Ahoj,
jezdím víceméně jen ve dne a potřebuji pro celou rodinu opravdu dobře viditelné přední blikačky, aby nás protijedoucí auta nepřehlédla například když se chystají předjíždět, když jednou proti slunci nebo když nás potkají v místech, kde se střídá slunce a stín. Chceme být pro motoristy nepřehlédnutelní.
Našel jsem zde pouze vlákna o předních světlech. Pokud bude i solidně svítit, je to plus, ale nikoliv podmínka.
Na internetu se mi líbí:
Force bug-400 – ale je to spíše světlo než blikačka, má úzký úhel svícení, krátká výdrž na integrovaný aku.
Smart EGG 184 WW 2W – dobře vyřešená blikačka se SuperFlash, ale prý ruší STS tachometry Sigma (vlastním jej já i manželka), je těžká a na klasické baterky
Blackburn central 100 – má někdo zkušenosti, podle recenzí na internetu by mohla blikat silně.
Naživo jsem viděl třeba Blackburn Click USB ( http://www.blackburndesign.com/…t-light.html ), u Krabcycles mi ho velmi doporučovali, ale svítilo velmi málo, je to spíš na noční blikání.
Bontrager a Fenix jsou mimo můj rozpočet, ač to jsou parádní světla.
Uvítám Vaše zkušenosti a tipy, jen se prosím držte finančního limitu cca 500,– Kč a rozumných rozměrů světla. Nemám to na jízdu v noci.
Díky moc za tipy a zkušenosti