Hledám náhradu za 700mm.
Rovná, zahnutí k sobě 9° v carbonu. Váha/cena.
Syncros za carbony za 4800 váha při 740mm je 175g
Je to na Scotta.
Hledám náhradu za 700mm.
Rovná, zahnutí k sobě 9° v carbonu. Váha/cena.
Syncros za carbony za 4800 váha při 740mm je 175g
Je to na Scotta.
Můžeš klidně vzít širší a uřezat na trhu je. Toho kopec
force-team-karbon-ultra-light-760mm
Mam je a super váha 136 g před zkrácením.
Tady bych měl já osobně už trochu strach.
Proč? Jezdím jak dobytek i to taham hodně rukama a drží, kámoš na to jezdí na epicu už pár let bomby a drží to dobře.
Nápisy jsem dolů dát nezkoušel ale kámoš to dělá jemným šmirglem na funkci to vliv nemá jen to je matný.
Tak asi jen předsudek. Mě prostě takhle málo materiálu už přijde, že to prostě nemůže mít tu potřebnou pevnost.
A ani ta značka by mi důvěru nepřidala.
Ale třeba je to všechno v cajku. Pak teda super.
Dají se z toho acetonem dostat ty nápisy?
akorát se kroutí jak špagety :D
Vzal bych Specialized sworks, pokud mas problem s logem, tak Ritchey Wcs. Jsou docela lehke a tuhe.
Ritchey mám a tak hrozně udělaná rodla nekoupíš snad ani na Ali. Vevnitř se třepěj jak hovado.
Tak otazka jestli je nemas z Ali a nevis o tom ;)
Z koloshopu…
Kdyby byly z Ali, tak to nejsou takové hrůzy.
eshop není záruka, že z Ali nejsou :)
lol :) Jako že koupím na KupKolo nebo Kolokrámu karbon rodla a oni budou z ALi?
Netvrdím, že to dělají, ale byli v minulosti případy, kdy český renomovaný eshop prodával fake komponenty.
No a to jak praskla má origo 3T sedlovka po pár vyjížďkách mi teda taky nesedí.Pořád si říkám jestli to nebyl nějakej fejk
Rozhodne by to nebylo poprve a asi ani naposled.
A ses si jistej, že tvůj top Fuel není z ali? Že si ho koupil v Radotíně ještě nic neznamená.
koupíš origo pinarello, přeskládáš na kopii rámu a m.o.s.t. komponentů a prodáš a papírama jako nevhodný dárek ne :)
mě šlo spíš o to, že jsem měl v ruce dost věcí ritchey wcs i superlogic a krám to teda výrobně nebyl nikdy. Pokud to má otřepky nebo nepravidelný stěny, bublinky a kdo ví co ještě z defektů zpracování carbonu, tak to je na reklamaci.
Když na Scotta, tak Syncros Fraser za 300E a ušetříš rovnou i za karbonový představec :-)
Já mám docela dobré zkušenosti s komponenty procraft. Rodla, sedlovka, všechno drží v pohodě. Je to levné, lehké a pěkně udělané.
procraft mam taky… z hliniku, lehke jak karbony za par penez…
Nukeproof Horizon Carbon. Maji sice rise 12mm,ale to je minimum. V akci byvaji za 59 liber. Vozim je celou sezonu, rezal jsem je taky na 740mm a funkce/vzhled/cena super. Mam od nich i sedlovku.
Koupis na CRC nebo Wiggle. Kde to zrovna vyjde lepe. Pravidelne byva v akci a jeste na prvni nakup pri registraci sleva 10 liber. Chce to vychytat ;-)
A zdvih?