Výběr vidlice na e-Bike LAPIERRE Overvolt AM 600+ Carbon

8 nepřečtených
  • Lappierre2001

Ahoj,

uvažuji nad výměnou vidlice a chtěl bych se zeptat jakou vidlici by jste mi doporučili na kolo LAPIERRE Overvolt AM 600+ Carbon ? Zdvih nechat na 150mm a s cenou tak do 15 tis .

Uvažuji nad Fox 34 Rhythm, ale nejsem si jistý jestli to bude rozdíl oproti základní vidlici

SUNTOUR AION35 RC 15×110MM 27.5+ . Díky a budu rad za každou radu

0 0
    • va-bo  

Co se ti nelíbí na Aionu?

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • Lappierre2001  

Ne že nelíbí spíš jsem četl špatné zkušenosti o spolehlivosti. A mám možnost, hned po tom co mi kolo dorazí vyměnit vidlici Suntor Aion za vidlici Fox rhythm 34 a zajímalo by mě porovnání těchto dvou vidlic. Fox Vidlici už jsem vyzkoušel a fungovala skvěle ale Suntor Aion jsem zatím nevyzkoušel tak budu rad za každou radu

0 0
    • Markony  

Řešíš kraviny první vykouše a pak uvidíš, Dobra spolehlivá vidlice levný servis.

0 0
      • Lappierre2001  

Podle tebe řeším kraviny. Chci jen odpověď jaký je rozdíl těchto dvou vidlic.A nějaké hodnocení těchto vidlic od těch kteří se v tom vyznají a vyzkoušeli je.

0 0
    • Markony  

Promiň nic jsem neřekl Santou je šmejd hned bych ji mění za fox to je nelpíš vidlice pod sluncem Vozím Auron z TT a v pohodě proti Rebě to je je někde jinde tuhost chod a žádné problémy.

0 0
    • AgataS  

S Rhytm nejspíš nic nezískáš, kromě toho že budeš mít 34mm vnitřní nohy, oproti 35 co máš teď. Do 15 tisíc bych šel asi do duroluxe možná by šel sehnat pike.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.