• Genarito

čaues. Nenaplánujeme něco na tento víkend? Teda je otázka jestli vydží počasí :o) Docela mě láka okolí Hřenska a Jetřichovic :o) ale je fakt, že to je trochu z ruky :o))) A nebo se projet nad Komárkou? :o)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • lenunka  

pěknej večer přeju, já v sobotu nevim jak se to vyvrbí a v neděli bych jela, ještě nevim co. Jetřišky bysme mohli dát, až bude moct kuba:o)

0 0
      •  
        0 0
    • maaareee  

Jeeee, tam jsme byli nedávno, jestli tam vyrazíte, budu vám tiše závidět, hned bych se tam opět vrátila… :-)

0 0
    • Genarito  

Čéče jestli Kubo někoho seženeš na projížďku a budeš vědět čas spichu tak dej vědět, dnes bych měl ještě něco kvůli zítřku obvolat :o)

0 0
      •  
        0 0
    • DW6  

zejtra na komarce projizdi etapak mtb,zajimava podivana:)jede se cinovec,adolfov a tak

0 0
    • Tesak  

tak jak se vám líbilo na kokořínsku?, mě jako dycky naprosto:-)))

a nějaká ta phota here:-): hactar.ujep.cz/

0 0
      •  
        0 0
      • Genarito  

bylo to parádní :o) jen ten luxusní stoupací úsek bych pak rád viděl na mapě, abych věděl kudy se k němu zase někdy dostanu :o) paráda :o) sypu teď fotky do compu a taky sem prdnu profil trati… no moc jsme nenastoupali :o)

0 0
        • Tesak  

mno ja bych spíš řek,že jsme toho nastoupali dost nato kolim sme toho sjeli pořadnym terainem,ale to příště dotuníme,pač kokořín je prostor s nevídanými možnostmi:-)))

0 0
          •  
            0 0
    • Genarito  

tak sem taky házím fotečky a profil dnešní vyjížďky :o) to č.9 už nevím co bylo… asi zase nějaká hospoda :o)))) pasqil.hustej­.net/foto/bf_200705­19/ Origoš fotky jen na vyžádání :o) a tady je ten profil trati: pasqil.hustej­.net/foto/bf_200705­19/profil.jpg

0 0
      • Genarito  

jo fotky sem házím dočasně… ale maji 2MB, tak tam asi vydržej dýl :o) nijak mi místo nezabíraj :oP

0 0
        • Tesak  

tyjo,ten profil je takovej stověžatej,to příště vyžehlíme krapet at to má nějakej řád:-)))

0 0
          • Genarito  

:o)))) no je to trošku zkreslený tím, že tam máme 75km :o) kdyby ten ůsek byl zvětšený třeba na 5km, tak to neni takový brutus :o) ale jen 1000km stoupání… to bychom se měli stydět :oP

0 0
      •  
        0 0
    • DW6  

nechce se dnes nekomu na bika?pohoda-napr na zandov,pres libonov na komarku a sjezd z komarky,zpet podel trati.cas mam cely den

0 0
      • Genarito  

a fakt jako pohoda jo? :o))))) jsem v TP na kole, takže bych byl v Chlumci něco po 16:30… a nemám silničku :o)

0 0
        • Genarito  

kurnik :o) mi nedošlo, že s sebou budu mít bágl :o) plánoval jsem ho hodit domu do Všebo… v 17h ho vyhazuju a v 17:30 bych mohl být u Chlumce… nebo jestli budeš projíždět kolem Všebo tak hodíme spicha tam :o) jsem zvědavej jestli někdo ve všední den bude chtít jet krpály :o)

0 0
          • DW6  

promin gena,to uz je pozde:(myslel jsem nejpozdeji ve dve,myslel jsem,ze jsi tu na dovolene a ne pracovne:)pro­min..tak jindy..

0 0
            • Genarito  

uf… vzhledem k tomu co mi zase Kuba9 připomněl jsem docela rád, že nejedu :o))))))))) bys mě uhnal i při tvé pohodové regenerační vyjížďce :o)

0 0
        •  
          0 0
    • scret  

Cus,mam dneska volno,tak se pojedu nekdy odpo projet,asi bych to videl stezka a nekam dal…tak 60km ale decentne… vcera jsem poprvy vytahl belouse a je to sila,uplnej nezvyk,oproti divocakovi…

0 0
      • Genarito  

a nechceš jet terén? Kuba prý pojede s Tesákem lážo plážo :o)

0 0
        • scret  

na teren nemam ani prezuto (mam tam ted 1,5 sllicky) ani zvykly vazy a kolena:(( bohuzel:( vcera jsem jel cca 30km a fakt jsem ty kolena cejtil,nehlede na to temer okamzity zakyseleni svalu kdyz jsem jel na stojaka…

0 0
          • Genarito  

jsi měl teda něco s kloubama? Jako neradím… nevím o co jde, ale mě jak berou kolena tak gumídkuju a gelatinuju :o) do týdne jsem měl po problémech :o)

0 0
            • scret  

ne,ja mam porad neco s kolenama,jediny reseni je vymenit nebo nejezdit:( proste moje kolena si musej zvyknout na zatez,tzn. nejdriv musim najet cca 500km po rovine v hoodne volnym tempu,pak trosku muzu zacit volne do kopcu a az tak cca po 1200km muzu zacit naplno jezdit:(( a letos mam zatim cca 200km najeto:(((((((

jo a zelatiny a podobny veci to maximalne nezhorsej,ale moc nepomuzou…aspon me…

0 0
              • Genarito  

mě to děsně pomohlo… půl roku jsem jezdil a po jednom silovým tréninku mě brali několik dní… pak mi na krámě říkali, že jezdím moc a musím tohle brát… po týdnu byl konec :o) dnes to beru jen preventivně… po několika dnech si ďobnu gelatinu a mám to bez starostí… jinak prý v Plzni je už bouřka… dnes to možná na vyjížďku kolem 17h nebude… no uvidím

0 0
          • Genarito  

dohodneme se na dnešku? na stezce směr Malé Březno? Nebo směr Litoměřice? u FunBike bych mohl být v 17:30. Nebo jedeš dřív?

0 0
            •  
              0 0
            • scret  

no ja bych jel klasicky na Litomerice…

0 0
              •  
                0 0
    • scret  

hmm a to co ted prasklo,to je co??:))

0 0
    • scret  

aaaa uz chcijee:(((

0 0
      • Genarito  

do pytle nemám blatníky :o)

0 0
        •  
          0 0
      •  
        0 0
    • scret  

hmm,tak tady chcije,vy jste asi uz pryc,ja asi pojedu az dyl,do deste se mi nejak nechce:(

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.