zitra caffe Oliver v Podebradech – kdo ma zajem sraz 9.00 u hotelu v Mochove. Tempo kompenzacni – trasa prima a nehrbata.
s kámošem domlouváme zítra cca 9:30 Radotín a dál směr Karlštejn/Halouny … neměl by někdo zájem?
dali jsme to na desátou, sraz u odbočky na Třebotov (na úvod si dáme KPO Tour :-)
Zkus to spis napsat sem tady se resi jen Praha vychod, tak to cte uzky okruh lidi.
Snad ano, ale bude to velmi vlaznym tempem.
Strudl byl jablecny a famozni. Vlastne delaji nekde lepsi?
Tempo bylo opravdu kompenzacni a ja nakonec namotal kilo. Paradni, dekuji za spolecnost.
Po tech 4 dnech jiz nechci kolo videt! Aspon na den, a to myslim opravdu vazne.
VStrudl opravdu vyborny. Zitra se jen kolmo dopravim do a z prace. Mame nakonec asi 106km, zakoncenych zmrzlinou.
Jeste malickost, ktera te snad uklidni. http://www.nahoru.net/…raded-b.html
To vypada dobre… :)
Jen tak mimochodem, do Mochova to mám nyní 29Km .. :-(
Oj oj… Uz prestehovany?
jojo. Ale do Brandysa zase celkem blizko, clovek si holt nevybere :-)
No tak budes jezdit na predsraz do Celakovic, to je o kus blize Mochovu :). Zpatky se zas casto jezdiva pres vodu v Touseni.
A kde teda priblizne bydlis, BTW?
A nebo Pocernice o pul hodiny a 14km driv.
at je ten sraz kde chce, tak krome nejakych extra special akci me nikdo na 9:00 do Mochova nedostane :-)
Moje řeč :-)
Ale když už jsme u těch speciálních akcí, mohl by plánovač Hroch vymyslet nějaké květnové Giro d´Pizzeria proložené tím italských cukrářem v Thidneyově..
bych mohl najít tu anti-cukrárenskou trasu (Masojedy, Konojedy, Kozojedy, Výžerky.. se zastávkou v řeznictví v Uhlířských Janovicích) :)
Podebrady jsou extra special akce skoro pokazdy :-)
Kdyz vyjedes v 8, stihas vsechny srazy na 1 dirku.
S tim casem je to tezky. Prijde nam totiz zbytecny si zasekat cely den 100km vyjizdkou, kdyz pak clovek odpoledne muze venovat rodine, praci a nebo kulture.
To máš pravdu, ale ten sraz by klidně mohl být zase na kruháku v Uhříněvsi, kde býval a ne někde v polích u Poděbrad :-). Na druhou stranu – Rádiuse by to neřešilo a pravidelným účastníkům to vyhovuje v Mochově. Ostatní se mohou buď přizpůsobit, jet jinam nebo brblat na BF :-)
nezbývá než si udělat vlastní sekci. Já taky budiček na 5,30 o víkendu nedávám.
prostě to není v našem dosahu to je celý, stejně jako Brno, Ústí a další skupinky co se domlouvají na švihy :)
Ta devata je kompromis, mezi sestou kdy uz svita a polednem pro ospalce ;-)
Jak píše Ječňák. Pro mě osobně jsou nedělní Poděbrady příjemný výjezd po týdnu (a hlavně sobotách), kdy se navíc vrátím kolem poledne a můžu se věnovat dalším příjemým věcem.
No ale pokud by býval sraz třeba v 9 hodin u hřbitova v Horních Počernicích, tak by to zajistilo Tvou účast?
Těžko na to odpovědět, jisté je ale to, sraz v 9:00 v Mochově spolehlivě zajistí, že tam nepřijedu.
Má vůbec cenu vylejzat kvůli 100Km z postele ? :-))
jukni do profilu
já myslím, že v neděli by mohlo být na Jěštědu pěkně…
Co v utery Koko? Ty, ja, Medu, Elwira, Kesu…
to je velmi lákavé, leč po dlouhý době se nám s odpůrkyní sešlo společný volno, tak budem maximálně zlehka cyklistit spolu po okolí…
no ale i tak mě propozice zajímaj, ponádž tak nějak očekávám, že mě po pondělí bude mít drahá plovička plný zuby a na úterý dostanu opušťák.. ;)
Bonbonky v okoli hlavniho udoli. Tak do 40km, ale na 6h jizdy.
Zitra, v sobotu 5.5. jedem na vytoceni Podebrady. Sraz v 9:30 v Pocernicich u hrbitova a nebo v 10 v Mochove u hotelu. Obed/snidane v Cafe Oliver
Dneska to bylo velky ;-) a kupodivu nikdo nezmoknul.
a nečekaně v jeden okamžik tři slečny v balíku :-)
Jen houst :)
Jinak diky vsem – fajn vyjizdka.
Jen houst :)
Jinak diky vsem – fajn vyjizdka.
3 slecny… kdyz vyrazim ja, tak jsou to dva chlapkove v ruzovych botach a plnej ksicht pisku.
To kecáš! Dneska na Strakonický 2 holky v balíku 40 chlapů. :-)
4 ne?;-)
Já s jednou známou přijel a druhou holku viděl v balíku. Jestli tam jely další dvě, to fakt teda nevím.
Trochu si pletes geografii.
Očividně máš nějaký problém :-)
S čím? A kde? :-)
ale bylo to těsně, v Letňanech mokrá cesta ale na Palmovce už to bylo zase suché
Neni to sice ani silnice a ani vikendova, ale v utery 8.6. pojedem od Grobiana kokorinske bonbonky. Cca 50km na cely den. Nejspis z 90% takto + neco malicko navic
Sraz v 10h. Tempo velmi mirne, tezsi teren.
mozna se zenou utvorime alternativni divizi… trasa par kilaku a ultralight teren..
Trasa na Housku a zpet to jisti. (cyklovlackem :-)
Nechystá se něco tento víkend? Že bych se pokusil najít gilette?
Co nedelni Podebrady s navratem pres Kourim?
Za mne áno.
My nakonec neodjizdime, takze bych se taky pridal. Pres Kourim, to smrdi kopeckama, ujedu to na festce, pane Lorenc, nebo plati nabidka pujceni zimaka? (pujde tvoje kazeta na Campa orech?) Rodla porad nekde v poste…
Tak ja risknu tu festku, by to byla slozita logistika. V nejhrosim vas dohonim u Olivera.
Ujedu to pane Lorenc?
Mas nohy nazbrojeny na Stelvio, tak co resis?
Ujedes, ale neprijedes.
Neříkám ani tak, ani tak :-)
v kolik chcete vyrazet a od kolika, to je myslim stezejni dotaz nejen pro me:)
kdyztak dorazime s Marenou
Budu u hřbitova, hlásím ale předem, že variantu 1 nejedu.
Nedame zitra Kozakov s TPX?
OK, jedu. V 9.30 budeme s Hrochem v Brandyse u lavky. Hroch jede na fixie a asi nas doprovodi jen do Bolky. Nevim, jestli to myslel poeste na Kozakov nebo az zpet…
Ok, budu tez u lavky.
S vámi je domluva :-)
Jednou se rozhodnu, že vyrazím a abych seděl celou noc u notebooku, abych vylapal všechny změny :-)))
ZE bys vazne prijel, na to uz ti neskocime ;-)
Taková pěkná výmluva nemuset jet na Kozákov to mohla být, to vám nezapomenu :-)
nechce Hroch půjčit kolo?
tak jste pánové v Rathove kralovstvi dojezdili
Jedna svine jaro nedela. Jen houst! :)
hlavně aby nezakázali prodej bot v krabicích, by pak mělo panstvo trable .)
Zas by to bylo takový typicky zdejší protikorupční opatření..
Spíš darování lahve vína ;)
Po dlouhy dobe zpravy potesily :-)
Mě opravdu pobavilo, když na na domovní prohlídku dorazil policajt s počitačkou peněz.
Tak dle Ratha to byla kazeta s víny a po rozbalení policajty se transmutovaly do peněz. Ksakru to je na úrovni Kavanovy francovky, Krausova všichni něco podepisovali, tak jem se podepsal taky, nebo tý účetní ODS co si nepamatovala jestli ji Pepa z Honkongu dal 5 mega v papírových nebo v mincích.
Jsem při jeho inteligenci čekal nějaké lepší odůvodnění..
Mýlíš se. Všechno klape. Na návštěvě mu dali krabici s vínem a slovy „tady máš tu sedmičku..“, jak mohl tušit, že ho podvedli a do krabice mu místo vína dali prachy? Je to špinavá hra.
Smutné je, že když Ječňák někomu opravuje kolo a říká, že za to chce sedmičku, tak mu, bohužel, všichni nosí jen láhev vína, ale těch požadovaných 7mega zatím nikdo nedotáh
Třeba se to teď změní, už všichni budou vědět co se myslí pojmem „sedmička“ ..:-)
Nejhorší je, že to ani jako dobrou zprávu neberu, protože to co se v poslední době u pánů velkomožných děje, mě tak nějak zrezignovalo, že si o téhle sedmičce nic nemyslím :-( Škoda, že se policie začala činit až takhle pozdě po roce 89, protože kdyby dělali svoji práci, bude teď poslanecká sněmovna celkem prázdná a nebo tam budou úplně jiné osoby.
Zdravim..možná se občas budu přidávat do balíku jestli to nebude vadit. Jak to vidíte tuhle neděli..tedy zítra ?
tak jestli to nevyšlo tuto neděli tak se třeba můžeš přidat na VYJÍŽĎKU 26.5. :-) Ale raději to tady sleduj jestli se opravdu pojede, abys to nejel sám :-)
Tak jako další tahoun by se hodil, votom žádná… :-)
Mam takovy silny pocit, ze to tenhle vikend nevyjde ;-)
Silne pocity po 24h? Gratulace k vykonu.
Diky. Zitra uz to bude v pohode, vecer si jdu vyslapat nohy. Ale potrebuju si odpocinout na dalsi vikendy (Glocknerkoenig, Liberecka 12h). Navic pocasi vypada bidne.
Vyslapat nohy, to dneska znamena jet do Kolina vlakem, jak tak koukam ven. Jsem si rikal ze mas ambiciozni program :-)
Však koukám, že počasí nic moc – já teda žádný harakiri spáchat nehodlám ;-) S klidným svědomím bych to posunul na příhodnější termín…
Jsem pro. Junior přinesl ze školy nějaký bacil, který bacil jeho, mě i ženu. Už dva dny mám nějakou rýmečku a není to ono… :(
To bylo pošklebování, když jsem dostal rýmičku já :-)))
No jo ale tys ji dostal akutne mezi Starou a Mladou Boleslavi ;-)
Hele, ty radši přidělej dírky do opasku, letos tipovačku na Giro nevyhraje žádnej chroust :-)))
presne, ja mam jen 69 kilo, po vikendu mozna jeste min.. :-)))
Tomu Puritkovi nějak věříš :)
No radsi bych aby se dostal Jenda Barta jeste do uniku a aby vyhral, aby Roman konecne ukazal ze je muz slova a ze taky jako Honza vyhraje Etapu… A treba i celkove, to by me ten ruzovy trikot snad ani nemrzel.
To bych si přál vidět na Stelviu – Bárta v úniku s nějakým Baskem a na pásce by zvítězil. To bych se snad ani nesmál vyjádření RK po etapě, že si vystoupil ze skupiny GC boys, aby pošetřil na časovku :-)
Já se Ti poškleboval? Z rýmičky se legrace nedělá. Párkrát jsem ji dostal a moc dobře vím co to je, když má chlap na kahánku. To jde legrace stranou.
No nejvíc stranou jde sranda v letadle..
jako omlouvám se jestli to tak vyznělo ale rozhodně to nehodlám jet, a tahat to bych se neodvážil ani pomyslet.
Možná se někdy vyhecuju na nějakou 300– (ano mínus ne Klínovec 300+ v reálu 380) :-)
300w průměrný výkon ? to je pěkná meta na silniční švih :)
akorát zapadneš do východňárské skupinky lokomotiv
:-)
JJ urcite, sleduj to tady. Ted byli vsichni mimo.
Zítra oběd v Poděbradech a eskorta Brňenské sekce zpět někam do Kralup. Sraz v Počernicích u hřbitova v 9:30 a v Mochově u hotelu v 10:15.
Dopoledne jsem v rachotě, odpoledne bych se k Vám někde přidal. Nejspíš i Tpx. Zkusím zavolat po 12h, to asi budete už v Poděbradech (?). Kudy je budete escortovat kolem Prahy, z jihu, nebo severu ?
Zavolej. Prahu budem objizdet ze severu – Celakovice, Brandys, KOstelec, Neratovice, Kralupy.
Díkes, nasměruju se tím směrem a ozvu se.
Hlasim se…
Jeste me napada, ze bysme mohli podle casu vyrazit k soutoku Labe a Cidliny.
zkusim se ukazat…
p.s. kde tam mate hrbitov? to je to naproti benzine/penny?
Naproti benzince, u zavor.
Zitra jedu na kafe do Podebrad nebo na kafe a tocenou vanilkovou do Kourimi. Pokud by mel nekdo zajem – sraz v Mochove u hotelu v 9 hodin.
Dorazim s minimalne jednou slecnou.
Včera to byl polet přímo nadzvukový. Proti větru AVS 34kmh – ani jsem se neodvážil vystrčit nos ze závětří. Kaše, a u Kostelce už jsem odpad já odpad.
Tome, nevim co jsi obědval ale zapit jsi to musel kerosinem. :)
P.S. Včera jsem čekal na kraji silnice a projížděla kolmo kolem mladá maminka s asi 3-letou holčičkou. Prcek si mne zröntgenoval a po pár metrech slyším s takovým pohrdavým tónem:
Maminka jí něco špitla a mladá dodala:
Mne to zapadal do treninkoveho motivu na Liberec, navic se mi chtelo jet. Tak pardon za to tempo.
Je třeba občas pořádně protáhnout otáčkoměr do ruda.
To spíš já pardon, že jsem nestřídal – prostě to nějak nešlo… :)
V klidu, jsme tu zaostalí. Na Stelviu jsem naopak byl jediný, kdo neměl nic růžového, tak jsem podlehl a koupil si alespoň oficiální šátek Gira :-)))
Vypadá to, že jsem v neděli opuštěná jako kůl v plotě, takže buď s někým Poděbrady, nebo sama do Staré Boleslavi na dortík a kafíčko
V nedeli mame UAC nekde u Benatek. Wiesmann Tour, priznam se ze se jeste rozhoduju, ale kdybyste s etam chteli ukazat …
Není to v sobotu ? Včerejší polet v okolí Mečeříže s náma absolvoval jeden závodník od Viesmannů a mluvil o tom…
Nepojedem' hodit oko? Dobré místo na čumendo by bylo ve stoupání za Kochánkama .
Nechci nic slibovat, ale proc jenom oko? Kategorie prichozi tam urcite taky bude.
Budu Ti fandit v kopci, ale ja na to nemam w/kg.
Kolik je potřeba w/kg na kategorii příchozích v UAC?
Silnicni zavod jsem nikdy nejel. Mam pocit, ze proti MTB je na techto zavodech vyssi level a mam jen obavu abych nedojel posledni a nevim jak by pak dopadlo me ego.
V kat příchozí UAC to moc level nebude. Ale jistě to bude postrádat ten několika set hlavý chvost co jezdí na MTB závodech
Myslím, že to tam pokosíš..
No, uz jsem si matematicky zduvodnil, ze bych nemusel dojet posledni. Tak do toho jdu. A mozna bude boj na konci stejne uporny jako na spici. Predposledni misto nikomu nedam zadarmo! :)
co tak sleduju tady co jezdite tak turcite nebudesposledni…
myslis takovy to jejich nenapadny lehky vyjeti, do podebrad na kavicku, na sviznej protivitr nehledme? ;)
To si nemyslim, rozhodne bys nedojel posledni. Muj skromny tip je, ze tak v 1. tretine sve kategorie, brano UAC + prichozi.
Pokud nehrozi, ze dojedu posledni, tak bych do toho asi sel. Aspon bude legrace.
Nekde ty najete km zurocit musis.
Dival jsem se na lonske vysledky . Pocitam, ze bych mohl dat prumer 31km/h a to je na 96km cas tak 3:05 – 3:10 – coz by bylo 60. – 65. misto ze 70. :) Takze posledni bych byt nemusel.
Jestli pojedes – pridam se.
já bych se toho vůbec nebál, před týdnem sem jel Bělečské okruhy, první závod na silnici a měl sem stažený půlky, zbytečně.. Hlavní balík se uviset dá, závodí se jen do kopce, takže po rovině je to kecačka a do kopce se jede kosa, ale podle profilu okruhu a rychlostních průměrů to je placka :)takže lehký váhy zas nákou výhodu mít nebudou..
KOukal jsem na vysledky a to jsi teda dobrej.. Tak se tam mozna uvidime. Ja se porad rozhoduju.
já se taky pořád rozhoduju.. :D v neděli mám Okolohradce, což je prioritka, ale zas je to v kraji, kde dost trenuju a silnice mě chytla, takže to asi pojedu a snad zregeneruju.. No na konci mi nevyšel únik, sem nastoupil v tom stoupání jak se najíždělo na tu hlavní do Bělče, jenže rovinka proti větru=šmitec. Škoda, mohlo to bejt devátý místo :)
31 průměr se jezdí na bajkových závodech, kde to je jen asfalt a široký šotoliny s převýšením do tisíce na 50km…
S tím co máš najeto, dáš v klidu víc. Při závodě to je jiný, to uvidíš a uvisíš :)
Kdyz jsem s tebo naposled jel kolem Mecerize, tak jsi letel >35 v silenym bocaku cesou z MB.
Ale kdyz to chcete vyhecovat, tak bych se moh taky pridat. Nekdo posledni byt musi. Koneckoncu pokud jde o zoufaly pokusy o uviseni chrtu, tak jsem z vas nejzkusenejsi :-)
Aneb zpatky do reality rychle a tvrde…
Super, pridej se.
průměr 31 jsou Poděbrady se mnou za zadkem kdy já jedu v kompenzaci, takže jim to tam v sobotu natřeš
Tak to jsi nějak zle ve formě teda, já zůstávám v ZDV i v háku na těch plackách..
Hm, to já se dostávám za ANP v okamžiku kdy vstanu z křesla a podívám se na kolo :-)
Za optimálních podmínek jízda v háku po rovině rychlostí 30km/h vyžaduje kolem 150W. V dobře organizovaném pelotonu i méně, ale to je případ min20 jezdců. Váha soustavy na rovině není natolik podstatná, aby to v našem rozpětí mělo smysl řešit.
u 31km/h se dostáváme na řekněme 160w, kdybych to počítal pro sebe (72kg), tak to je 2,22 w/kg. Což by mohlo být u hranice komp/zdv.
tohle je ale čistě laboratorní úvaha. Jednak avg 31 znamená rozpětí rychlostí ±x km/h a tím, že dost času je jede rychleji než avg. Dle toho jak je rovina rovná to obsahuje jistě mnoho úseků nad komp pásmem.
Ja bych teda tipoval 160–180W na 30km/h mimo hak, ale to je fuk.
Jako že na avg 30km/h v kompenzaci je třeba 160–180 W?
Jakoze 30kph je na silnicnim kole na rovine 160–180W. Zda-li to ma ten ktery soudruh v kompenzaci nebo na ANP je uz vec druha.
Jinac ja treba dokazu jet odhadem na 400w pri tepech 140 a min treba nekolik hodin. Ke konci 24hours :-)
Jasný, ztratil jsem nit, myslel jsem, že je řeč o avg 30 km/hod v kompenzaci.
V haku. Coz neni nerealny a podle toho co mi ukazovala Jitka to tak je. Je samozrejme otazka jak moc byla unavena, ale podle me i pro hobika je celkem realny jet 30kph v haku v kompenzaci. Dulezity je za kym jede (jak moc teply mistecko ma v haku – treba ja kdyz jedu za Radiusem, tak to muzu rovnou vetrat spic), jak moc to ten pred nim umi, jak tesne v haku jede atd atd. Prijemne pocitani je pres tenhle kalkulator , ktery mi mimochodem nadherne spocetl treba Oetztaler na 5 minut presne.
A ku.. to jsem tak malej nebo tak blbě jezdím ?
Malej, malej ram s nizko stredem. Jeste kdyz se chytnes v oboucich, tak je pak vymalovano :-D
400w nedáš ani plně odpočinutej jednu hodinu, natož v podmínkách co píšeš
;-)
jseš si těmi 400w jistej? Basso udával průměrný W za královský etapy na Giru 251 na Val di Fiemme a 248 na Stelviu.
Ale Basso je líná lemra :)
kdyby to byla pravda, tak by Giro vyhrál i bez teamu
Vsak dodatecne pisu ;-), kdyz uz se tady hazi ciframa od boku.
ono to možná tak vypadá, ale já nehážu čísla od boku. Nebo ne až tak. Jasně, že neznám vaše w/kg a další věci. ale vím co mi ukazuje tacx, navíc si čtu rozbory profíků, koukám při závodech pro tour na SRM -loni to měl na TDF Liqui u třech domestiků, plus máš kalkulátory atd…
Viz 30kph v haku na 150w. Calc hazi 145 na spici.
beru to odsud http://bikecalculator.com/index.html
a odsud http://www.nahoru.net/…ulatory.html
150w
špic: 28,3 na páky 30,6 spodní úchop
hák: 29,4 a 31,3
s tím, že celý švih dole v obloucích moc hobíků nejezdí + v reálu to není o optimálních podmínkách (povrch, stále sklon 0, vítr, ztráty tření, pohyb jezdce atd.), tak nejsem vůbec daleko od pravdy.
Ono jde o prd. Jen mi prislo, to cislo prestreleny. Zvlast pocitani w/kmph pri jizde v haku je takovy hazeni Hausnummer, protoze strasne zalezi na tom za kym, kdo, jak daleko a odkad fouka. Ja ty hodnoty beru z http://2peak.com/…lculator.php , coz je kalc, co se mi hodne osvedcil na pocitani respektive porovnavani vysledku a teoretickych vysledku na maratonech, kde to sedelo ± par minut, coz mi prislo supr presnost.
Koukám na ty výsledky, to není nic pro mne.. I nadále se budu věnovat raději turistice na Ötztaleru a podobných událostech a do žádných vážnějších silničních akcí se pouštět nebudu…
Jo je, sorry takova chyba…
Můžeme dát Poděbrady nebo točenou vanilkovou v Kouřimi.
Pokud by se vyjelo rozumně brzo a brzo návrat, tak bych jel..
thidney.
Co ty masny kámo?
Tak já se odhlašuju, Květa ohlásila pokus o návrat ze záhrobí, tak jedu s ním :)
tož ho pozdravuj a že se těšíme na nějakou společnou akci
Vyřídím rád..snad to začne mít konečně zlepšující se tendenci. Strašně mu to přeju, nedovedu si představit, jak to musí být na budku..
v nedeli bych se pridal na dorta a piviste taky;)
.
Tak tedy zitra v 8:30 na lavce v Brandyse? Prezentace je do 9:45, start 10:30. Za tri hodky bude hotovo.
za tři hoďky už budeš na cestě domu ;-)
viděl bych tě na 2:35
Imho ječňák počítá ještě s jedním okruhem na vyjetí, aby počkal na Hrocha a Internauta :-P
Muj takticky plan pocita s tim, ze Jecnaka dostanu za sva zada ve 3. kole.
já si typnu jecnaka do 2:25 :)
ale to je 40kmh průměr, kteří amatéři to budou tahat?
jukni na lonský výsledky, průměr přes 40km/h mělo prvních 35 v cíli..
Ja si zas jedu hlavne potrenovat a nezabit se, jelikoz je to po dlouhy dobe silnicni zavod a priority sezony jsou uplne jinde.
Ja puvodne pomyslel na cestu autem, ale s**l pes…
OK, plati 8.30 na B-lavce.
Hrochu, 8.00 u cedule? Pojedem tempe rozvaznym az hloubavym. :)
OK. Neni nad to prijet na zavod uz rozdejchanej :)
Pri tom kochani nezapomente davat bacha na cestu. Kolo umyto, namazano, nafoukano a nateseno.
Hroch natesen, umeje a namaze se vecer a nafoukanej bude zitra po zavode. Leda ze by ne.
No jo to bych mel prelestit kolo jeste, to patri k bontonu.
Tak panove diky. Bylo to moc prijemne , zvlast to zakonceni ve Stare Boleslavi.
jj, prijemne to bylo, diky za spolecnost i popichnuti. Musim na hrochovi jeste trochu zapracovat, zvlast na lepeni der v kopci :-).
Pardni. Jsem rad, ze jsem do toho sel i kdyz to tuze moc bolelo. Ale fajn zazitek.
Bylaparada vas tam videt.. a jeli jste super, zvlast jecnak
JJ, taky me moc me tesilo. Dik jeste jedou zes me nalomil tam jet, byla fakt to zajimava zkusenost.
bylo to super! :)konec už byl dost na hraně a nepřehlednej..
Rikal jsem si, co se xsakru deje, kdyz najednou ty prede mnou prestali na dohled cile jet.
taky sem to nečekal, hlavně sem si řikal, že na týhle úrovni každej jede za sebe a ne, aby se taktizovalo a vyvážel se lídr až k pásce. Tak dneska sem si střihl ještě Okolohradce a musim říct, že po sobotě sem se trápil neskutečně, a to mi přišlo, že sem tu sobotu nejel na doraz..
No peknej letec z tebe je, koukam. Asi ta vymena fava byl krok spravnym smerem :-)
fávo je supr na zimu :)) musim ho dát zas do kupy, ptž ke konci mi to řadilo asi jen 4 převody celkem.. ale na to zimní huntování je to dobrý, jen ta geometrie je taková jinačí.. :D
Ja jsem bohuzel v tom spurtu nebyl, ale dokazu si to predstavit. Lawi author je opravdu team. Kdyz maji nekoho v uniku, tak ostatni brzdi tempo (jako wiesmann loni), kdyz nemaji tak ovladaji spic aby rozjeli spurt pro Kapitana – Daniela Tremla. Na prvnim slapnuti ho vlastnim nastupem vorvali, tak si dalsi chybu nemohli dovolit. Az se jednou dostanu do spurtu prvni skupinu, prilepim se mu na zadni kolo a az ho tam vyvezou, tak ho na pasce preskocim ;-). A jeste tam byl asi vlacek BMC, ktery jezdi zase na Vencu Jelinka. Taky se povazuju za dobreho spurtera, jen nemam jeste tu vykonost abych mel sanci si to s nima rozdat. Tak nekdy priste :-).
Jinak ted nas cekaji Jedomelicke okruhy a potom uz Krivoklatske peklo. Mate to sem trochu dal, ale jsou to oba moc zajimave zavody. :-)
Posledni vec pro celevra: Skoda ze nejsi v UACu v zadnem tymu. Treba u nas :-))
já zas žádnej přeborník nejsem, na kole jezdim letos druhym rokem.. ale chci si udělat do UACu licenci, ptž v obou závodech sem byl nebezpečně blízko bedýnce :D ale pokud to správně chápu, tak příchozí nemaj nárok být ne bědně vid? No Jedomělice pojedu určitě, protože to nejspíš bude na delší čas poslední silnice, pak už mám hlavně bikový závody.. Jináč byl pro mě dcl šok na čem se tam jezdí, to já na svym zánovnim hliníkovym Canyonu na 105 a Aksiích sem byl dcl trotl a to nepočítám MTB boty a spd pedály.. Tak trochu jinej GANG :D
Hlavne mas s licenci levnejsi startovny. Bohuzel ale pri pohledu na letosek je to nejak moc casovek. Uvidime pristi rok, jak to dopadne, treba muzem udelat nejaky pekny peklicko pro ty „velky teamy“ ;-)
Presne tak, Vyhoda clenstvi v UACu je levnejsi startovne (zase platime rocni pripsevek 400) a mame svoje cislo a tak. Ze zecatku byli casovky dominantni, jeste vypadl pak kokorin, ale ted uz hraji hromadaky prim.
Jo a celevra jsi opravdu blizko bedne.. A ty kola to mas recht, maj tam kluci neuveritelny stroje. Treba prave BMC nebo Lawi. Ale o to vetsi poteseni by je bylo porazit, taky mam 105ku, ael to jeste neni na poradu dne, taky jezdim druhym roekam a musi clovek trochu potrenovat. Tak se uvidime v Jedomelicich.
příští rok bych mohl zas bejt výkonostně na tom líp a to už by stálo za to se domluvit a znepříjemnit jim to :) Snad trochu klapne na neděli počasí, podle předpovědi to nevypadá moc dobře..
tak počasí bylo teda pěkně na prd! jinak trasa dcl náročná a díky dešti ve sjezdech i dost nebezpečná, pro nákýho chudáka tam přistávala helikoptéra :/ Nejhorší tam bylo to stoupání do cíle, tam sem vždycky visel jazykem :D asi ve třetim kole mě vorvali na takovejch 15vteřina,ale naštěstí se to sjelo, ve finále už sem na to neměl, ale silnice mě fakt nadchla, je to zas o něčem jinym.. tak snad se letos ještě dostanu na nákej UAC.. :)
kloukal jsem na vysledky a jel jsi paradne, ja odpadl v tom cilovem stoupani ve druhem kole, a pak jsme jeli v sesti a slo to docela. Ted se jede krivoklatske peklo, to bude neco.. dostanes se?
bohužel nedostanu, jedu na víkend na Moravu.. podle profilu to zas bude o tom uviset cílovej kopec.. :D a pokud tam vrznou horskou premii, tak co kolo, to sprint do kopce :)) navíc podle předpovědi se pěkně opálíte :D
Vrchařská prémie tam je.. Nahoře u kapličky. Znáš ten kopec? Jede se zezdola z Křivoklátu po kostkách kolem hradu, v davech turistů, motorkářů. Kostkový úsek měří 850m a nastoupá se na něm 90m, to mi dává sklon přes 10procent. Ale po tom ještě ani nejsi nahoře. Následuje po asfaltu 1300m s nastoupáním dalších 90m na onu zmíněnou vrchařskou prémii. Následuje asi kilometrový sjezd a poslední část stoupání, asi 1km a už jen 60m nastoupáno. Bude to veselé, ale už se vážně těším.
tento víkend může být také velmi příjemný :-) Pro tvrďáky je tu „punkových“ 24hodin Imrvére na Hradešíně. Přijeďte udělat účast! http://www.hhsmichov.cz/…2-propozice/
Blby, ze se jim to kryje s Libereckou 24hours. Tim to je proste zabity.
zkusím se na vás podívat, nemám to až zas tak daleko :)
v případě deště můžeš doma kuchtit teplý čajíček, palačinky, buchtičky se šodó…
a mám z toho hlad a žádnýho kuchaře :-P
Jo přijeď, zvlášť neděle brzy ráno bývá zajímavá :-) A jak koukám na radar a předpověď, tak abych ještě přibalil blatník a návleky na tretry. Kurňa.
No koukam ze tys taky pekny vyletnik :). Gratuluju a smekam.
Zitra tedy nevim, nejsem z te predpovedi moc moudry. Prset ma vyzname az od 14h. Ma nekdo neco presnejsiho?
Sraz pripadne uz v 8:30 v Mochove u hotelu.
Potvrzuju sraz v 8.30 v Mochove. Taky myslim, ze vyrazne mokro bude az odpoledne…
Yessir, 8.15 u vrtule.
A chcije a chcije a chcije ;-)
Kdyby si Internaut s Jitkou nebrali blatniky, tak uz mohlo byt davno zalito :-)
Jak to vidite tenhle vikend ? Počasí by snad mělo být dobrý.
ja nejedu do Liberce, tak bych vyrazil, ale jasny to bude az vecer
Ja mam cas ale mam rozvrtany kolo, jasno bude tak kolem pulnoci.
Prijed se poodivat, vecir te vezmem dom.
Jedu se mrknout na 24h v Liberci – takze So i Ne mam zabitou. Priste :)
že mrknout
doufám, že máš rád palačinky a že nějaké zbydou do zejtra :-D
Kdyby se tu snad nasel dalsi psychoticky jedinec se sklony k sebetryzneni, tak v sobotu chcem zkusit ten Praded. Vice info na mailu.
škoda, že sem celej víkend v Rožnově na závodech, ale jako challenge bych do toho šel! ikdyž ta vzdálenost zní naprosto příšerně v jednom dnu..
nechcete to posunout o tyden? to bych asi jel, ted nemuzu…
Teepex, ne? je dobre rozjetej. :)
Tak nakonec nejedete k mori? Pocas ma byt na koupani (i v mori co ma v lete 10 stupnu).
BTW, gratulace k Liberci. Ja byl cely vikend uplna zdechlina, nevim jestli na me neco lezlo bo co.
TPX je v praci, Jitka take, takze neni doprovodne auto a proto i Praded misto Baltu. Kdybys nam chtel v sobotu vecer jet naproti, tak Jitka se chysta po praci.
Predpoved zatim dobra. Na silnicce uz mam i novy kola, tak snad to vsechno klapne.
Rad bych rad, ale sestricka si zrovna naplanovala svatbu, takze budu ojizdet pecene prase v Netolicich :)
prase nebo chrti :)
Budu na vas aspon myslet. Preju nohy ocelove, mysl rtutovou a zadek oloveny.
Byla-li hlava ocelivá a mozek v ní za rtuti, zadek olověný, kůže železná a měšec zlatý, chválili a hned ochotně dále vedli: neměl-li kdo toho paterého, aneb mu kázali zpět, aneb špatně tušíc, tak nazdařbůh přijímali.(J.A.Komensky)
Tak nakonec to vypada na trio Internaut, Radius a Jecnak. Startujeme v sobotu v 00:00 od hrbitova v Hornich Pocernicich, kam se taky vratime (snad si nas tam nenechaji ;-) Kdyby mel nekdo chut se k nam na cast trasy pridat, do profilu jsem dal docasne telefon. Trasa http://www.bikemap.net/route/1238849… Prumerku pocitam kolem 30kmph + prestavky, takze se z toho da zhruba odhadnou, kdy se kde budeme nachazet.
půlnoční ze hřbitova
Zombie :-). Ať vám vanou dobré větry.
panove drzim pesti a prevahu ohleduplnych ridicu,
vitr vam moc nepopreje, tak pevnou mysl a odhanejte dotirajici vlky
Ve 12 byl vrchol.pokoren
vrchol se nikdy nepokořuje…
vyjímka potvrzuje pravidlo :-))
Pra-Pra-Pra je za nami. Celkem 570km, 4800m nastoupano. Min 13C max 33C, cca 280km proti vetru.
Vyrazili jsme ve 12h z Hornich Pocernic a za staleho protivetru svisteli smer Praded, abysme se pod Kunkou pokochali krasnym svitanim v kombinace se srpeckem mesice a nasledne lehce zakufrovali. Dluzno dodat, ze poprve a naposledy. Prvni zastavka se konala v Litomysli na benzince, kde jsme se posilnili kavickou a bagetkou a pokracovali v boji s vetrem dal do kopce na Hrebec. Eda si proziva prvni krizi. Sjezd do Moravske Trebove a hned stoupame na Mohelnicak. V Mohelnici okupujeme celou autobusovou zastavku u Lidlu a snidame sladke. Dale telegraficky Unicov, Rymarov, Mala Moravka, rychla polivka, Karlova Studanka, Ovcarna, Praded.
Cestou nahoru odzbrojuji cyklistu, se kterym stoupam na vrchol, kdyz se pta: „Odkud jedete? Z Prahy. A odkud jedete? Z Prahy. Jo, autem, ale odkud jedete na kole. Z Prahy. Pekny a kde budete spat? V Praze. To si delas srandu. Ne. Tak proc nejsi na RAAMu. Nemam na to penize. Pockej to jako vazne jedes z Prahy? Jo, jedem z Prahy, ted mam na tachaci 265km. Clovece nevim jestli ti mam verit.“ Jedem dal nahoru a kecame a nakonec teda asi po 10 minutach udychane prohlasi, ze mi teda veri. Coz mu oplatim usmevem na tvari.
Nahore cekam na kluky a kocham se vyhledem. Beskydy, Slezska Harta, cely Hreben Jeseniku viditelnost je nadherna. Dojizdi kluci, fotime, nadava se na moji kartografickou nepresnost – 300 vyskovych metru sem, 300 tam ;-)
Svistime dolu a za protivetru (bez komentare) bojujeme smer Rymarov a Unicov. Poledni zar si vybira dan a stavime zas na benzince a doplnujem tekutiny a chladime se. Vitr se konecne obraci a z Unicova nam fouka do zad, coz bude skoro az domu. Mohlenici objizdime a stoupame na Mohelnicak, kde ma Radius velkou krizi a krece. Nahoru to presto zvlada a v Moravske Trebove probiha intenzivni resuscitace. Mohelnicak uz davame o poznani lepe, abysme si pak uzili dlouhe mirne klesani s vetrem v zadech do Litomysle a dal na Holice. Ve Vysokem Myte potkavame sberny vuz Jitku, kterou jsem zavolal pro pripad nejhorsiho. Mezitim se nam jede lepe a lepe. Kolem Pardubic stridame spic a svistime misty kolem 40km/h. Vitr v zadech je opravdu za odmenu.
Blizime se ke Chlumci, pozorujem divoke blesky a po kavicce pokracujeme dal vrazednym tempem az do Podebrad, peclive se vyhybajic desti.
Podebrady, po kratke porade nechavame 24h metu na priste, Eda dava sekacku a v poklidu vyrazime do cile.
0:45 Horni Pocernice hlasime dojezd. Unaveni, ale stastni, ze se podarilo. Praded nikdy vice ;-)
parada, smekam prilbici panove!
desnej naklad
skoda, ze jsem se nemohl znicit s vami, ted bych jeste spal:)
solidní nakládačka bez podpory…
Tome, díky a ještě jednou díky. Za úplně normální nápad jet na Praděd a a i ten jet hned zpět a hlavně potom za neskutečný výkon odtahovače.
Vláďo, díky za podporu stejně jako u Klínovecného výletu. Jsem rád, že jsme spolu tvořili tu lidskou, ne-mimozemskou část tria :)
Bylo to urputné a hrábnul jsem si možná i pod dno svých sil – talisman od syna a sms od rodiny a známých mne držely nad vodou . Větry, šílené horko, doj**ané silnice, kopce neslučitelné s mým BMI – zkrátka vše tak jak má být. Ale na konci, když jsme přijeli k ceduli „Praha“, ten pocit… neskutečný :)
Lehce poupravím faktické informace – tedy ujeli jsme jen 537Km za 19h:55 (AVG 26.97) (tedy jen já, kluci byli rychlejší), naclimbali jsme 4483m.
Tomášovi a Edovi velkej dík za odtah a podporu (jiná skupina by mě určitě někde nechala supům :-) ). Pro mě to byl velice silnej zažitek a taky lekce. Rozhodně to stálo za to.
hovada, gratulace :)
Tak tak, normální zhovadilost :)
Hlubokosklon.
Pockejte az zhubnu, pojedu s vama! :)
Zvirata. Ale to ostatne neni zadna novinka. Jak jinak nez gratulace.
…byla jsem na Pradědu dneska a lajznout si ten kopec po tolika km a pak ještě proti větru zpět…jste fakt B O R C I, smekám! ;-)
Tyjo, to jsme se mohli dohodnout na scuka nahore :-)
ste to měli probrat na obědě v týdnu :-P
tak to je hodne slusny!
v kolik jste tam byli o te sobote?
ja totalni detuvka a uz podruhe jsem na festce skoncil po cca 250km ve vlaku v holomocu. :-( jak se to na zpatecni ceste za rymarovem zvedlo, pochytaly me krece a dostal jsem se z toho az v brne na skopku. :-P souputnikum to jeste jelo, ze by do brniska dorazili, ale skrecli jsme to kolektivne. O:-)
sice jsem vylemtal 11l jontaku a radleru, ale imho me sundalo to vedro a pak jeste boj s vetrikem…
Nahoru jsme dorazili nejak v pul dvanacte. S tou fixkou jednou taky dostanes rozum ;-) Krece podle me totiz nejsou jen o tekutinach, ale i o prevodech. Radius treba Mohelnicak vyjel a vysel spis silou vule, ale po Gutaru, Carnitinu a nasledne Magnezii a peclive jizde na lehke prevody obzivnul a ke konci letel jak strela.
to jsme se vic jak o dve hodiny minuli.
jasne, ze to je i o kvaltech. na hvezde jsem radil lehci otocenim zadniho kola. :-D
ale ty zichr dovedes pochopit, ze merito veci je otocit praded na festce. na silnicce to uz neni az takova vyzva…
To mas recht. Tenkrat Jested byl taky jen z hecu a musim rict, ze me uz nikdy ani nenapadlo se tam pak na fixce znova podivat.
Když se vrátím k tomu hovoru s tím bicyklistou při stoupání na Praděd, tak při vykládání o Kersku, Klínovci a pod. záležitostech, vidím na lidech jen chápavý úsměv. Pokud si o to např. v práci neřeknou, už to ani nijak nepresentuji.
P.S. Ty nemáš fixku ?
PP.S. Sedlo mám už nové, představec jsem nechal.
U nas v praci jsou zvykli a po Slovinsku se uz nedivi nicemu. Ale ten rozhovor bylo klasicke popichnuti, kdy se pan chtel pochlubit jak je dobrej, ze slape az z Prostejova. Zas aspon jsme pokecali a lip nam to nahoru ubehlo.
..a tepák byl taky užitečnej. Normálně nevozím ale něco mi našeptávalo si ho tentokrát vzít :-)
Ty jseš nesmrtelnej s tím pytlem na zádech.
nejen na zadech. ;-P
Ale zato máš parádní image s Eddym :)
gratuluju, Fakt vybornej pocin.
Gratulace, smekam.
Ale nechceš se s nima štychovat, že ne ?
Když oni břízolit, tak my kachlíčky!
Ale vazne. Mohli bysme bud spachat spolecne tu Klec s tim, ze bysme se tam sesli a popili a druhy den zpet. A nebo prijedte do Prahy, prespete u nas, neco ugrilujem a my pak pojedem zpets vama, popijem ugrilujem a dalsi den domu.
Kdyby se mezi grilovačkami a popíjením přesunovalo autem, šel bych do toho také.
Zitra dorazis? Nejak se to rozpada, tak abych tam nesedel sam.
Určitě. Ale v 8 musím odjet.
Já se moc do organizace necpu, na to tady máme jiný kadety, ale v zásadě nejsem proti.
Jasne, Spicak, s tim pocitame.
A grilovacka je samo taky mozna, akorat teda druhej den po „grilovacce“ bude peklo :-)
ta pasaz s grilovanim me zajima.. to by se mohlo tykat masa…
grilování = tlačení někoho před sebou až se prošije.
oblíbená zábava na cyklostezkách :)
Francouzsky to zas znamená někoho střihnout kousek před cílovou páskou, nebo někomu prasácky překřížit lajnu třeba v zatáčce :)
Kdeze, na to nemam :-D
Vždyť měli průměr jen o kilák víc.-)))
Tak Internaut vypadá trochu jako normální člověk.-))
Klínovec v našem podání byl proti tomuto pokus výletníků.-))
ale platnej pokus! ;-)
O tom žádná !
No vsak porad rikam, ze jsme Krajinkari :-) Hlavni je se tim kolem bavit.
Díky, radši to beru jako lichotku :)))
panove klobouk dolu!, zavidim to dokazat..
Tak jsem vyexportoval data z polaru:
Tak uz je ti jasny, proc te tak bolel zadek? ;-)
Šlapat se snažím – ale pravda, že při sjezdech jako z Pradědu nebo Mohleničák jsem na to pekl. Budu se muset polepšit.
Já spíš vidím víc problém v hmotnosti – mám proti Vám 15–20kg navíc a prdel mě bolí standardně při 200+. Loni na Klínovci jsem měl trable po 250–300km. Teď „až“ po cca 400 km.
Spis si delam prcu, ze jak neslapes, tak se vlastne vezes a celou vahu mas na zadku, takze ten pak zacne bolet. Ja v sobotu zaexperimentoval s lekarskou vazelinou a zatim to bylo asi to nejlepsi, co jsem kdy pouzil. Dneska uz jsem v praci na kole a bez potizi. Mozna taky predchozi 24 + 12hours trenink nebyl uplne k zahozeni.
Posli pls link na ten letkvar :)
V kazdy lekarne, pokud vim. Coz me privadi na myslenku, ze babicka do toho vyvarela konopi, to musim zkusit, to se bude teprve zadek smat na cele kolo :)
aby to nebylo takhle
Tahle kouzelna je z DM, ale jinac viz Hroch.
Myslím, že se v lékárnách prodává pod názvem „vaselina alba“, používal jsem ji dříve pro výrobu masti z mumia.
Nezvážili jste se před a po…? To muselo být aspoň 8 kilo dolu, ne ? Jinak samozřejmě všem gratulace.
Aby ubylo 8 kilo z ječňáka, tak bys mu musel amputovat nohu nebo obě ruce :-)
Klobouk dolu, to je mazec.
no ty voe, to je masakr! super!!!
paráda..velká gratulace
Nedelni cafe v Podebradech. Tempo kompenzani. Pokud ma nekdo zajem – sraz v 9.30 u hotelu v Mochove.
pojed s nami do Pisku kolego:)
Tomasi a ty si naboostruj novy vlakno, pnac leto uz doklepalo na vrata a veslo bez pozvani dal:)
Pisek nedam. Po Prade jsem jeste KO – dnes jsem se o tom presvedcil na housteckem maratonu. Chce to jeste tyden…
Pisek nedam. Po Prade jsem jeste KO – dnes jsem se o tom presvedcil na housteckem maratonu. Chce to jeste tyden…
Taky by ses mohl jednou nechat (aspoň jako) escortovat jihozápadní klikou, víš jak by nám stouplo sebevědomí ?
:) Zitra to, bohuzel, nedam. Budu rad, ze si dojedu na kafe.
nemá ruku přece
Jedna ruka sice netleska, ale pokusim se.
:(
I tak jsme cekali ze se objevis v Mochove. Kdybys chtel, mam jedny Cinelli riditka upraveny na singlehand.
Uz si nevzpominam – mas pravy nebo levy? :)
V neděli mám pro vás návrh – co to švihnout přes Křinec? jede se extraliga masters, stojí za podívání . http://sys.cyklomasters.cz/…zice-22.html
Diky za tip, ale vidim to jen podebradsky kofein :)
Co přesně stojí za podívání na extralize masters?
buď vstanu nebo ne, kdyby jo, pošlu sms
OK. Jestli chces muzem posunout sraz na 10.00.
Ja jestli se rano narovnam. Ale zas potrebuju byt cca ve 12 doma. Domluvime se rano.
Prijemne jako vzdy, doma presne za 5 minut 12. Dik za svezeni. Kompenzace= primerena destrukce, ale rodinu jsem odpo uvisel.
Tresne po Praze (jiho)vychod luxusni, doporucuji, a to jsme nedojeli ani ke Skvorci.
Bez jakýchkoliv postranních úmyslů se ptám, jestli nedělní kávička v Poděbradech (letos zhruba po 20-té) je ještě zábava?
Jednoznacne ano. Poznavacka to neni, ber to jako ze jdes na basket a pak na jedno, takova prijemna rutina.
Zvlast v zime to ale bylo nadherny i krajinarsky, fakt pokazdy uplne jiny, a nadhera. Jednou mrazive zimni slunicko, jindy se mlhy se valely nad olovenou hladinou Labe uz uz se chystajiciho zamrznout.
Take diky moc. Prisla asi nejaka superkompenzace a jelo to samo. Ted na to cumim – bez pojezdu v Podebradech jsme meli prumer 35,1 (pri 130 tepech) – to asi to kafe.
Ja jeste odpoledne vyjel s prckem na bike a bohuzel zadne plodiny nevideli. :(
Bacha jen, ze ta superkompenzace nema jen spic, ale i dno a pak clovek chyti rymicku ani se nenadeje.
Dam bacha – ted to navic vypada na 2 tydenni flakani. Pojedu se dovolovat a mam obavu, ze se mi do auta nevejde stroj…
Hrochu není čas na založení tipovačky na Tour? V sobotu se startuje :-))
Bude vůbec nějaká?
pravda, když není tipovačka, co by byla tour
Nj, proc jsem myslel ze zacina az dalsi vikend?
Jak na to koukam, Podebradska kava je tu vychvalovana. Co si na ni v sobotu zajet,probrat horke tema TDF a trochu se naladit na odpoledni prolog (14:55) ?
Teepeex něco chystá na sobotu (lehkýho) v celodeních vyjížďkách, Poděbrady neutečou :-)
Budu ladit leda na chalupe kosu :( Pristi vikend jsem taky mimo.
Zítra jedu cca 140km směrem Mšeno, Vrátenská hora a Houska – trasa zde .
Pokud by měl někdo zájem – sraz v 9.10 v Čelákovicích (náměstí u Alberta) resp. 9.30 u lávky v Brandýse n.L.
Tempo kochací s obědem na Housce nebo někde v KokoDole .
Bohužel, musím zítřejší plány zrušit. Práce volá…
Někdy příště.
Nedelni kofein v Podebradech
Kdo by se chtel pridat – 9.15 u hotelu v Mochove. Tempo lidove.
bude pršet pane Lorenc? Ale já po dnešku pravděpodobně nevstanu :)
A bude to teda po dnesku zehem a nebo do zeme?
Nebude. Klidek, pohoda, kafacek… Mozna odpoledne/vecer… :)
Chčije a chčije. Na kafe nejedu – bude domaci.
V nedeli bysme s Jitkou jeli na tradicni kavicku v Podebradech. Tempo rozumne. Sraz spis driv (treba v 8:30 v Mochove) at neni zlikvidovany cely den.
Ja bych se pridal, sice uz me dohnaly stavebni prace, ale v ramci dusevni hygieny… Cas brzky, tempo mirne, abych odpo jeste neco udelal.
Jsem zpet z jiznich krajin – hlasim se a budu v 8.30 v Mochove (a v 8.20 u vrtule).
Aye aye.
tak to budu mít aspoň koho hákovat, když vylezu z pelechu. Za tou Blechou se schovávat moc nedá
jak, kdyz vylezu z pelechu?!
Tomas pojede na gaucokole?
víkend je aby se člověk prospal do růžova :-)
jo, jezdí na tom léhátkovém kole
Co je pro vás rozumné tempo? Docela by jsme se s Ilkou přidali z Poděbrad někam kousek s váma. Máte už odhad v kolik a kde tady budete?
Kolem 9.30 bychom meli dorazit do Cafe Oliver na kolonade, na kafe a strudl.
Ahoj,
cca od 9:30 – 10:15 budem vegetit na zahrádce v Café Oliver http://www.cafeoliver.cz/
a rádi Vás zase uvidíme. Tempo podle mě, takže stíhat budete na víc jak 100%
Diky za spolecnost. Po Chrochtvatsku jsem sena podebradskou placku tesil. Ten vitr mi ale nechybel.
Bylo to fajn. Jsem rad, ze jsem v pohode stihal.
Taky dik za prijemne svezeni, vzadu spolecenske, ale vepredu jsem si pripadal fakt hodne rychle vyvetrany.
Odpoledne jak kdyz kocicka s pejskem myli podlahu, moc jsem toho neudelal. Ale zas jsem mel zaminku ke sledovani TdF.
BMC vláček by mohl mít i přilby v barvě :-) http://eshop.progresscycle.cz/detailsklk.aspx…
jo a taky ramovku :-)
Asi nejake alfa vlny – zrovna vcera jsem se na ni dival. Ale 5k se mi za prilbici davat nechce.
Videl jsem jeste levnejsi variantu Volt take v BMC barvach a kolem 3,5k. Ale asi tomu dam jeste cas… :)
Je tu vlákno o „ukecávání slev v obchodech“. Možná by ses tam mohl inspirovat :-)))
Já už mám vlastný štýl :)
no je hodně lehoučká, máme ji na krámě, v eMku váží 231g, kdy Atmoska v eSku má o 35g víc … akorát mě nějak nesedí
Dneska vyrazim nekdy kolem 15h z domu udelat si kratsi kolecko pres Vsetaty, Konetopy, Kostelni Hlavno, Sojovice, Tousen.
V nedeli zatim nevim, jestli dame s Jitkou neco na Krivoklate a nebo treba Kourim.
Ad neděle
Ja vim, ale tour de bier neni pro me.
Tak jsi stáhl kalhoty, ačkoliv brod byl ještě daleko :-)
Ve finále Beroun a Suchomasty bez zastávky, Broumy zavřeno a jediná hospoda byla ta s obědem :-))
Tak priste. Na normalnim kole.
Pro tebe byla jediná ta s obědem, my jsme měli ještě tu s před-obědem :-). Plus dvě zastávky na busový zastávce během přeháněk, tipuju, že pan Ječný zvyklý zastavovat po 150km nejdřív by blahem zrovna neřičel :-)
Zítra bych chtěl po čase na Mšeno (+ Vrátenku a Housku) – trasa zde .
Odjezd v 9.15 z Čelákovic resp. 9.30 most v Brandýse.
Přidá se někdo?
Mam v planu prazdniny na Malte na cely vikend :(
.. a jsem rozhodnutej a dneska nechavam ziletku v praci. Tak.
Musis ten Yperitong nechat jeste chvilku uzrat. To nejde tak hr hr. :)
Nevim, jestli taky nebudu na Malte. Ale tipuju, ze ne, tak bych jel.
Nedelni kava v Podebradech – kdo ma zajem sraz v 9.00 v Mochove u hotelu (resp. 8.45 u vrtule v Celakovicich).
jako kafe je fajn,
ale tri pivovary, jsou tri pivovary, znas to?
Kvalitne jsme proklickovali destem. Az domu bez deste. Tesilo me a za 3 tydny (po Alpach) zas.
Tak ruzova, akorat me nikdo nehakuje ;-)
Chudak Hroch.
Auouuu tak to mi zbyva uz jen tahat spic…
No a nebo civet Medunce na zadek ;) – i kdyz tam ma Eda napsano Team pro vyzkum vzruseni, tak me to u vas dvou moc nebere. Taky mam blok po zimni kure podle Pavlova- kouknes na zadek, chlist blato do xichtu.
Je pořád řeč o silničních vyjížďkách???
No každopádně teď aspoň víme, že na východě už není bezpečno..pozadím..
Co „ruzova“? Jestli tretra, tak viz Jecnak :)
co jiného :-)
Ty taky ? :-D
no prvně jsem chtěla dát jen odkaz na todle: http://www.youtube.com/watch… :-)
ale jo, podlehla jsem a konečně nebudou moje nožičky trpět
(po pravdě ten Thidneyho model neměli ve správné velikosti)
pockat, co je Thidneyho model??
tebe tipuju tak na tohle
hezký ale já mám nakonec černý lakýrky s dotekem limetky http://www.probikeshop.com/…1/66155.html
já že máš taky se třema proužkama ale béžové
ještě by si meli vychodni tazne stroje poridit dresy mister robot od Sugoi – http://www.ebay.de/…251053670632?…
..tohle do sluchátek a je dokonáno :-)
nevyráží zítra někdo brzo ráno?
Ja chci jet – 100–150km. Planovat jsem chtel vecer podle pocasi. Jeli by jste?
Ja budu jezdit po leseni, ale stav se az pojedes zpet, mam pro tebe tu kravatu pripravenou.
no musím být ve 2 doma, jela bych solo
OK. Dame neco kratsiho. V Mochove v 8.30?
ok
Snídaně v Poděbradech
JJ stavte se oba, Jitka muze delat podium girl :)
Není to pozdě? :-)))
Proboha, v kolik to o víkendu vstáváte? Jestli jste z Prahy, tak to tipuju na šestou. :-(
v 7'30 vstanu a v 7'50 na kole, snidane v 9'30 v Podebradech
No jestli jsi ve všem takhle rychlý… :-))) Tak to bych nedal, za 20 minut sotva otevřu oči a nasnídám se, nemluvě o dalších raních úkonech.
Spousta ukonu se da delat i se zavrenyma ocima ;-)
na východě maj podle mě jiný časový pásmo, jinak si to neumím vysvětlit :)
já dřív jak v 8 dobrovolně nevstávám + hodina na snídani a přípravu a pak teprve dojet na sraz. Oběd by byl reálný :) :)
¨
přesně:)
Tak nějak. Pro mě je vrcholem vyrazit před devátou, abych byl před půl na Zbraslavi. Cokoliv dřív nechápu. :-)
njn jenze pro me pul desata na zbraslavi znamena 8'30 uvaly, to jest v 8 z domu , takze jsem zas na stejnym jako s chrtama na kafe do podebrad :-/
zítra 9,30 pod mostem bajk?
co…
hmm.. kdy návrat? respektivně kterým směrem?
To mám nějak podobně, netuším jestli za hodinu bych byl na kole v Úvalech.
pokud je snidane v Podebradech, je lepsi v polospanku vyrazit a probrat se az u kavy na kolonade. btw deti te nauci vstat z postele oblect se a vyrazit aniz by jsi se probudil
Naopak ty musíš děti naučit, aby vstaly, samy se nasnídaly a nerušili tě. :-)
Zitra Podebrady. 9:30 sraz v Mochove. Cerstve zpravy z Mortirola, Stelvia a Gavie zaruceny.
Budu tam.
Pokracujeme zde: http://www.bike-forum.cz/…im-2012.html