• Feket

Zdravím, má někdo zkušenosti s těmito pedály . Nebo je dle vás lepší varianta koupit jedny spd a jedny platformy? Díky za reakce.

0 0
    • Vilém  

Oboustranny naslapy jsou k vzteku v tom, ze se pokazdy otoci na opacnou stranu nez zrovna potrebujes.

0 0
    • Ice601  

Vozím tuším ti řadu před tím, ale je to úplně stejný. Nemám s tím žádný problém. Fungují dobře. Jsou super. Co kopců vozím jako SPD. Dolů jako platformy, nemám žádný problém, jsem s nimi spokojen.

0 0
      • Feket  

A nemáš problém u používání jako platformy, že se ti v SPD usazuje bordel?

0 0
        • Ice601  

Ne, nikdy jsem s tímto problém neměl. Opravdu tu platformu používám jen na technické pasáže nebo fičáky dolů. :-)

0 0
    • Feket  

Díky za reakce. Oboje má své pro a proti. Ještě mě napadlo kdybych často měnil pedály tak co na to kliky?

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • tomxxx  

Chvili jsem univerzalni naslapy vozil, tak od 13 do 15 let a sralo me to.

Hlavne nechapu smysl toho nepouzit naslapy v terenu. Proste si kup spd, nauc se s tim a pak nebudes chtit nic jineho. Ze bys treba vycvaknout do terenu a otocil na platformu…tretry na to nejsou delane a stejne to nikdy neudelas, jednou si rozbijes hubu a prejde te otacet pedal.

0 0
    • Feket  

Nejlepší varianta jak to tady čtu budou teda dvoje pedály. Spd koupím nejspíš u mě osvědčenou klasiku m520 . a o platformách si tady najdu nějakou rozjetou diskuzi.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.