Zdravím, má někdo zkušenosti s těmito pedály . Nebo je dle vás lepší varianta koupit jedny spd a jedny platformy? Díky za reakce.
Zdravím, má někdo zkušenosti s těmito pedály . Nebo je dle vás lepší varianta koupit jedny spd a jedny platformy? Díky za reakce.
Oboustranny naslapy jsou k vzteku v tom, ze se pokazdy otoci na opacnou stranu nez zrovna potrebujes.
S tím asi počítám, ale spíš mi jde o funkčnost. Jestli to není zase nějaký kompromis s ústupky. A jestli tím pádem není výhodnější koupit dvoje pedály.
Volil bych dvoje. Kdysi jsem kombinovane shimana nejaky cas jezdil a sralo me to.
a budeš přehazovat pedály?
Proč chceš SPD?
A druhá otázka, proč chceš platformy?
Právě kvůli přehazování jsem chtěl ty kombinované, abych to nemusel řešit. SPD převážně na výlety, cesty do práce. Platformy z důvodu, že si v terénu na SPD ještě nevěřím. Na platformách mám větší jistotu co se terénu týče.
Tuhle odpoveď beru :)
Pak jak řiká Vilém.
Existuje ještě tohle http://www.bikeinvest.cz/…imano-smpd22?…
Ale pokud jezdíš v terenu trošku rychleji, pak nedoporučuji
Ty plastové adaptéry jsem používal na starém kole a po čase to začlo nesnesitelně vrzat :) Do práce bych to snesl ale na nějakých 30km a víc bych to nedal :) Proto se mi zamlouvaly ty oboustranné.
Adaptéry se mi neosvědčily.
Vozím tuším ti řadu před tím, ale je to úplně stejný. Nemám s tím žádný problém. Fungují dobře. Jsou super. Co kopců vozím jako SPD. Dolů jako platformy, nemám žádný problém, jsem s nimi spokojen.
A nemáš problém u používání jako platformy, že se ti v SPD usazuje bordel?
Ne, nikdy jsem s tímto problém neměl. Opravdu tu platformu používám jen na technické pasáže nebo fičáky dolů. :-)
Díky za reakce. Oboje má své pro a proti. Ještě mě napadlo kdybych často měnil pedály tak co na to kliky?
Chvili jsem univerzalni naslapy vozil, tak od 13 do 15 let a sralo me to.
Hlavne nechapu smysl toho nepouzit naslapy v terenu. Proste si kup spd, nauc se s tim a pak nebudes chtit nic jineho. Ze bys treba vycvaknout do terenu a otocil na platformu…tretry na to nejsou delane a stejne to nikdy neudelas, jednou si rozbijes hubu a prejde te otacet pedal.
Nejlepší varianta jak to tady čtu budou teda dvoje pedály. Spd koupím nejspíš u mě osvědčenou klasiku m520 . a o platformách si tady najdu nějakou rozjetou diskuzi.
Ještě se zeptám máte někdo zkušenosti s Fireeye Broil nebo Kore Riviera ? Díky.