čaues. Nenaplánujeme něco na tento víkend? Teda je otázka jestli vydží počasí :o) Docela mě láka okolí Hřenska a Jetřichovic :o) ale je fakt, že to je trochu z ruky :o))) A nebo se projet nad Komárkou? :o)
čaues. Nenaplánujeme něco na tento víkend? Teda je otázka jestli vydží počasí :o) Docela mě láka okolí Hřenska a Jetřichovic :o) ale je fakt, že to je trochu z ruky :o))) A nebo se projet nad Komárkou? :o)
pěknej večer přeju, já v sobotu nevim jak se to vyvrbí a v neděli bych jela, ještě nevim co. Jetřišky bysme mohli dát, až bude moct kuba:o)
Jeeee, tam jsme byli nedávno, jestli tam vyrazíte, budu vám tiše závidět, hned bych se tam opět vrátila… :-)
klidně můžeš:))
Nemůžu :-( Jdeme do Prčic :-) Už je to domluvené dlouho… Ale počásko slibují nakonec pěkné! Tak se necháme překvapit…
tak příště:o)
Mrkněte se, co mi doporučili v bikeshopu za vidle
www.koloshop.cz/index.php?… www.koloshop.cz/index.php?… www.koloshop.cz/index.php?…
Co vy na to teda?
tu 3. mám :o) to je ta „nezničitelná“ co byla poprvé v servisu po 22.000km :o)
bral bych bejt tebou toho Axela…pro tebe bohate staci! Dart je shit,Tora zase zbytecne tezka!
Cau, díky za typ, kuba mi řikal to samý. Vypadá to, že do toho pudu. Jo a užij si narozky!!!
dekuju:)
a nemáš to trochu z ruky? :o) nebo jsi tady poblíž UL? :o)))
Čéče jestli Kubo někoho seženeš na projížďku a budeš vědět čas spichu tak dej vědět, dnes bych měl ještě něco kvůli zítřku obvolat :o)
zejtra na komarce projizdi etapak mtb,zajimava podivana:)jede se cinovec,adolfov a tak
dej něco konkrétnějšího prosíííím :o) čas atp :oP
tak jak se vám líbilo na kokořínsku?, mě jako dycky naprosto:-)))
a nějaká ta phota here:-): hactar.ujep.cz/
bylo to parádní :o) jen ten luxusní stoupací úsek bych pak rád viděl na mapě, abych věděl kudy se k němu zase někdy dostanu :o) paráda :o) sypu teď fotky do compu a taky sem prdnu profil trati… no moc jsme nenastoupali :o)
mno ja bych spíš řek,že jsme toho nastoupali dost nato kolim sme toho sjeli pořadnym terainem,ale to příště dotuníme,pač kokořín je prostor s nevídanými možnostmi:-)))
tak sem taky házím fotečky a profil dnešní vyjížďky :o) to č.9 už nevím co bylo… asi zase nějaká hospoda :o)))) pasqil.hustej.net/foto/bf_20070519/ Origoš fotky jen na vyžádání :o) a tady je ten profil trati: pasqil.hustej.net/foto/bf_20070519/profil.jpg
jo fotky sem házím dočasně… ale maji 2MB, tak tam asi vydržej dýl :o) nijak mi místo nezabíraj :oP
tyjo,ten profil je takovej stověžatej,to příště vyžehlíme krapet at to má nějakej řád:-)))
:o)))) no je to trošku zkreslený tím, že tam máme 75km :o) kdyby ten ůsek byl zvětšený třeba na 5km, tak to neni takový brutus :o) ale jen 1000km stoupání… to bychom se měli stydět :oP
mno 1000 km stoupani me nepride jako malo;-))))
:oP
nechce se dnes nekomu na bika?pohoda-napr na zandov,pres libonov na komarku a sjezd z komarky,zpet podel trati.cas mam cely den
a fakt jako pohoda jo? :o))))) jsem v TP na kole, takže bych byl v Chlumci něco po 16:30… a nemám silničku :o)
kurnik :o) mi nedošlo, že s sebou budu mít bágl :o) plánoval jsem ho hodit domu do Všebo… v 17h ho vyhazuju a v 17:30 bych mohl být u Chlumce… nebo jestli budeš projíždět kolem Všebo tak hodíme spicha tam :o) jsem zvědavej jestli někdo ve všední den bude chtít jet krpály :o)
promin gena,to uz je pozde:(myslel jsem nejpozdeji ve dve,myslel jsem,ze jsi tu na dovolene a ne pracovne:)promin..tak jindy..
uf… vzhledem k tomu co mi zase Kuba9 připomněl jsem docela rád, že nejedu :o))))))))) bys mě uhnal i při tvé pohodové regenerační vyjížďce :o)
Cus,mam dneska volno,tak se pojedu nekdy odpo projet,asi bych to videl stezka a nekam dal…tak 60km ale decentne… vcera jsem poprvy vytahl belouse a je to sila,uplnej nezvyk,oproti divocakovi…
a nechceš jet terén? Kuba prý pojede s Tesákem lážo plážo :o)
na teren nemam ani prezuto (mam tam ted 1,5 sllicky) ani zvykly vazy a kolena:(( bohuzel:( vcera jsem jel cca 30km a fakt jsem ty kolena cejtil,nehlede na to temer okamzity zakyseleni svalu kdyz jsem jel na stojaka…
jsi měl teda něco s kloubama? Jako neradím… nevím o co jde, ale mě jak berou kolena tak gumídkuju a gelatinuju :o) do týdne jsem měl po problémech :o)
ne,ja mam porad neco s kolenama,jediny reseni je vymenit nebo nejezdit:( proste moje kolena si musej zvyknout na zatez,tzn. nejdriv musim najet cca 500km po rovine v hoodne volnym tempu,pak trosku muzu zacit volne do kopcu a az tak cca po 1200km muzu zacit naplno jezdit:(( a letos mam zatim cca 200km najeto:(((((((
jo a zelatiny a podobny veci to maximalne nezhorsej,ale moc nepomuzou…aspon me…
mě to děsně pomohlo… půl roku jsem jezdil a po jednom silovým tréninku mě brali několik dní… pak mi na krámě říkali, že jezdím moc a musím tohle brát… po týdnu byl konec :o) dnes to beru jen preventivně… po několika dnech si ďobnu gelatinu a mám to bez starostí… jinak prý v Plzni je už bouřka… dnes to možná na vyjížďku kolem 17h nebude… no uvidím
ajta krajta:(
no kez by me to takhle zabiralo:( to bych bral taky…
tak zase jinak… co koukám na satelitní snímek 1.im.cz/n/img/pocasi/satelit.jpg tak to na vyjížďku vypadá :o) Postižená bude spíš Praha než UL :oP
dohodneme se na dnešku? na stezce směr Malé Březno? Nebo směr Litoměřice? u FunBike bych mohl být v 17:30. Nebo jedeš dřív?
no ja bych jel klasicky na Litomerice…
hmm a to co ted prasklo,to je co??:))
aaaa uz chcijee:(((
do pytle nemám blatníky :o)
hmm,tak tady chcije,vy jste asi uz pryc,ja asi pojedu az dyl,do deste se mi nejak nechce:(