Mějme zas po čase nové vlákno. V neděli bude změna času, v okolí silnic už všechno pučí a minulé vlákno napučelo přes 1000 příspěvků.
Mějme zas po čase nové vlákno. V neděli bude změna času, v okolí silnic už všechno pučí a minulé vlákno napučelo přes 1000 příspěvků.
Anketa: Nej fotka?
Zitra Kozakov. V 8:30 sraz v Brandyse.
Východní sekce takřka domácí orientační závod zítra bojkotuje???
To vis, chceme si odpocinout od tvych chytrych reci.
Čili kdybych se rozhodl vybodnout se na závod a projet se na Kozákov – nejsem vítán?
OK. Budu tam.
Budu u Vočka
Kdo by se chtěl přidat – s Hrochem máme sraz v 8.10 u hotelu Tosca v Čelákovicích.
tak to je na mě moc, navíc nějak nejsem ve své kůži. Uvidím, jestli dám v neděli kafe, jestli se teda pojede a nebude pršet
Hale ja pojedu omezovac, pojistku aby se Jecnak moc nevykasil pred brevetama.
Tak to good luck! Já jsem si koupil dnes blatníček pod sedlo (zkušenost z Ještědu) a budu s největší pravděpodobností testovat Rainmem někde okolo Hostýna :-)
jelikož mám neděli běžeckou, tak se nechci zrušit – stačilo 3× do Prahy. Pokud by měl někdo zájem o něco „rozumného“, můžeme se domluvit, možno i odpoledne – Pdy/Kostelec nČ.Lesy … dle dohody.
Zitra je klasicke podebradske kafe. 9.00 Mochov resp. u vrtule v CelEj v 8.50.
Ne. Zitra neni klasicke podebradske kafe. Zitra je velmi pomale podebradske kafe.
Copak? Kozakov nechutnal? :)
O tom se špatně píše, lepší je to zažít :-)
Presne tak. Nevis o cem mluvis.
Hale ale budes mit nvou silnici, tak uz nebudes mit zadnou vuymluvu ;-)
Potvrzuju, ze nevim o cem mluvim, ale verim vam :)
Ono to ani tak nesouvisi s kolem, spis s tim, ze bych takovou dobu neusedel a taky na to nemam fyzicku.
Já se přidám, kolo vemu dle počasí. Doufám, že všichni mají budíky, které se samy v noci nastaví na letní čas. Po zmatcích z minulého roku se bojím napsat, že je potřeba jednu hodinu přidat…
Jasan.
Javor.
Buk, dub, kopriva dvoudoma, bolsevnik velkolepy, ale medunka nikde. To ses se vcera naucila od Karlinera, zustat v postylce s kockou a vyhrivaci deckou?
Medunka včera, na rozdíl od tebe, měla odvahu změřit v závodu síly se západní sekcí :-)
LOL
I kdyby to zapadni sekce nedrzela v utajeni, v domacim prostredi by se to snad ani nedalo povazovat za vyzvu.
Kocka ji prokousla predni plast. Hruza.
Vcera jsem si dal masakr proti vetru. Paradoxne to proti jede lip.
:)
Z boku jsi to nezkousel? :-)
Nevyrazí východní sekce do pořádnejch kopců ???
…
Tak jsem dneska přijel do práce na kole. Jak tak koukám ven, asi to nebyl nejlepší nápad.
Ja jen doufam, ze to bude dneska aspon na valce venku.
pravidlo 9. :-)
Aspon budes pripraveny na klasiky. Mas blatniky a ten snih ani nezustava lezet.
když jsme byli večer včera běhat, tak jsem si na tohle pravidlo hodně zavzpomínal :)
tak nic, panika odvolána, už je tam slunce a skoro suché cesty. Foukat by mělo do zad :-)
I přes personální oslabení východní sekce v nastávajícím prodlouženém víkendu bych rád v sobotu vyrazil na turistickou vyjížďku ve směru Mochov, Jevany, Divišov, Č. Štenberk, tzn. cca 120+km. Start klasicky v Mochově 9:00. Pokud by se někdo rád přidal, tak dejte vědět. Předběžně potvrdil účast Hroch.
mas zarizeny dobry pocasi? do tehle sracek vylejzat nehodlam :)
Sucho, slunecno, uz od zitrka. Na jednici.
tak to bych se s vama mohl svezt, zeptam se doma…
Přesně tak, počasí bude určitě výrazně lepší než v posledních dnech :-) a pokud trochu kápne, tak zafunguje Kalaš.
..a sportku jsi vsadil ? :-D
Tss, dneska rano sucho a slunecno, na jednici. Prakticky idylka, az na ten vitr do ksichtu a uplne plechovy nohy. Snad se to rozjede.
Vitr a kosa jako v … Ja to na kopce zitra asi nevidim…
Slecinko.
:) ja uz jsem prepnul do rezimu jaro a zimni program jsem odlozil :) a na valcich je fajn :) (neveril bych, ze tohle nekdy napisu :D)
Ja valce postavil ve a venku je to opravdu docela v pohode. Dneska se ale opravdu da i venku.
Jen pojed, budem na Milose dva, spolecne ho udolame (nudou).
mně se taky moc nechce, v neděli běžím v G Jeníkově, kdyžtak můžeme jet spolu. Upřímně, vypálit si plíce při 3C a vichru někde u Divišova není zrovna něco, co by mě teď lákalo, ale ještě to promyslím :-)
Pri moji soucasny forme ti zadychani nehrozi, spis se teple oblec :-(
Jojo, to zname. „Nemam nic najeto“ a tydenni kvóta je 400+ km.
Nojo, vypadals v sobotu jako zombie :-)
no a po nedelnim kompenzacnim kafi zrovna tak.
Takže zítra na jednici. Ráno bude kosa, ale v kopcích se zahřejeme: http://www.strava.com/routes/2061401
To mas nakresleny nejaky dost skarede zubaty, ne? 8.52 u pumpy?
Jo.
no jen aby třeba z Jevan nahoru nebyl sníh s ledem :-) Profil slušná pila, jen co je pravda, možná se potkáme v úseku Vykáň-Mochov, ale celé to nepojedu.
No vidíš, ještě chvíli a pojedeš to celé :-)
Pila nás přibrzdí a ty se můžeš kochat s námi. Nahoře chvíli počkáš.
ja nejedu, mate to dlouhy, zubaty, bude kosa a ja musim byt brzo doma (jo, pravda, jsou to jen vymluvy)
Blafe, dlouhé a zubaté je to třeba v Alpách…
Mě se taky nechce, můžu vám posílat MMSky zasněžených kopečků v sobotu, nebo slečen v šortkách od jezer v neděli :-)
Už se těšíme na report, ať se daří :-)
Hlavně se těším na ty (děvčata) s šortkama.
Já mám prý slečny zakázané, tak aspoň nějakýho pohlednýho MAMILa.
jo jo, Jecnakovi nohy rtutovite a zadek oloveny (a ne naopak). Slecen neni nikdy dost.
Musim byt brzo doma, tak jedu podebradske kafe. V 8.45 budu projizdet Mochovem a pak pres Kounice smer Pecky a Podebrady. Zpet jedu pres Nymburk a Lysou.
Tak jsem byl doma opravdu brzo – AVG 35,8 a mam toho celkem plne bryle – hlavne zpatky proti vetru.
hm, zřejmě slušný oddíl ten Kalaš :-)
My dnes kochací akce – nějak zubatý profil, občas sníh ve škarpě, občas z nebe, občas defekt … No bylo to kulturně i sportovně výživné …
Omlovam se za nasazene tempo, snad uz to priste bude lepsi a nebudete muset po kazdym kopci odpocivat. No pekne to bylo.
Blafe nevim teda na co cekas= slunicko, sucho, tempo kochaci, to neni kazdy den.
Pěkné to bylo díky. Tempo bylo v pohodě, není proč se omlouvat. Ještě bych chtěl upozornit na super restauraci v Benátkách. Takže bych přidal k Honzisově hodnocení, že dnes si užil i gourmet. Honzis spěchal domů a tuto část výletu vynechal.
Tu je odkaz na tu restauraci: http://www.statekbenatky.cz/
dneska sice sucho a slunce, ale zima jako v …
my jsme nakonec byli v Peckach u modelaru, jestli nekoho zajimaji masiny, tak doporucuju, Adama jsme museli s revem odtahnout :)
Ty dva kiláki climb se mi nějak nechce věřit, jezdím podobnou štreku a nikdy to tolik nebylo..
Kyláky – tfuj
Stačí párkrát sjet k Sázavě a hned to naskáče. Dle plánu na Stravě to opravdu mělo mít lehce přes 2k.
Zitra podebradska kavova klasika – sraz v Mochove v 9.00.
Budu tam. Klasika u Boučka?
Jojo. U hotelu.
zitrek vypada slibne, Hroch ma plechovy nohy, Eda plny brejle, takze neuvidi na cestu, mohlo by se jet max. 35, budu tam
Já bych je moc nepodceňoval, aby ti zítra neujeli :-)
Jo a nezapomeň s sebou banány z Lidlu. Eda říká, že to funguje :-)
dobre :)
tak komlumbijske banany uz nemaji, EPi taky neni, to ani nema smysl nekam jezdit, tak ja prijdu pesky…
8:45 u Čel. nádraží?
co zítra? nemáte-li šlehací povinnosti, tak se můžeme domluvit – po dnešku jsem K.O. – něco volně, do deště ale nejedu, 9 Mochov?
Já jsem také KO, ale budu o tom přemýšlet :-)
ty nerikej, ze jsi ko, kdyz v tom mas beztak nejakej motor, jel jsem na Mcely a ten tvuj prumer vazne nechapu :) foukalo jak blazen
No fakt jsem :-) opravdu foukalo S nebo Z, takže pomáhalo to až směrem domů.
Cvičně jsem si dával „kopeček“ ve Mcelích a spíše nechápu ty, co to tam dají >25 km/h (třeba Jirka Bouška). Ale alespoň jsem po zimě provětral svoji pumpu a přiblížil se 170 tepům…
no foukalo od severu, takze Pod – Krinec xichtak, potom do Mcel mozna trochu z boku, ale mel jsem pocit jako by to byl xichtak, zadnou pomoc jsem od nej neregistroval :) ale tys jel potom dlouho na zapad, tam to asi trochu pomahalo
ja zkusil misto Mcelaku ten kopec, o kterym jste mluvili a je to snad jeste horsi, spatnej asfalt, foukalo proti, max. 10%, nevim kolik ma Mcelak, ale kdyz k tomu pripoctu ten asfalt, tak radej Mcelak
„přiblížil se 170 tepům…“ Závist- jsem tu 3km stíhačku Edy odtepal 186–187, cestu z Poděbrad ani komentovat nebudu. :D Příště si raději vyberu Mcely… :)
Máš můj obdiv, nechápu, jak můžeš na biku uviset těch 30–40 km/h :-). Doporučuji se přihlásit na Houštecký cyklomaraton (tuším 20.6.), tam s takovou dáš dobrý výsledek.
ja zitra jen kompenzacne do CHlumce na koledu
Tak jo, 9 Mochov.
nechcete si to protahnout do Chlumce? sraz v 8 na kolonade ;)
Pridam se, kdyz na me teda budete hodny.
Budu tam.
To zas bude skvadra :-) To stihneme být v 8 i v Poděbradech :-)))
:))))
Díky za společnost, cestou zpět jsem trošku vylepšil segment z Poříčan, tak se snažte :-)
To ti jako ještě po tom všem zbyly síly??
Něco asi dělám špatně… :D
počkej, až vyměníš kolo :-)
To jsem zase nahrál na smeč. :D
Když full je hodnej na zádíčka… :)
Maximálně vyměním pláště.
Čokoláda výtečná- 1*! ;)
jo,jo, čokoláda super. Jinak ten vítr mně pěkně nedělal dobře.
Pár fotek ze včera.
Varianta na návleky, testování Kalaše …
Tak kdyz zrovna neprselo nebo nesnezilo, tak bylo vlastne krasne :-D
Cesta byla suchá, místy mokrá … ;-)
Bude jasno až polojasno, v místech s větší oblačností možnost deště :-)
Vazne uvazuju, ze si v sobotu dam nejakou light variantu Hrochova pekla severu. Prece jen jezdil peklo kazdy vikend nemusim.
Hale pri aktualni hrosi forme to bude docela light, prece neodpadnu ze svy vlastni vyjizdky ;-)
takze to zkracujes na 100? to by bylo fajn :)
Nic takovyho, jen ze mezi sektorama by se nemusela jet takova kase :-P
no jo, ja si rikal, ze to asi nedopadne :'(
Jenom drž lajnu. Já potřebuji za víkend dát 250. Organizačně to už je nějak domluvené? Trasa, místo a čas startu? Kdo jede a co bere za stroj?
Nechci rozbíjet Hrochiádu, ale pokud nepojedeš peklo dej vědět, já jedu v sobotu solo.
Jel bych nejakou kratsi verzi podle pocasi. Mel bych ted mit volny tyden, tak to nechci porusit s ohledem na to, ze 14. a 16.5. zas jedu brevety.
LOL odpocinkove kafe s Internautem.
Vsak kdyz zas bude blbnout, dam si odpocinkove kratsi peklo s jecnakem zakoncene cukrarnou a vyjetim domu.
a jde to vubec dohromady? ODPOCINKOVE + PEKLO
ještě ti chybí zkušenosti :) i peklo má svoje kategorie :)
no ale pak uz to nebude peklo, ale odpocinek na pekelny trase :)
A to vše jsou jenom předpeklí proti západním vyjížďkám, když se sejde McB, anciáš a treatt :-)))
i Greyhound se docela rozchlastal ;)
Greyhound se rozchlastal uz pred 20 lety a snazi se drzet prvni skupinu na kole i v hospode :-) Aneb ted jsem na Mallorce a zrovna jsem sel jako kazdy vecer vyhodit dalsi igelitku s prazdnejma plechovkama takze asi tak…
ale to jsou soukromé vyjížďky, ty se nepočítají.
sobotni vyjizdka= pekelna nedele.
no minulý víkend jsme zasedli po lehčím kole v 13:00 k Flandrám a Leffe – o půlnoci to už bylo veselé, nicméně v neděli alespoň tři hodinky padly :)
Je to ale čím dál tím víc náročný, nějak to nefunguje, že s lepším tréninkem to jde líp ;)
Objedes pisky kolem Stary Lysy a zbytek uz neni nic co bys nejezdil bezne.
Mmm, tohle jsem objednal na sobotu na peklo vychodu, jen nevim jestli 20C neni moc :-)
Myslis to v blizkosti a nebo to v kopcich?
není, v Pekle má být horko!
Jinak jeste ke RainMemu – kalhoty jsou nakonec v pohode, prodrene jen vypadaly jak byly od blata. Musim konstatovat, ze kalhoty a navleky fungovaly super celou dobu. Za vikend to dalo cca 300km v desti a snezeni + dalsich 50 na mokru a zadek i nohy v suchu. Kombinoval jsem to jeste s goretexovyma ponozkama (pod nimi vlnene) a nahore jsem mel nekolik vrstev ruznych funkcnich tricek s kratkym a dlouhym rukavem a pres ne dres. Na tele pak lehkou vesticku z Decathlonu (kopie Mavic Cosmic Pro Vest) a na rukou softshelove navleky od Gore. Na prilbe pak goretexovy navlek od Gore. Jediny co zlobilo byly ruce, na kterych jsem mel jen lehci podzimni rukavice ale prezit se to dalo. Teploty –2C az +7C
Mi prijde ze kratasy potrebujou ass saver, protoze je na zadku pod vlozkou a 5 cm kolem vlozky normalni roubaix, ktery zvlhne od zadniho kola a kapek co stekaji z dresu. A skoda ze dres nema nepromokave kapsy.
Ass saver jsem vezl. Nahoru misto dresu RainMem pujde neco od Gore ze Softshellu, ktery na lehci dest staci.
dres ma prece prodlouzeny dil, ten ti kryje zadek (mi se teda vyhrnuje, ale predpokladam, ze se to nedeje vsem), potom by nemel byt treba ass saver
btw. Gabba se nevyhrnuje ;)
On zas ten ass saver neni uplne mimo i kvuli bordelu, ktery lita na sedlo a rozdira pak jak sedlo, tak kalhoty.
No presne tam kde je mezera mezi dresem a sedlem je promokavej prouzek. A voda z dresu tam i skapava na sedlo.
Imho by presne tam meli dat nepromokavej pruh.
no jo no, holt to neni Assos :)
Ja s tim problem nemam. Kontrolni – vozis ten dres zipem dopredu?
Slušný :-)))
Hroch jako zkuseny bednar vozi dresy zasadne zipem dozadu.
Kde vozit zipy a banany mam jasno.
Tome, to se nepise bednar, ale zednar :-)
Peklo vychodu v sobotu 11/4.
(8:30 Billa Celakovice)
9:11 Sraz hrbitov Horni Pocernice
9:13 minuta ticha za ty, kteri se neodvazili
9:15 start
cca 12:30 obed se statniky v Melnickem Vtelne
pote volny presun pres Repeenberg a Hostijnberg do Oude Boleslaav na kavu a dortik.
Ukonceni v Zelenci po poslednim sektoru u Vinore, dobrovolne vyhodnoceni nad pomerancem u Vočckxe.
Trasa osvedcena
Tempo mirne az brutalni, pocasi idealni, kola jednice (i kdyz svatecni zippy a bory lepe nechat doma)
Bude/em na hrbitove.
Když jsem jela Peklo naposledy, měla jsem 5? defektů. Ale zase bylo pohodlné tempo :-)
jen 3 nahodou a vsecky na normalnim asfaltu, si to nahodou pamatuju.
Nechám vás opět odpočinout od mých chytrých řečí
Bohužel nakonec nemůžu :( Přeju pěknou, pekelnou, zábavu.
Hodně zdaru, pružný karbon a pevné kosti. Užijte si to.
Pojed taky, v nejhorsim tech par piskovist objedes. Aspon se mezitim vybouris.
Karel, Vaclav, Konrad, Adolf- nic?
Uzijte si – já si namotam neco podle ranni chuti.
Nedělej Zagorku a pojeď!
Jitka potrebuje doprovod.
Tak nějak. Chudinka neměla doprovod na pěvecké vystoupení, ani na cestu zpět.
Jinak asi klasika. Královna defektu :-)
budu to kotvit na zimáku. Té letní plečky je mi pořád ještě líto dusit ji na písku, singlech a kostkách.
Jak pojedeš na Billu, tak se, prosím, stav pro mne :-)
Díky.
Naprosty luxus. Peklo s lidskou tvari. Diky vsem, fakt jsem si to uzil.
A konecne v kratkych!
Dneska se mi bude zdat o ponozkach se zlutym reflexnim pruhem :-)
Třeba je někdy také dostaneš, ale svítí pěkně :-)
Peklo bylo pekelné, jsem rád, že jsem nehodil držku v hlubokých píscích a také nic nezničil na šílených kostkách u Vinoře nebo na tom opravdu hrubém asfaltu. V každém případě díky Hrochovi za organizaci a natrasování opravdu pekelných kousků.
Jinak segmenty blbý, nějak mi nejde přenést gpx do Stravy :-(, ale znovu to kvůli tomu nepojedu.
Bylo to fajn, fajn, fajnovy…
Foto „na G+“: http://plus.google.com/…468558006465
Společné foto před branou hřbitova má nějakou symboliku? Já jenom jestli mi něco doposud neunikalo :-)
To je jako důkazní materiál, že Kouzelník existuje a jezdí na kole :-)
ta šotka St. Lysá – Benátecká Vrutice super jeli jsme ji na Road Adventure.
JJ ta je malebna a konci peknyma kostkama. Ten usek pred tim, Dvorce- St. Lysa tam ma par zaludnych mist s hlubokym piskem :-)
Jo Tome, mrkni na nastaveni sedla. Uplne nezavisle na mem odhadu mi i vcera pri pohledu na fotky rikala Jitka, jestli nemas vysoko sedlo.
Hmm, jestli ano tak uz nejmin rok, a vsude to mam uz leta vicemene stejne. Nemenil jsem to a mam na sedlovce znacku, a na vsech kolech to mam vicemene stejne, rek bych ze pocitove na silnici docela poznam i mm.
Jitka mi to rikala uz pred rokem jeste na Eddym;
Ja slapu s hodne propnutyma kotnikama, uz na gymlu se mi smali ze beham po spickach, tak to bude nejspis tim.
Vedlejsi efekt je ze potrebuju rodla vysoko.
Ale jestli na sedle vrtim zadkem to nevim.
mně se u tebe zdálo sedlo taky o pár mm výš, než bych dával já. A to dávám mnohem výš než jsou poučky, asi tak pata na pedál + 2cm, ale u mě je to i 48 tretrama :-)
Naopak u Miloše bych dával sedlo radikálně výš … spíš bych řešil Miloše, ubírá si zbytečně watty :-)
A já pořád, kde se mi ty mršky watty schovaly :-)
Ale pravdou je, že poslední dobou jsem zvyšoval sedlo na biku +/- jej mám teď stejně jako na jednici. Moc sofistikovaně jsem to neřešil, spíše jsem ctil nějaké pravidlo, že mám mít ve spodní úvrati ještě lehce pokrčenou nohu v koleni. Ale nechám si rád poradit, zvláště pokud jde o watty a segmenty :-)
U Toma to vidím opticky stejně, ale třeba mu to tak vyhovuje, což je určitě také důležité.
No tak mi reknete jestli se v sedle vrtim nebo ne.
Milosovi s Edou uz bych zadny watty nepridaval, spis naopak :-).
Mě se zdá, že se lehce vrtíš.
+1
OKi, kdyz to rikate, tak ja zkusim co to udela chlup dolu.
Ono na kostkach nebo na hrubym zas clovek musi levitovat nad sedlem, tak to je pak jina. Ale tam zas pocitam jste meli jine starosti nez pozorovat hrosi zadek ;-)
pokud se ti nehnou kyčle při šlapání a nebolí achilovky není na škodu to mít na max. I záleží jak šlapeš pod/před sebe. Se sedlem na max a vzadu se ubíráš o sílu
Hluboký písek (a to nemusel být moc hluboký) v kombinaci s 23 mm byl trochu infarktový zážitek. Ale i tak Peklo hodnotím velmi kladně. Je to přesně na té hraně, kdy se člověk rozhoduje ještě jet/nejet, pak si chvílemi v duchu nadává, proč se rozhodl vyjet a proč takovou hrůzu (sektor), vždyť je to o držku. Ale pak se dojede do cíle a vše negativní je zapomenuto a zůstávají jen ty pozitivní zážitky. Druhý zážitek pak následuje druhý den u televize, kdy vidí profíky v ještě větších hrůzách, s delší trasou a brutální rychlostí.
Teď si uvědomuji, že i koleje byly, ale bez závor a TGV :-)
PS:
XC byla nejlepší volba, MTB už nepřináší ten pocit ze sebe-poškozovaní (asi další diagnóza cyklisty). Jednice je samozřejmě klasika, jen by to chtělo mít nějakého dobrého sponzora…
Proto se to taky jezdi jen jednou za rok :-)
A někteří jednou za život :-)
Je to asi nejpodobnejsi usek Strade Bianchi, ktery jsem v CR videl.
Letos jsem to nějak prokaučoval tak snad příští rok. A počasí bylo letos luxus na rozdíl před dvěma lety,co jsem to jel,to byly snad tři stupně max a dost vítr.Jinak parádní akce,rád na ní vzpomínám,polňačky,kostky,guláš,Adolf…
Jen pro info. Dneska jsem zkusil oetztalersky batuzek a i na silnicku bude super. Na vicedenni akce uplne idealni.
Co je ötztalerský baťůžek? :-O
Baťůžek, co byl loni v rámci startovného balíčku.
Šárka už jinej nevozí :)
Musím potvrdit. Na silnici je fakt super a víkend se s ním dá zvládnout v pohodě.
v nedeli jedu do Stechovic, budu tam mit cas na kolo, nemate tip na nejakou trasu/nejake zajimave useky? tak kolem 80km
Alternativně můžeš zkusit bike: http://www.trail-busters.cz/trail.php…
Nedelni kava v Podebradech. Sraz Mochov v 9.00 u hotelu.
Tentokra beze me. Musime objet nejake kontroly na LOST.
Dnes byl letecký den za účasti 2 MIgů (MIloš a MIckey). Obrázky místo slov.
No zkratka zase jeden pekny vyLET Polabim.
Kdepak, já vím kdy zaspat! :))
To jsem měl kliku, umřel bych…
Max 1299 W?? To mluví za vše. :D
Kdyz jse zjistil, ze se rysuje tahle sestava, tak jsem si rek ze my vykaseny nohy kompenzaci leteckym dnem fakt nepotrebujou a zvolil treningovy motiv Medunka, s kocourem v posteli :-)
pod záminkou, že potřebuji trénovat kopce, se asi začnu z Poděbrad vracet solo jižní trasou přes Pečky.
Zlaté Peklo včera.
:-) To se mi líbí. Ale ten vývoj :-(
Motiv 1) Medunka dojela a objela celou trasu.
Motiv 2) Medunka dojela a časem se odpojila.
Motiv 3) Medunka dojela na start a odpojila se.
Motiv 4) Medunka nedojela.
Motiv 5) Medunka dojela autem do Poděbrad.
Je čas, to zase otočit zpět směrem k bodu 1 :-)
jestli ty waty jsou reál tak peklíčko, ale jinak odhady stravy nejsou nic moc.
s větrem v zádech dobrej polet.
Hustý převýšení.
By ses divil, jak boli nadjezd v Lysy nebo nekopec za Dvorcema.
Ještě bych přidal ten kostkový výjezd v Benátkách na horní náměstí na velkou placku.
Mam radostnou novinu. Malej Boone ma bratricka. *9.4.2015 58cm, 8,2kg.
Chudaka ceka jeste hubnuti v terenni verzi na 7,7 a v silnicni na 7,5.
Necht jezdi!
Jen se narodil a uz dostal nalozeno :-)
Jak to uděláme s nedělní www.kol-ja.cz ? V kolik kdo hodlá jet, přihlašovat se atd?
Já v so běžím MČR 1/2 maraton Pardubice, takže budu mrtvej jako loni a nejspíš se nechám přivézt autem. Mohli bychom se třeba nahlásit za sebou, co vy na to?
Miloš si může střihnout i běh! Já na 90% nikoli, neb dvoják stejně vyhraje Brynda.
Neni mi to souzeno. V sobotu poradame LOST in Prague, tak budu hodne rad, kdyz vstanu na nedelni kafe.
jen popichuji, ale Blacky se Šárkou jsou přihlášeni na duatlon v Újezdě. Šárka startuje v 11h. :-)
no jo, ale Jabkenice jsou uz od 10, Blacky se Sarkou se muzou vyspat :)
Vidim to zcela realne.
to bude velká poprava ;)
Tak jestli to neprotáhneme do některé z vršovicko/třebešínských žump, tak to bude hodně civilní. A myslím, že ani ne, moc tahounů zábavy tam nebude :-)
Treatt, Robert, Kolda and list goes on :)
Mě by lákala ta změna trasy, když to není do kopce. Ale jsem na tom stejně jako Tomáš. Bude asi diagnostikován Motiv 4 u obou.
Jestli se to jede dle stanov UCI, tak mas stejne smolika, kotoucovkarko :-P
Na časovky přece máme Delkima a Edu, ne? :-)
Já mám na neděli cyklo návštěvu a ještě nevím, jestli jej vezmu na kafe nebo najdu ještě něco lepšího s limitem daným cca 4 hodinami silnice a rodinným obědem v Čela.
4 hodiny, to akorat stihas Jabkenice, 1.5h cesta tam, kdyz se budes hodne flakat, 1h casovka, kdyz se budes hodne flakat (a zbyde ti i na vydychani a pivko), 1.5h cesta zpet, kdyz se budes hodne flakat, jsi v limitu a cyklonavsteva bude jiste nadsena, ze se podiva (ev. i zucastni) zavodu svetovyho formatu :)
ja jedu v ne pro rodinu, takze nemuzu :(
aha, takže nakonec tam budu sám …
Mládenci, nemáte prosím zkušenosti se servisem Auto-moto-velo v Českém Brodě? Díky za případné info.
asi to tak nakonec dopadne, leda by v tichosti dojeli Hroch a Eda, jiste se uz potichu pripravuji
16 km kase po rovine vypada jako idealni trat pro Edu.
Ja na to nemam nohy ani kdyz mam formu a tu ted nemam. Leda v kategorii retro.
když přemontuješ pedály, tak by to zimák splňoval :-)
bude to 26km kaše :-) já bych dal retro, ale na oceli mám karbon vidli a jet to na favoritu s blatníkama nechci.
Milosovi cukaj nohy a nevi coby v sobotu. Ja uz mam od stolu dlouho naklikakny
http://www.bikemap.net/…kloves-a-raj
Takovej smer neoranej. Zaujalo me ze jedinej vetsi kopec je ve vsi Peklovsi. Ty konciny za Kopidlnem jsou malebny.
ja bych to protahnul na Zlatak :) nebo si muzete vyjet Kozakov, kdyz tam mas malo kopcu, budete ho tesne mijet
ja se v sobotu planuju priblizit autem do Jicina a potom na Krkonose, tak se treba potkame
Nebo tak.
Vypadá to dobře, ale nejprve se musím dát dokupy. Zatím mne trápí rýmečka, kašlík a po včerejší noci i střední ouško. Tak uvidím v pátek večer…
Jel bych asi v sobotu jen Podebrady. Mame uz snad na Lost vse hotovo, tak staci, kdyz budu v jednu doma.
Muzem jet na kafe, pak to stocit na Rozdalovice a dal za Kopidlno, podle nalady. Me je to celkem jedno.
jak zhruba bys to potom z tech Podebrad videl? uvazuju, ze bych se k vam v Pod pripojil a potom se zase nekde odpojil
No nevim, na Rozdalovice a Kopidlno? proste kamksi tim smerem. Podle nalady.
Nebo jsem zjistil, ze Cidlina prameni presne nad Peklovsi. Takze by se dala objet cela Cidlina az k prameni ale taky je to dlouhy.
A nadchly me Drštěkryje- ves s takovym nazvem nelze minout, Kozodirky jsou pak bonus.
no tak jestli tohle chcete stihnout do jedne do Prahy, tak s vama nejedu :)
Mám to v gps
Já jsem pořád nakřáplý, takže max. kafe, pokud vůbec. BTW: zítra je na náměstí v Poděbradech Fiat akce: http://www.fcc.cz/…rady2015.php
ach jo, to zas bude kolem Pod provoz, nedavno tu byly motorky a na silnicich to stalo za…
To bude v pohodě, dopo mají výstavku na kolonádě, závod je až nějak odpoledne. Tak bue na co koukat :-)
A pokud ne na Fiaty, tak tu je poslední doporučení od „Dámy na kole“ (neplést s Dá mi na kole..). Škoda, že o víkendu to na šortky nebude…
Tak to je ta vase utajena objednavka od Kalase. Jitka se uz urcite tesi, az v tom vyrazite.
Tome, zcela určitě to nemají ve velikosti 5 a pak na nás by nebyl tak pěkný pohled. Ale jak vidím na FB, tak se líbí :-)
Pár dívčích posil v takovém dresu, to by určitě zpomalilo naši skupinku:-)) Jinak už nevím…
Takze v sobotu v 9 v Mochove.
Budu tam.
Hmmm, klasika. Cim vic fouka proti, tim rychlejc se jede. Mam toho dost. Tak zas priste.
Díky. Dobré to bylo. Bolí mě kopyta.
Také díky, Eda se opět osvědčil jako mašinka, kterou ani vítr nezastaví :-)
neskutecna masina :)
Ještě jsem se zapomněl pochlubit, že můj Fly Bar 2.0 na konci kostek ve Strakách odletěl do věčných lovišť. Nejprve jsme myslel, že to oboustranka už vzdala, ale nakonec jsem objevil ulomený a vylomený držák. Sony Experia Active je opravdu odolná, v těch cca 35 km/h letěla dolů a málem ji ještě přejela dodávka. Krom drobných škrábanců, vše OK.
Teď si říkám, jestli Fly Bar nebyl načatý z už minulého týdne – Peklo severu :-) No nic, počkám na přesen prodejny Garmin na z OC Letňany do OC ČM a koupím originální vysoce-pevný plastový od Garminu na 1000vku.
nebo hlinikovy KEdge
ale asi bych to zkusil reklamovat, jizdu na kostkach by to prece melo vydrzet…
Tak dopadl ten Fly Bar, zlomený a kus i vylomený. To na ty naše akce moc není… Už jej balím a posílám na reklamaci.
Dneska chvilema slusny jachting. Ale jak Eda dokaze vyuzit i vetru primo do ksichtu, na to porad nemuzu prijit. Dik zes mi umoznil vratit se k rodine.
Dnes jsem taky popravde nechapal. Nejak to jelo a jelo a jelo… Ale za Lysou uz toho bylo dost. Zitra v zadnem pripadku o Jabkenicich neuvazuju. Pokud bych chtel jet, tak nejedu dnesni srot. Zitra kafe s nedelnim, tradicnim kochacim tempem.
…takze srot.
Ne-e. Dnes to stacilo. Bez 4km u Mcel to byla 60km spice.
V obdobném rozpoložení jsem byl minulý víkend a pak přišlo kafe… Já se na zítra omlouvám. Kámoš dorazí později, takže startuji v cca 10:00 směr Sázava, oběd Statek Benátky a zpět Čela max. 15:00. Kdyby se chtěl někdo přidat, tam se mi ozvěte.
http://online.atletika.cz/vysledky.aspx… – taky mě bolí nohy, zítra to bude v Jabkenicích očistec.
Sqela prace. A navic si byl nejlepsi zena.
bohužel mě dala jedna Keňanka, ale i skalp mé tradiční soupeřky Sekyrové se počítá :-) Celkově jsem byl myslím 44, ale nepřijela kompletní konkurence.
Mistrovství ČR, pěkně. Bylo to 33. místo v chlapech. Ale s Ivankou to bylo o prsa :-)))
Edo, vytiskni si aero helmu a jeď. Na začátku to tam napal a pak zrychluj. Škoda, že zítra nebude tak krásně foukat jako dnes.
Edo, Honzis je vykasenej, toho das.
Já se také pokusím, pokud se můj stav nezhorší. Už jsem dal sedlo o 1 cm up, tak uvidím.
pridam se v Podebradech, jestli teda potom pojedete na ty Rozdalovice, Kopidlno,…
'ki. 8.50 vrtule?
Ok, kdybych to nedával, tak pošlu sms.
Ani na Lost in Prague se neodvážíte? Ještě jste si dostatečně neodpočali od mých chytrých řečí?
2× se to tam kříží se sobotním závodem Author 50 Český ráj, tak ať někde nevychladnete, než před vámi projede dvoutisícový dav. :D ;)
Zítra je to 45 let co byl v Sovětském Togliatti vyroben první kus legendárního vozu VAZ 2101. Po dnešním fiatovém dni v Poděbradech je další důvod ke kávě.
Pro zájemce – zítra sraz v Mochově v 9.00.
Roger that, odlet z M. v 9.00
Kdyz jsem si vsugeroval, ze mam v nohach pisty ze zigulika, slapalo to jak sici stroj Lada. Moc prijemne dneska.
http://www.strava.com/…es/288373859 – tohle moc dobrý nebylo – nohy marný, tělo zatažený ze včera, zvedal jsem sedlo asi výš, než bylo zdrávo, co vím, tak třebas Prager 36:38min
A čemu bys jako říkal dobrej výsledek? Dyt jsi to měl na silnici a bez hrazdy. Za mě dost dobrý.
To je jasné, dobrý výsledek a navíc nejlepší ze zdejších přispěvatelů. btw: to se jelo s obrátkou?
Nejake plany na zitra? Jel bych na cely den, protoze nedele vypada bourkove.
Zítra jedu double – Jested a Kozakov.
Tak ja se pridam. ZKusim naklikat nejakou peknou spojovacku mezi Jestedem a Kozakovem a alternativni navrat pres Cesky Raj.
Inkriminovana cast trasy – je tam export do GXP.
hmm nevim
Bez obav. Budu to kotvit svym zdv a comp tempem. Mam prni tyden cyklu, takze se musim maximalne krotit.
Jen prijed. Ja to take vydim klidne. Vecer me navic cekaji chemicke pokusy- stepeni C2H6O.
Vidim že už štěpýte ;-)
Tak jo kdyz bude zle tak to nekde uhnu. 8.10 u cedule, nebo si das jeste 20km jako rozcvicku?
8.10 ok
P.S. C2H6O, dimethylether. Je mi to jasne, zitra to bude bolet:
DME je slibným palivem pro vznětové motory[7], zážehové motory (směs 30 % DME + 70 % LPG) a spalovací turbíny, díky svému vysokému cetanovému číslu, které je 55 (kdežto motorová nafta mívá 40–53).[8] Pro spalování DME jsou na vznětovém motoru nutné pouze mírné úpravy. Jednoduchost této sloučeniny s krátkým uhlíkovým řetězcem znamená, že při spalování vznikají jen velmi nízké emise pevných částic, NOx a CO. Z těchto důvodů, stejně jako díky nepřítomnosti síry, splňuje DME i ty nejpřísnější emisní normy v Evropě (EURO 5), USA (U.S. 2010) a Japonsku (2009 Japan).[9]
Já vím, maximálně motiv 3, možná 2 směrem na Sojovice, ale to by muselo být kecací tempo.
Pro zájemce sraz v Brandýse n. L. (most Labe) v 8.30.
Dnes to bylo skutecne explosivni. :-)
Zase bouchly saze :-O ?
Saze, duse, nohy…
Povesil jsem kolo na schody, abych se na nej nemusel divat.
Uklidil jsem kolo, abych se na nej nemusel divat.
Slyšel jsem, že některé fóbije se už dneska dají léčit :-)
Jak zítřejší kafe? Klasika?
Eda rikal, ze pojede.Ja si pockam na odpoledni sucho a slunicko a pojedeme s Jitkou.
Nevaz se. Odvaz se. Ja uvidim zda a kdy pojedu podle pocasi a podle noh.
Už začínám chápat Ječňákův koment…
Tak si ráno dáme vědět. Nebo vyrazím opět sólo kaši :-)
si rikam, ze uz by to chtelo rainmem vyzkouset ve vode, ale zase proc bych do toho lezl, kdyz ma byt odpo lip :)
Já myslel, že budeš na kolotočích v Libicích :-)
Dnes jsem jsem to tam snažil prorazit a bylo to peklo.
vzhledem k aktuálnímu radaru to vidím na odpoledne a jel bych někam k Sázavě.
Je budu moci tak někdy až od 16–17. hodiny. To bude to slunce, sucho a vedro :-). Teda doufám.
Nějaké plány na prodloužený víkend? 1.května jde mrknout na Pavé – http://pavetour.cz/ Sobota – http://kourimska50.cz/ Vzhledem k nedělnímu běžeckému maratonu se ale fakt nerakvím.
ja jsem chory, takze jsem out :( na kolo snad pristi tyden
Já jedu relaxovat do jižních Čech (Třeboňsko).
Zitra to na kolo moc nevypada, tak si dam pracovni den v garazi a dve hodky na valcich. Dal se uvidi.
Doufám, že nejsem jediný, kdo si oddechl, když jsi odtajnil svůj zítřejší plán ;-)
Usetril jsem ti vymysleni vymluv, proc ji neprijel?
jestli jim v těch Milovicích na ty kostky zaprší tak to bude masakr… loni bylo sucho a jak se padalo, viď Honzo? :)))
Vsak se jede jen skodolibe mrknout ;-)
Co tak v sobotu/nedeli, kdyby melo byt hezky http://mapy.cz/s/hDL1 at nejezdime porad to same. Na cely den je to hezky vylet se snidani v Podebradech, obedem v Horicich a veceri doma.
Jeste nevim 100% jaky budu mit program, ale v principu ano. Vzdycky jsem se chtel podivat na Les kralovstvi, i kdyz jsem myslel ze to bude spis na brusle.
Zpatky pak muzem na Miletin- Mlazovice- Konecchlumi- Jicineves-tam jsou to krasne konciny, a Kopidlno- Bucicky mlyn a Rozdalovice. Vic na jih- Vysoke Veseli, Knezice… me to prislo trochu nudne.
ty jo, kdybych nebyl nemocny a nemel kolo rozebrane na atomy, tak bych se snad i pridal, pekna trasa
To uz zni jako porodni bolesti?! Kdy predstavis prirustek do rodiny?
stay tuned :)
mimochodem, ram je den doma a cernej mat uz mi leze krkem, vypada super, ale jen dokud na nej sahnes, pak muzes zacit lestit :)
je na tom videt uplne vsechno
To teda nevim, tak mam asi nejakej samocistici, me to tak nepripada.
horší už je jen bílá :/
Není. Největší zlo je četnej, matnej.
věř mi, že není :)
víc jak rok srovnání :/ a místo abychom se poučili, tak přibyl další černej mat…
nejlepší je černej 3K finish s nějakou decentní tmavou barvou v lesku.
hesky
Vražda, zvláště ve východním tempu ;-)
tu východní část jsem jel v podstatě úplně stejně na podzim několikrát, fajn trasa!
No nevím hoši, z Cerekvice – Velký Vřešťov – Lanžov – Dvůr Kr. – silnice na žiletku nic moc. Pro cestu zpět pak doporučuji z Miletína uhnout na Tetín a Lázně Bělohrad tam je asfalt luxusní :-)
Preklikam. Diky za upozorneni.
Tak tedy pro zajemce navrhuji zitrek. Sraz v Mochove v 8:30. Trasu jeste vecer malicko preklikam podle doporuceni a zkusim v Sadove najit pamatnik bitvy.
JJ
pamatniku bitvy u Sadove je pry v okoli dohromady asi 470 :-)
Budu tam.
vzhledem k Norům to ráno moc nevidím, buď se přidám cestou někde v Sadské a doprovodím vás do Poděbrad nebo jen vytočím nohy sám odpo.
http://mapy.cz/s/hFRt Pamatnik jsem vzdal. Obed v Laznich Belohrad.
Kdyz mi slibite ze nezmoknem a nebudou mi pak bolet nohy tak se pridam.
Diky panove. Svizne to bylo. Dekuji za trpelivost v kopcich. Trasa uzasna, pokochanicko.
Já děkuji za trpělivost s tempem do Poděbrad. A Hrochovi za odtah. Točená zmrzlina v Kostomlatech byla docela dobrá.
Krasne to bylo, uzke silnicky vinouci se mezi rozkvetlymi loukami. Vyhledy na zasnezene vrcholky hor. Vetrik pohravajici si se zlutymi repkovymi lany. Nezmokli jsme, nezabloudili, nohy me neboli, zadek malo. I dustojny prumer jsem uhajili. Za mne naprosta spokojenost, 267km 31,9avg a hlavne spolecny pohyb na cerstvem vzduchu.
Mozna by stalo za to, zas nekdy tim smerem vyrazit. Nektere silnice jak z jine planety, tedy zeme. Pridavam se ke vseobecnym pochvalam k vyhledum.
pls hoďte link na konečnou trasu, dovolil bych si to okopčit a výhledově zkusil projet
Hodim ti ho zitra v gpx do mailu.
Jsem rád, že se Vám u nás líbí :-) Je tu nádherně, jen co je pravda, a to jste si asi nedali zdejší „horskou prémii“ – místní Zvičinu. Jen nevím, ten kolega básník nad Tebou s tím rčením „větřík pohrávající si s lány…“, celý den to tu docela foukalo, já si dal v poledne bika v lesích abych byl chráněn alespoň trochu, žiletku jsem vytáhl až k večeru, když se to zklidnilo, ale to bylo super, to musím uznat…
nevim jestli by si pochvalovali cestu na Zvicinu :) asfalt tam stoji za prd
Na Zvicinu jsme nakonec jeli, asfal misty zcela novy a misty zcela hrozny.
aha, nevim jaky je aktualni stav, ale parkrat jsem tam kolem nekolikrat jel a zkusenosti hrozne, na druhou stranu treba Miletin – Lazne Belohrad, to je parada
"Par fotek ze vcera.“:http://plus.google.com/…966244459697?…
Super počasí, to Mickey Mouse měl opravdu zbytečné obavy. To v jižní Čechách bylo o hodně hůř, ale něco jsme i tak najezdili.
pěkný
to fotíš mobilem? pokukuji po foťáku a zvažuji, jestli by možná nebylo dostatečný koupit foto_schopnější mobil…
iPhone 5 a na panoramata vestavenou aplikaci a pro 3D pouzivam Photo Sphere pripadne obcas 360. 6 je o fous lepsi a 6+ ma mechanicky stabilizator.
dík za info
já měl aktuálně v plánu tenhle Sony WX220, má to 105 gramů a je to prcek, v sobotu jsem se na něj díval
http://www.megapixel.cz/…ot-dsc-wx220
jenže na vkládání fotek na Stravu by to stejně nešlo, jako do dělá Miloš, to funguje jen z mobilu :(
kompakt v tehle dobe zastoupi kdejaky smartphone, neni nutne kupovat iphone…
Pěkné panoramata umí fotit i Android verze 5.x, ale je potřeba koupit androida s dobrým foťákem. Dobře umí fotit vyšší řada Sony Zx. Můj Nexus 5 fotí průměrně, což pro venkovní focení je OK. To je btw jedna nesporná výhoda iPhone, který fotí dobře už dlouho.
dovolím si nadhodit jedno velmi sympatické bistro v Brodě, má to jeden Ital, umí pár slov česky (chcete italské espresso nebo české preso?), pak maličko anglicky a zbytek italsky :)
vše dělá domácím způsobem, zatím je omezenější ale zato kvalitní výběr, veškeré pečivo si sám peče každý den, na oběd mívá jeden nebo dva druhy domácích těstovin
má k tomu doplňkový prodej vína, olejů a samozřejmě na váhu nařeže veškeré suroviny za rozumnou cenu
a za mne rozhodně fantastické espresso
je to na vnitřní straně táhlé zatáčky vedle KB naproti Lidl/Penny/KIK
otevřeno každý den a pro děti doporučuji velmi solidní výběr zmrzliny! i když moje holky tam chodí hlavně na olivy a parmezán :)
a lze se dopředu domluvit třeba na romantické/normální/rodinné večeři a dohodnout kompletní menu, majitel je kuchař a z Itálie (resp. té oblasti odkud pochází) je schopný připravit v podstatě cokoliv na čem se domluvíte
Hmm dobre vedet, v zime jsme touzili po kafi v CB v sobotu a vsecko zavreno. Hlavne ze tam ma pohrebni ustavy Zizala a druhy Kos.
Ja hlasim novou kavarnu- cukrarnu v Zelenci hned naproti skole (od Celakovic za retarderem druha doleva). Jana testovala, domaci zakusky.
Tipuju, ze tak 15 minut prispeje thema-nazi.
Díky za tip, může se hodit při cestě zpět ze Sázavy.
No to uz se kousnes do Kounic, ne? ;-)
dofotil jsem o víkendu pár nezbytných detailů :)
kávovar
cappuccino
espresso
a výborný Syrah 14,5% alk. pultový prodej myslím 230 Kč
Dnes jsem se tam jel podívat a je to hned vedle KB před tou zatáčkou. Kupodivu měli zavřeno, ale to mi nevadilo, páč jsem měl jiné plány.
K těm fotkám:
Zitra se opet jede podebradske kafe. Sraz v Mochove v 9.00 CET. Zeny vitany, Jitko! :)
Zítra ne, dneska stačilo :-)
Co Ti Hroch proved?
P.S. Prijed, madam.
Dorazim.
OK, snad uz nebudu vlacny jako dneska
Tak jsem dnes videl Colombovu zenu. Za me dobry.
Abych nezapomnel. Kousek od domu nastal dalsi vybuch. Misto stejne, vysledek stejny, takze asi problem v patce. Zitra zkusim reklamaci.
to vypada, ze jedina jistota uz jsou jen Saxovy bezplastaky :)
Nějak nestíhám akce a nejsem v obraze. Kolombova žena je kdo?
Blafuv novy stroj.
JJ peknou zenu ma. Ted jenom aby ji vic bral do spolecnosti :-)
Druha zena se na to moc netvari :) ale i presto se budu snazit s vama vyrazet casteji.
Jo jo prvni zena je prvni zena, ty dalsi uz jsou jen konkubiny a musi se prizpusobit; nicmene o to vic jsou zdrojem poteseni.
Což nás trochu oklikou dovede k vazelinovému tématu…
Aby se to nestocilo smerem na ten obrazek spinavyho retezu cos tam postnul…
Tak existuje, to je dobrá zpráva. Tak snad bude příležitost to omrknout v neděli na kafe. Nejvíce mne zajímá Di2.
A už jsi doma vysvětlil, že to taky nutně potřebuješ? Jestli ne, tak je nejvyšší čas začít.
nějaké foto by nebylo, než to uvidím live?
Bohužel není,ale můžeš se přijet podívat. Finální vzhled bude ale stejně tak za měsíc.
O víkendu jsme infiltrovali severovýchodní teritorium a musím říct, že kostky v Kropáčově Vrutici jsou skutečné zlo :-)
.. aby vyvazily opravdove dobro v Melnickem Vtelne a byla zachovana rovnovaha vsehomira :-)
Nastesti se daji objet a vyvyzenost vsehomira je jeste vyvazenejsi.
Souhlasím. Poté, co jsme vyvážili všehomír, nazpátek jsme to vzali raději Libeň a Krpy :-)
Pah!
a tim myslim oba dva.
..a proto jsem je v zájmu zachování integrity mé osoby a kola také objel :-)
…
Čekal jsem kdy se toho zmocníš :-D
JJ ta fotka ma potencial :-)
…
…
O vikendu jsem out.
v pátek bych uvažoval o Zlaťáku – nejkratší cestou Pdy-Jičín-Lomnice-Košťálov-Jilemnice, příp. něco kopcovitějšího na Sázavě, ale klidné tempo, po maratonu úplně neslouží nohy.
já jsem pryč, ale na kafe bych měl být zpět. Rád bych to v neděli asi lehce natáhl.
mate nejake plany na sobotu? druha zena svolila, ze si muzu vyrazit s prvni :)
v nedeli jedu konkurencni Kokorinskou masinou na vylet, tak se kafe nezucastnim
Nějak flákáš KOMy :-)
neni EPi, nejsou banany, nejsou KOMy
Rikal jsem si v patek ci v sobotu zkusit bika. Jak jsi na tom Edo?
Napisu zitra. Epic je uz uzdraven a zitra si pro nej jedu. A jeste netusim rodinne plany… :)
Tak zitra musim byt do 17h doma. Tim se to celkem zuzuje. Sobota volna.
Zitra jedeme s Jecnakem silnicni kafe do Podebrad. Pro zajemce sraz v 9.00 v Mochove.
pridam se, nechcete to trochu protahnout pres Brod, Kourim nebo pres Poricany, Pecky…?
Zitra jedeme s Jecnakem biky. Sraz v 9.00 na lavce v Tous(e)ni.
Zítra kafe Podebrady – 9.00 Mochov.
Ok. Ja potrebuju jeste zaexperimentovat s posedem a overit to.
radar dobrej, segmenty dobrý a Ječňák nebezpečně dobrej :-) Díky kluci, dneska to fakt mělo šťávu :-)
Prijemne to bylo. Ani to zpet moc nebolelo.
jo,jo, fakt jsem měl z té zpáteční cesty strach ale nakonec to bylo fajn.
Já uvidím ráno, dnes jsem nějak grogy. Pokud jo, tak jen kafe a lehké tempo :-)
já uvidím ráno dle radaru
Myslis ten radar ve Starem Vestci? No tak to tam tak nervi…
já zmoknul ve středu ráno a dnes + běh v bahně, takže o další májový deštíček fakt nestojím :-)
na 50% dorazím
jakoze dorazis na jednokolce?
ne, na jednostopém vozidle
Dobrá kaše dnes. Nechápu Bóďu, že to na tom biku uvisel (tam po větru 42,4 kmh a zpátky proti 33,3 kmh) – zřejmě slušný oddíl…
Tak na fullu se přece má jezdit naplno. :D
I když po silnici, 128 km s průměrem 31,2 si dám asi do rámečku. :))
Jinak moc pěkná vyjížďka, všem díky. ;)
Jinak tady je neco o Brevetech na klasickych kolech Myslim, ze Hrochovi se ty stranky budou obzvlaste libit. Jinak krasny cas na 400km.
A jeste vyborny o Strave – nelze nez souhlasit.
Už máte cyklo plány na sobotu? Já bych si rád dal nějaké kopečky ve směru Sázava nebo Koko, okolo 150km v rozumném tempu.
V sobotu se jdou/jedou Praha-Prčice …
V sobotu běžím v Cerhenicích 10km, v neděli jsem pryč. Leda bys dal čelákovice – cerhenice 10km běh + zpět do čelákovic :-)
Ja asi pojedu na Les království a možná Černou horu. A v neděli se budu léčit :)
Pravdepodobne pojedem v sobotu sekat travu do Brd a v nedeli rano to vezmu na kole zpatky.
Ojojoj…
Brdonoš, Vilém, Fabián, Všerad, Bobr, MMX, Hostivar :-)
Ojojoj… ty vase vyjizdky musi bolet.
Vilem Jince, MMX znam, do Hostivare neejdu, kde jsou ostatni?
Hostivarem s Fabiánem byl asi míněn http://pivovarhostomice.cz/ , ale mohu se mýlit
Jinak Všerad http://www.zamecky-dvur.cz/pivovar/
a Bobr http://www.pivovarbobr.cz/
a Brdonoš http://www.pivovarpodlesi.cz/pivo/
Jince, Hostomice, Vseradice, Zadni Treban… Hmmm
Tak já nakonec v sobotu dopoledne mám rodinné povinnosti, ale na kolo mohu vyrazit někdy po obědě, předběžně v 14:00.
14:05 u Vočka?
Pokud to myslíš jako místo a čas startu, tak jo :-)
Myslel jsem start a hned konec.
Nějak vlčíte :-)))
To je jen ftip. U nás je to jinak – znáš tu fotku s názvem pařba na ČVUT , ne?
No právě ;-)
to je parba na MatFyzu, pokud vim :)
Ty jsi z CVUT, ze? ;-)
jak jsi to poznal?
Mozna to sedlaceni neklapne, kdyztak se ozvu.
Doufam ze to neplanujete jako vasi typickou turbovyjizdku s avg>35.
35 jezdi kazdej sam, kdyz jedou dva tak se to nasobi :)
Tak co třeba tak?
http://app.strava.com/routes/2137040 — Sázava93km1095m
Za 3–4 hodinky si můžeme dát pivo v Kounicích :-) aby jsi nebyl ošizený.
Na cestě bude klid, všichni budou sledovat Giro nebo hokej.
Tak asi nic, vyrazime pryc.
A co Honzis, to už budeš mít po vyhlašovacím ceremoniálu a líbačce s hosteskou. Na protažení nohou je tato trasa ideální.
těžko, musím něco dořešit doma a je to na mě dlouhý, po týdnu, kdy jsem otáčel furt Prahu 83km/denně.
Tak uz vim, proc si Jecnak stezoval na 314. km, ze maji prumer 31. Jeli pomalu :-)
Zitra jedu podebradske kafe. Mochov 9.00…
zkusím přijet, jestli nebudu, nečekej
Budu tam.
Nestihame. Jecnak rekl, ze 600 km za 16 hodin neda :-P
Ale po 300 vypadal dobre. Ja teda na 300. taky – hodinu a pul jsem zbabele jedla veceri :-)
:) Drzte se!
A co nějaký report?
No ten Tomas osobne povyklada u kafe.
Ja trapne zjistila az pred chvilkou wifi na gasthoff kde spi 75% osazenstva. Jen par odvaznych pokracuje, vcetne Toma.
Vedet to driv, tak poslu jeho vysmate foto :-)
Jinak oproti ctvrtku azuro a opalovacka. Vsichni maji trapne prouzky :-)
Jecnak pokracuje, to ma z Ghislaina Lamberta, to je jasny :-)
Jo usmev mi na tvari zkamenel celkem zahy. Logicky, kdyz to bylo 300 celkem po vetru, tak zpet proti. Sam. V noci. V ***** zime. Ctvrtek byl ocistec (telegraficky – pozde na startu, dohaneni baliku, dohaneni prvnich, defekt, dohaneni baliku, defekt, dohaneni baliku, pred cilem dofukovani 5×, cil), tak v so/ne to bylo peklo. 300 sam proti vetru v kopcich (jak sakra muze foukat proti v kopcich?), na to jen tak nezapomenu. Zvlast na rano kolem 2. v Wildalpen kousek za Mariazellem. Kazdopadne viva Paris – Brest – Paris.
Obdiv a hlavne gratulace! Tesim se na detaily.
JJ gratulace. Je videt ze sis to uzil.
To mas jako curling v Kanade. Kvalifikovat se na MS nebo OH je tezsi nez ten samotny turnaj :-)
Tak to musí být v Japonsku ta curlingová kvalifikace dvojnásobný peklo, když si s Kanadou vytřou…
Kdybys znal film Kong Curling, tak bys vedel ze v curlingu hraje i stesti a rpohrat muze kazdy. Jde milimetry posledniho kamene a nepatrne chmyri muze zmenit vysledek zapasu ;-)
Čili nějaký ekvivalent našeho nejlepšího hokejového útoku: Jágr-Štěstí-Náhoda?
Tak chmýří říkáš?
Jaký je (proti bowlingu) úchop?
Prsty musíš nasadit přesně obrácene než do koule, i když by to šlo i stejně, ale pak by metnuté děvče asi rotovalo po špatné ose :-)
Jak je to u divek amaterek radeji ani nechci domyslet, ale v panske profi maji drzadlo
Slušné hustopeklo.. Gratulace !
Jsi zvíře, gratulace :-)
Take se pridavam s gratulaci, ja bych to nejel ani zadarmo.
Panove dekuju. Rad pak nekdy povypravim.
Gratulace a obdiv. Magicreme je zřejmě slušný oddíl ;-)
Též gratuluju. Neskutečný…
Pár fotek http://plus.google.com/…762425512545?…
vypada to super z fotek. kdyby teda člověk netušil co je to za rachotu
přesně, pravě jsem to dokoukal a je to jak reklama na výlet. Pěkné počasí, příroda, usměvavé tváře, samé občerstvení no a semtam se i jede na kole :-)
Ještě to chtělo přidat tu Jitka a Rakušáci u stolu :-)
Si vcera cely den rikam jestli uz nejsem na to jezeni na kole starej, a tam je to samej vysmatej dedek…
taky jsem čuměl :)
Tak ujet 600km za 2 dny není takový problém, když máš zajištěný nocleh.
Jitka narazi, ze porad jeste je moznost se prihlasit na Bodensee → Neusiedlersee. S noclehem podle me velmi pekny vylet.
Zitra na kafe neprijedu mam jine povinosti.
Nicmene, napadlo mi kdyby jste chtely zavitat do jinych, zapadneji polozenych konci. Mel bych tu napad na vyjizdku pro vrcharskou cast vychodniho pelotonu. Dnes jsem se vypravil na Krivoklatsko a objel toto: https://connect.garmin.com/…ty/776052607 Krasna priroda, uzke silnicky, stoupani a rychle sjezdy, serpentiny. Moc me ta trasa nadchla tak jsem se chtel podelit. Kdyby se nekomu chtelo si to take zajet. Trasa je najeta bez chyb, tak by nemel byt problem s bloudenim.
To je ale solidní pila! Můžeme to zařadit jako přípravu na Ötz :-) Před tím někteří budou muset ještě hodně potrénovat. Škoda, že nemáš nějakou fotodokumentaci. I když při tom průměru jsi asi čas na focení moc neměl, že? :-)
Křivoklatsko je super – žádný hnusný roviny. Pěkná trasa, do toho bych šel jen nevím jestli to ujedu ;-)
Fotky jsem nedelal, napadlo mi to, ale to bych musel stavet na kazdem rohu. Krivoklatsko mam docela projete ale diky tomu ze jsem si naklikal horskou variantu jsem se dostal zas na nova mista kam je clovek normalne liny zajet.
Trasa by sla zkratit na divci variantu, vypustit Revnicak a navrat pres Jilove.
Moc hezká trasa. Jen je mi divné, že sis v Kublově neodbočil na Monte Velíz. Jestli nco na Křivoklátsku doopravdy láme nohy, tak je to Velíz :-)
Zrovna jsem chtel napsat, ze tam operuje obavany KarliNero a jeho banda…
Ja dneska pilku na Brdech, ale ty asfalty tam, to je peklo.
Pěkné to bylo, akorát dávat 35 v ksichťáku už bylo po chvilce nad mé síly :-). Ale naštěstí Eda je ve formě, takže jsme avg udrželi až k Vočkovi.
Zpatky to byl slusny srot. Fakink vedr.
No ty krávo!
Jsem si rikal ze dneska to muselo byt bolavy kafe.
taky jsme dnes okusili váš vítr :) ale jen Mukařov-Říčany a pak přes Dubeč domu. No hnus, co si budeme povídat, po 120km v nohách na Sázavě nechutnal…
Zdravim z tramtarie. Dnes jen pükolo – obr 1 (türkish pikolo) – musim se ucit. Ale zitra to roztocim – obr 2.
Pridam se (doufam) v nedeli na to nase prave, ceske, poctive pikolo.
:-) Doufam, ze se v nedeli ukazu.
nejake plany na zitra?
zítra Lysá hora, po svejch :-)
Neděle – pokud budu schopnej a vstanu, tak kafe a pak možná mrknu na triatlon, ale nic neslibuju.
Potrebuju o vikendu sladit nejaky kola, a nejakou praci. Jsem vcelku flexi, vic by se mi hodila na kolo nedele.
Sobota prace a rodina, nedele neco delsiho? K prameni Cidliny ?
Kaspar by pry rad na tu vesmirnou vystavu- byl jste tam nekdo? Stoji to za videni? Dik.
Není to na vás moc kopcovité? :-)
No a nechcete se dohodout s Edovic a vyrazit do toho Sinsheimu? Uz o tom basnime dobre dva roky.
To nevidim, na me je to narychlo, Eda je pryc a Kaspar neco ma v nedeli.
Spis jsem myslel se dohodnout na nejaky z dalsich vikendu – na sobotu ci nedeli.
Vystava, jestli myslis Gateway to space tak tam jsem s klukem byl hned jak to otevrely. Prijde mi to jako dost penez za hodne malo muziky. Je to takovy pokus o velkolepou vystavu ale podle mne se to moc nepovedlo. Co by stalo za rec tak je tam skafandr Gagarina, meteorit z mesice, a dvojce nasi prvni druzice Magion. Potom trochu balastu okolo a to je vse. Kdyz to srovnam treba s Boeing museum v Seattle tak je to hodne ubohe z stejne vstupne.
Dik za recenzi.
Já bych v sobotu dal i něco delšího, třeba směr KoKo, ale jen v případě, že by se někdo přidal. Ale umím se případně i přizpůsobit.
co se inspirovat thidneyho jedovou vyjizdkou:http://www.bike-forum.cz/…okoli-v.html#…
Napojit se pred Masojedy, hospa v Jindicich byl luxus, kdyztak to trochu zkratime
Blafe, turistika, a vicemene na tvoji stranu?
to byla jediná akce kterou si pamatuju kde se otočil vítr a víceméně celý den to bylo do zad nebo bok :)
jo to by mohlo jit, ja se posunu autem, takze kvuli me neni potreba nic zkracovat
To je slovo závodníka! :-)
Takže sraz v 8:50 benzinka Tohoz Čelákovice nebo 9:00 hotel Mochov. Tempo mírné a trasa nějak tak:
http://www.strava.com/routes/2405506
Lehce jsem upravil část před Sázavou – tam jsem zrovna nedávno jel a bylo to tam nádherné.
V Sudejove je hezky kostel s pramenem (lecivym ;-)
V této části jsem ještě nebyl, tak to mám raději naplánovat přes ten kostel s pramenem? Jak to vlastně vypadá s vámi, dorazíte?
jj proc ne.
pridam se bud v Brode nebo Kostelci, jeste to promyslim, ale vidim to tak, ze s vama toho budu mit plny brejle i z toho Kostelce :)
Tak děj vědět, kde a kdy.
tak treba tady?, snad pujde nekde kolem zaparkovat, stihnete to na 9:45? asi celkem s prehledem ne?
Takze Blaf si skrta Masojedy a Kozojedy. Aha koukam ze uz je vypustil Milos, kua co to je? Ty hlavni jezdime furt.
Blafe nebud srabik a prijed do Ceskyho Brodu.
49°59'33.5"N 14°51'21.2"E mas krasny parking.
Takže tak? http://www.strava.com/routes/2405506
No ale to jsi vypustil zasadni Mrchojedy a nasledujici CX vlozku po cervene, o tom jeste pohovorime :-)
No a s tim zkracovanim mi ani o blafa neslo.
jj, tam to Strava nedávala. Ale znám tu naplánovanou alternativu a ta je nádherná. Skály, potůček a pak Sázava a pořád super nový asfalt. Pípadně upravíme za letu :-)
to teda byla turystyka, jsem rad, ze jsem to s vama nejel cely, to by me odvezla sanitka, ale dobry to bylo, tak zitra
Dnes to byla pohoda, ale zítra bude peklo :-)
Dobry jedy dneska.
Kuchyne v Jindicich stale skvela, kanour se sipkovou za 80, domaci strudl za 10… jen se kanci pak nechtelo do kopce.
No a-
K mytí nebo k pití?
To je oč tu běží…
Pardon, blbě zařazeno…
Dirty Dicks? :-)
Takze zitra v 9 Mochov?
já bych jel
Vykaseny nohy a nadrzeny Eda, to bude stat za to. To bych si nemel nechat ujit.
kdyz nebudou padat h…a, tak prijedu, a kdyz budou, tak prijedu na Authoru
teda jestli zase nezaspim :)
aha, koukam, ze ted uz je predpoved bez deste, tak snad to tak opravdu bude
:-)
Já se také hlásím.
já su taky vykašený – 10km / 1000m up
tak zitra prijed vytocit nohy
10 kmph v 10% kopci.. hmm, to bys mi utek i kdybych jel na kole.
Pěkně! Poděbradka tě dá dohromady.
Jana vam vzkazuje, ze jestli me budete vracet v takovym stavu, ze me vam nebude pujcovat.
Vždyť jsme říkali, max. jeden kopeček zmrzliny a hned domů! Že ty jsi se ještě někde zatoulal?!
musíš jí vysvětlit, že segmenty dobrý :-)
.. ze pry pak nepodavam vykony doma.
Musíš příště dát nějaký pomeranč. Já už nepamatuji obdobnou relamaci :-)
Hroch asi nemyslel sekani travy…
No nahodou o sekani travy se taky mluvilo.
Řádně jste se vykašili na segmentech?
Akce na příští sobotu -http://skcpecky.wz.cz/soubory/pececka100–2015plakat.pdf čekám tak 20lidí co to objedou avg 30+ a k tomu nějaké turisty, ukažte se v domácím revíru!
http://skcpecky.wz.cz/…15plakat.pdf
kdyz toho budu schopny, tak bych si to rad objel
moje oblibena trasa, v posazavi je to krasny, ale se svyma rychlostma bych vsechny videl naposled na startu :)
se zeptej svého jmenovce Ricca jak se to dělá, aby to jelo :)
Já o tom celkem uvažuji, pokud by teda jel i někdo další a zároveň nebyl lepší „turistický“ program na sobotu. Tak jak to vidíte? Počasí má být dobré, akorát bude foukat, ale to je klasika.
jsem out, detsky den a rymicka, ale mozna prijedem zafandit do prvniho kopce :)
Jen jed, to je presne pro tebe. Me by odparali v prvnim kopci.
uvidíme kdo přijede, jede se UAC čása + v neděli hromaďák a v neděli i Masters hromaďák, takže účast „závodníků“ nepředpokládám a uvidí se, komu se bude chtít jet. Třeba to bude „kávový“ trénink – v Pečkách je ale v cíli řízek :-)
Mám to dobře naklikané? http://www.strava.com/routes/2457080
Ten start je, prosím, kde? Park Hala? Připravuji se, kdybych se ráno v sobotu nebál nebo neměl nic lepšího :-) Koko je ale také dobrá alternativa.
PS: Segmenty dobrý.
na co si to pripravujes? pojedes v prvni skupine, oni nezabloudi (Honzis vi kudy jet) ;)
No to nevím, jezdit 40+ …
trochu rychlejsi kafe no :)
na téhle trase v hobby asi ne ;)
A cos jel minulou nedeli z Nymburka do Lysy, he? V baliku to jede snaze. Proste nebudes blbnout na spici, povesis se za Honzise (a na konci ho oprasis) :-)
Vis kolik si vylepsis segmentu?!
po rovině v balíku zívačka, no a v kopcích tam necháš velkou a trochu se kousneš :-)
To zní jako rada pro milmata na Ötztaler :-)))
…no v posledni dobe jak ho pozoruju, tak bez smajlika.
jo, start u haly, začíná se piánko, stejně jsou v tatcích semafory – dělaj asfalt – v Kouřimi je krátká objížďka za Lonzou, nečekám žádnej kvapík – jak jsem psal, konkurence bude jinde, se spíš hlídej, abys nejel před balíkem!
Co blaf – bude na Bulánce dokumentovat?
Takže opáčko před spaním: balík, zívačka, velká pila, foto Bulánky, oprat Honzise, cíl :-)
Budu vyrážet z Čela v 8:00 přes Sádskou.
Bohužel, dokumentace nebude. Na dopoledne se objevily nějaké povinnosti :(
Závidím vám. Poslední dobou na kole skoro nesedím :(
tak co? oprasil jsi ho az pred cilem nebo jsi ho urval v poslednim kopci? :)
Miloš se statečně držel, krásně přežil Bulánku, odpadl na Ondřejov, já pak rozjel tempo z Chocerad na Vodslivy, kde nás zbylo 5, na Nechybě 4 a jelikož se mnou nikdo nechtěl jet, tak ve 4 do cíle
Na Ondřejově jsem musel dát malou pilu a to byla taktická chyba :-). Ale bylo to pěkné, škoda, že trochu zapršelo. Já jsem se v těch sjezdech celkem bál. Ale Schwalbe One TL držely. Na první silniční závod to hodnotím dobře. I segmenty byly: http://www.strava.com/…es/314715448
Takže zhubnout a potrénovat :-)
škoda, že mi Strava nevzala segment na Vodslivy, ale Harnoš jel 10:51, takže já +/- to samý = celý sám na čele, o moc líp by to nešlo a je to furt minutu za KOMem :-) Celkově dobrý, takhle když nepřijede konkurence a nenastupuje se, tak si nepřipadám blbě. Jezdit kopce z 1.figury potěší :-)
Pokedu se nejspis v sobotu mknout na holky do Msena.
Kdyby se nekdo chtel pridat, tak v 9 v Drevcicich u zvonice.
P.P.S. Song s Davidem .
Pro chemiky: J2K=DEAD :-)
:-) Dali sme to místo večerníčku.
Byl to fajn slalom mezi kapkami deste. Dik.
OMG… Kung fuhrer…
No to byl dneska vyber… supersrot se Honzisem a Milosem, nebo srot s Karlem, Jecnakem a Edou…
Plan C- pohodova vyjizdka s manzelkou.
Pro nekafisty, arboretum v Kostelci (u Truby) ma v so a ne den otevrenych dveri
Tento tyden jeste nebylo podebradske kafe! Tak tedy zitra sraz v Mochove v 9.00.
OK
Ok
ok
Nebude trvat dlouho a 40 km/h bude takové standardní nedělní kafe. AVG Poděbrady-Čela bylo skoro 37 :-)
I kdyz me po vcerejsku trochu pobolivalo prave koleno, tak to bylo fajn.
hmm, mam pocit ze mi 50/12 prestava na pohodova nedelni kaficka stacit.
kolik tocis kadenci, ze ti to nestaci?
Hroch je pomulubeznej, 70–80 v komfortu dlouhodobe nebo kdyz potrebuju jet srot.
No a Eda jel prakticky cely na 53/11. Ze pry silovy trening- ale ja myslim ze to chytil v sobotu od Karla.
Nene, 53/11 jsem drtil jen na spici. V haku a arabske spice normalne…
P.S.
Nasel jsem dukaz – mam letos vydelano.
Má chlapec děravou paměť. Tak to jsi teď v balíku :-)
vidíš to, já od loňska vyhodil z kazet 11z pastorky, že už nezávodím a nemá to cenu. Že bych to přehodnotil? Nicméně na rovinu ti 50/12 musí stačit i v 45. Na Pečecké 100 jsem ale použil škálu 53z + 12–23z vzadu, normálně 8rychlostí :-) na kafi stačí skoro singl.
ach jo, jednou za rok fouká z Poděbrad do zad a já zrovna nejedu :-(
Stejne se na konci otocil :-) Kazdopadne smer vetru a sila je nedulezity parametr, protoze proti se jede 30+ a po vetru se jede jako proti +7kmph.
No ono to tak docela do zad nebylo, podle Meteopressu 9 kmph od jihu.
Mě to ke konci přišlo, že to fouká spíš ze západu. Ale to se v těch 40 už blbě odhaduje :-)
Tank You.
Když vám tento týden bude stačit kafe s kaší na zpáteční cestě, tak bych pro změnu dorazila kolmo.
?
Kaši ve snídaňovém menu stále nemají.
Ne abys dala prednost treningovemu motivu klimbani ;-)
Hlasim nedelni podebradske kafe. Sraz v 9 v Mochove. V Podebradech pak proberem Alpske dobrodruzstvi.
Co sobota?
já jsem na šumavě (běhy) ale dneska luxusní Krkonoše – vřele doporučuju, panoramata, pár turistů, akorát je to hodně z ruky, 222km kvůli jednomu kopci je celkem dost :-D Nicméně zážitek maximální!
Kudy jsi to bral?
Jel bych neco typu smer Sazava, Divisov, Vlasim treba…
Ok, tak zitra sraz v 9:30 v Dubci na namesti a trasa nekam na Sazavu.
Ja budu kompenzovat s lopatou a tesit se na nedelni kaficko s kasickou.
Díky za společnost při dnešní vyjižďce, celkem mě to Slunce sežehlo. Zítra jedu.
Bylo to prijemny i kdyz ke konci uz slunce smazilo pekne.
Teda zvažoval jsem, že se přidám, ale to slibované horko rozhodlo jinak. Vyrazili jsme s kamarádkou na silničkách na mácháč, 4h veget u vody a po pátý hodině zpět. Vřele tento tréningový motiv doporučuju (voda je tam kafe).
Zitra jedu…
Pánové, děkuji za klidné tempo.
To jsem maloval vcera vecer a melo to zustat tak trosku tajemstvi…
:-)
Jinak Oliver má dneska 1* za hudební repertoár v podání Caro Emerald http://www.youtube.com/watch…
Zitra jedem Glockner, na kafe ke svistovi. Odjezd v 9. Kdyby se chtel nekdo pridat ;-D
jedu, v 9 v Mochove?
pokud byste jeli kolem, můžete si převzít věci. Rampušáka jsem odpískal, ale jedu na běh do Nové Vsi u Kolína a v neděli asi do Prahy, takže v době kafe jsem out.
Co zítra? Bude něco ke kávě? http://www.cafeoliver.cz/…keho-ke-kave
Kase, jako vzdycky.
Chystam se.
U nás se už vaří. Budeme mít luxusní hodiny.
Tak zitra v 9 v Mochove.
Já jsem uvízl v Drtičovi, takže ranní kávu v Poděbradech bohužel nestíhám :-(
Jinak Drtič 2015 byl výživný, vřele doporučuji si příští rok zkusit. Dokonce asfaltu minimum. Většina se odehrávala v šutro-kořenových výjezdech a sjezdech (pokud se nebojíte, já se bojím :-) Do toho párkrát solidně zapršelo, ale to už bylo skoro jedno :-)
Ta první fotka je kýč jak z titulků emerickýho filmu :-)
To jsem fotil cestou zpět. Pršelo a zapadalo slunce (už asi po 6.), tak jsem zastavil auto u krajnice a udělal fotku.
tak Drtič byl vždycky výživnej. Objet ho se ctí chtělo mít něco najeto v kopcích a místy i techniku
Já jsem jej jel po 3. a tato nová trasa byla hodně hard core. Do kopce mi to pořád moc nejede a z kopce se bojím :-) Jezdily se hodně prudké kopce vylepšené šutry a kořeny. Takže technici si užili nebo mají šanci příští rok. Čas prvního je mimo moje chápání. Ještě větší uznání si zaslouží děvčata. Ty co jsem viděl na posledních kontrolách vypadaly stále elegantně a úplně v pohodě. To já už mlel z posledního. No, zřejmě slušný oddíl :-))
nemáš GPX záznam? bych se mrknul kudy to vedlo. dost věcí tam znám
dík
Jsou tam i malé zajížďky a přes Rožnov jsem jel jinudy, z Frenštátu jsme najeli od řeky na silnici o kousek dříve. Ale jinak je to dle propozic :-) Ale pokud se chceš jen zorientovat, kde to vedlo, tak je to OK.
Tak vím, že pro východní sekci to není zrovna lákadlo (fuj, pivo..), ale v Lobči je nově otevřený Parostrojní pivovar. Prostředí zatím trochu punkové, ale pivo stojí za ochutnání a z Neumanna je to jen kousek.
Oho, no vyborne. Byl jsem tam predloni na exkurzi, jeste ve stadiu ruiny v rekonstrukci- je tam ve dvore uzasna budova lednice. Na jare koukal oknem, na bedny se sklenicemi.
Tesim se.
P.S. Vychodni sekce objemy neleje, ale najizdi.
Což asi vysvětluje, proč jste takoví suchaři :-P
JJ, aspon nechavame vas kasparky vyniknout :-P
Drž se tématu nebo tě ječňák smázne :-)
Bavil jsem se vcera s Milosem o volne sobote. Napadlo me alternovat trasu, kterou jsme jeli relativne nedavno s Edou a Karlem a trochu ji prodlouzit pres Housku na severu a Loucen a Straky na vychode.
JJ, to vase jsem jel opacne v breznu, jak jste jeli s MM na Jested.
Z Housky bychom mohli na ten pivovar v Lobci, a pak dal dolem udolim co je Skalsko a Podkovan.
Akoratze Jana si na vikend objednavala vyjizdku po tresnovych alejich, tak to budu muset nejak skloubit.
S Lobci pocitam. Tak se stavte v sobotu vecer u nas. Tresni mame, ze nevime co s nimi.
Takze tak http://www.bikemap.net/…677-sobotni/
Ted jeste aby necedilo.
Hm, to vypada zitra spis na rychle Podebrady a do 12 doma.
Já jsem zjistil, že mám domácí povinnosti, tak budu asi relaxovat. V neděli asi cyklo návrat z Hluboké. Pokud by byl zájem, tak mám 1–2 dvě místa v autě (ještě musím ověřit). V plánu je start z HnV někdy po obědě okolo 13:00 a pak takto: https://www.strava.com/routes/2663439
Zde je záznam z mé včerejší vyjíždky: https://www.strava.com/…es/334923635
Začátek po nové cyklostezce směr Týn nad Vltavou. I když vede podél Vltavy není to žádná placka, ale pěkně nahoru a dolů. Dále už to jsou vesměs velmi kvalitní asfalty s relativně malým provozem aut a pěkné výhledy. Snad poprvé v životě jsem byl v Bechyni, kde je nádherný výhled na Lužnici. Přes most vedou i koleje (tramvaj?!), naštěstí po nich nic nejelo. Strava mi také naplánovala pár CX/MTB vložek, které jsem se snažil vynechat, kromě části Vilín – Mokřany. To byla klasická lesní cesta, která začínala nevinně (viz. foto), ale pak přešla v lesní cestu, kde se těží dřevo a večer zapršelo ti zapršelo. Takže tudy příště ne.
Jsem rád, že jsem se podíval opět do další části Jižních Čech, kde je to ráj pro silničky :-)
Strada garmina :-)
Ten Vilin se mel jet kousek za Chysky po hlavni a pres Chvalov (mnemotechnicky- Chvalov-Nechvalice), nevim proc te to tahlo tudy. Aha sorry tam se to natahlo samo a nevsim jsem si toho.
… sdružený most pro silniční a železniční provoz, mohla Tě tam trefit Křižíkova lokomotiva na cestě do Tábora.
Tak to je zajímavé, ale čekal jsem nějakou potvoru, tak jsem dával pozor. Ale cyklisto sesedni jsem moc nedbal, jen na focení.
Hmm asi tak.
Tak ja bych vyrazil v so dopo s Janou na tresne nez zacne prset- ten vylet je tam podstatny- nekam k Brodu, a muzem to Houskoko nechat na nedeli?
au, tak to zabolelo. Nějak mi už týden není dobře a tak jsem si myslel, že se v sobotu vykašíte a v neděli pěkně piánko a já vás uvisím. To Koko vypadá mnohem lépe než Poděbrady ale pro mě 230k. Tak uvidím jak se budu cítit.
V pohode. Dam si solo Podebrady. Pro pripadne zajemce 8:30 v Mochove, at jsme doma za sucha.
Prumeru se teda nestacim divit. Solidni kase k snidani.
Zitra bych tedy jel (jel = avg pod 30) trasu planovanou puvodne na dnesek http://www.bikemap.net/…677-sobotni/
Sraz v 9 v Drevcicich.
JJ.
Edo, v pul u cedule, nebo si pojedes predsrot?
Tak nevím, co já. Zda do Dřevnic, nebo k Vočkovi.
Uvidím podle ranního spacího motivu :-)
No nestačil jsem se divit jak jsem změknul :-) Díky za odtah ! Ale užil jsem si to, moc pěkný to bylo.
:-) To je ten divný štrůdl?
Jinak si vydržel až do konce, to se počítá. Někteří z chvostu odpadli, že jste to ani nezaznamenali :-)
Divný, nedivný, taky se počítá :-)) Poznali, hned za Kostelcem – Ječňák hned na špic a jelo se nějaký divný tempo ;-)
Bylo to prijemne. Tempo pro me akorat. Jen nektere z hospod me hodne zkamaly. V tydnu zapracuji na tech Dvorackach.
ó jé, pařba na ČVUT :-) ale výlet to byl pěkný, to zas jo.
Pekne to bylo, ale nohy se mnou moc nemluvi.
Díky za společnost, bylo to fajn. Tesim se v létě zase někdy a někam. :-).
Nakonec jsme vyjeli ve 2 a nezmokli. Tresne presne spravne zrale.
OT, Delkimem doporucovany podnik v Ceskem Brode skoncil nez jsme ho stihli zkusit :-(
Ještě že je kousek alternativa v podobě IPA 15st :-)
Budu příští týden v Předboji. Chtěl bych poprosit místní o doporučení trasy se slušným asfaltem a rozumným provozem.
Jaký máš akční radius ? Jinak v tomhle vlákně je toho hafo.
Muzes zkusit zacatek toho, co jsme jeli dnes. Zitra ti zkusim neco naklikat. Na kolik km se citis?
Díky moc. Vše bude záležet na čase. Ráno cca 50 km (na chuť k snídani). Odpoledne 80 – 100.
Říp je na snidani ideální ;-)
Rip je kousek a stojka je to vyzivna.
udelat si hlad :-)
…a kdyby to bylo snad málo, tak to pustit dolů přes Bechlín do Počapel a dát si to zpátky, taky výživný :- )
Taky je možnost přes Byšice, Kropáčovu Vrutici a Mečeříž na Benátky, tam je to taky pěkný.
Z Kropacovy Vrutice nahoru na Melnicke Vtelno jsou vydarene kostky, a v Melnickem Vtelne za odmenu vydareny maly pivovar.
Jinak bohuzel misty asfalt dost hrozny – Osinalice Bukovec pres kopec a pak je zakaz na silnici u Kaniny, ale tam se projet da bez problemu a asfalt je tam dobry.
Nebude už léto (vlákno)? Dny se začínají zkracovat…
Jj donaklikam Dvoracky den druhy a spustim.
Challenge kafe Dvoračky žije? To by bylo zajímavé :-)
18–19/7, ju?
ok
Jana by prijela taky, tak by mohla vzit neco malo veci na vecer. Ale rikala ze by asi jela spis dopravou, i kdyz autem se tam pry da, dostanes povolenku.
výborný termín! – já tam běžím 18/7 v 14hod Rokytnice – Dvoračky, pak spím v Rokytnici a 19/7 ráno Šachty – Štěpánka, pokud to dopadne jako poslední roky.
Co teď sobota? Vzhledem k tropům bych to viděl brzo ráno a něco relativně krátkého, klidně bych se schoval do lesů ke Kostelci – Kounice (8,15 až 8,45hod), Tuchoraz, Kostelec, Jevanské a přes Krymlov na Kouřim …
Vzhledem k tropum planuju si privstat, idealne vyjet uz pred 6 :) uvidim jak to dopadne. Pozdeji uz mam program, takze kdyz nevstanu, tak nejedu :)
Na kole se člověk zchladí, akorát se musí více pít. Já se budu těšit ať na nedělní kafe, teď už jsem na Vysočině a na sobotu plánují relax. Je tu relativně zima :-).
bylo třeba dát nějaký segmenty :-) ale na těch bučinách jich je tolik a občas to někomu neuzná. Každopádně jsem hezky začal, pak si zakyselil nohy, vůbec nemoh ze sedla, takže rezervička by byla :-D
Pěkné, také se tam chystám. Ten delší je zákeřný, tam se musí makat i z toho kopce, což po vykašení v první části je peklo.
tam jsem kdysi bydlel. Si občas říkám, že naložím kolo do auta a zase tam pojedu posbírat segmenty, pač to tam mám dobře najetý. A jak tak koukám, radši nikam nepojedu a zůstanu v anonymitě tam, kde jsem:)
Zítra budu mít chuť na společenské kochací kafe, jak jste na tom vy? Klasika 9 Mochov?
kochaci 35+?
ja mam v planu ranni Buciny a potom se jet koupat na Jezero, kafe necham na nejaky prijemnejsi pocasi
Tak dnes si dám kafe doma terase a pojedu někde k vodě :-)
vzhledem k tomu, ze jsem zapomnel rano vstat, tak to vidim stejne jako ty :)
co dát zítra něco svátečního? Já čekám co bouřky, ale zítra ráno bych vyrazil opět do nějakých brdků a lesů.
Já bych se přidal, ale ráno vetu děti na tábor, tak až po obědě nebo odpoledne.
Pokračujem v krasojízdě v Letním vlákně