Má někdo zájem se mnou vyměnit? Ukazatele jsou jako nové. Resp. dají se někde sehnat samostatně?
Má někdo zájem se mnou vyměnit? Ukazatele jsou jako nové. Resp. dají se někde sehnat samostatně?
jestli hledáš jenom krytky, tak jsou u každého ukazatele :) nemusíš je s nikým měnit. záeží na tobě samotném jestli si tam dáš ukazatel, nebo ho sundáš a dáš tam krytku, která je součástí každého řazení XT ;)
Problém je právě v tom, že jsem koupil nějakou OEM verzi v sáčku bez krytek.
já osobně mám ty krytky přímo na ukazatelích ze strany řidítek, nemáš je tam taky?
Tak teď jsi mě dostal. Nemyslel jsi krytky na otvor, kterým táhneš lanko? Jestli se mýlím, rád se nechám opravit. Já bych chtěl odstranit ukazatele (č.3) a na vzniklé místo našroubit krytky.
Ty krytky bývají přichycené ze spodní strany ukazatele. Z té co je jakoby u řidítek. Je to přichycené takovými packami. Trochu pochybuju, že by se prodávaly nějaké OEM bez nich. Já je kupoval, taky mi přišly v sáčku a byly tam.
Tady je to vidět http://techdocs.shimano.com/…30689032.pdf vpravo dole.
Trefa ! A já si říkal co je to tam za krásnej designovej prvek. :D
Díky
Běžím se kouknout pod krytky třeba tam nejdu ukazatele!! :D
Jestli je tam nenajdeš, tak u mě by se jedny nevyužitý našly. ;)
Cau
Kdysi jsi sem psal ze mas navic krytky na razeni deore XT
mas je jeste?
Lol :D
Dobře ty :-D
Tak to je príma :) Já odšrouboval ukazatele a pak jsem zjistil, že tam nemám co dát :D Tohohle jsem si fakt nevšiml.
Paráda, jsou tam :D. Má někdo zvážený samotný ukazatele, abych věděl, kolik případnym sundáním ušetřím gramů? :D
24g
Dík :). To už stojí za úvahu, až to potáhnu pod 10…
Jde to i u SLX SL-M660 ? Díky
jj, slx to má úplně stejně
Jde to.
To vicko mas na stejnem miste…
Já dneska odšrouboval ukazatel a vůbec si toho nevšim. Dík
ehm. Ze jsem tak smely. A co Deore at to nemusim rozebirat?
u deore to nejde, sry;)
Az v sade 2012 to tak vypada… :D
To jsme se dobře trefili… :-) akorát jsem je dneska taky sundaval… ne snad kvuli 24g, ale nelíbili se mi a nesledoval jsem je… takže co s nimi… to že tam jsou záslepky mě také mile překvapilo :-)
me zase ukazatele chvilemi na asfaltu rezonovaly.. a 24g dolu taky good :)
jj, jedno k druhému :-)
Zdravím, mám dotaz jestli stejná „operace“ jde provést na řazení LX SL-M570 a M580? V manuálu na M570 jsem našel, že jde po odšroubování indikátoru zakrytovat, ale nevím kde sehnat tu krytku. Máte s tím někdo nějakou zkušenost?
Přelep to samolepkou (mám to tak taky). Ušetříš ještě nějaký gram proti krytkám ;-)
Jo to by mohlo být řešení, ale nevím jestli dostatečné. Nedostává se tam bordel? Jak dlouho ti tam samolepka vydrží?
mám SLX 2012 2/3×10 a krytky nikde (ne, ani pod displayem)…
nevite kde se daji sehnat? (klidne i XT :D)
Co vím, tak nebyla pod displejem, ale zespodu řazení :) ale nevím, 2012 SLX nemám
nemám ani pod řazením, prostě tam není.
Koukni se sem http://techdocs.shimano.com/
nojo, jenže nikde nepíšou kde to sehnat .. leda v zahraničí
Zkus někoho ze známých, který používá ukazatele…
A co tyhle krytky z SLX SL-M670, dají se něják normálně sehnat? Ať koukam jak koukám, tohle prostě na řazení nemůže být nikde navíc přidělaný.
přesně o ty se mi jedná .. taky mám 2012 verzi a není to „prostě kolečko“ ale takový složitější tvar …
Je to starý příspěvek, ale sháním …
Mám krytky SLX SL-M670 a scháním ukazatele.Dík
Ahoj, napiš mi na maros.77@seznam.cz, někde je najdu;-)
Na XT 780 10sp nejsou, takze predpokladam, ze to stejne bude i u SLX.
Davali to jen na jeden model, pak zase prestali.
Pokud byste pořád někdo měl náhradní a nebo zbytečný tyhle ukazatele, rád je odkoupím a pokud bude z Liberecka, tak tím jen líp. Trochu jsem jimi bagroval štěrk a přijde mi, že na to nejsou stavěný…
Vyměním krytky SLX SL-M670 za ukazatele.Dík
Ahoj, napiš mi na maros.77@seznam.cz, někde je najdu;-)
Poptavam krytky misto ukazatelu na sl-m670.
Neměl by někdo na prodej ukazatele SLX SL-M670? Případně i vyměním za krytky, ale radši bych je koupil. Můj mail: jokrpb@gmail.com.
Měl bych mít xt, pokud bys měl zájem, podívám se po nich.
Díky, ale ty bych tam asi nenamontoval, podle fotek mají jiný tvar.
Sháním ukazatel SLX SL-M7000 (2/3×11) levý – vyměním za krytku nebo koupím.