Mate někdo zkušenosti s temito pedaly.
Mate někdo zkušenosti s temito pedaly.
Když ti nikdo nenapsal v prvním vlákně tak asi ne, je to novinka a moc lidí s nimi zatím nejezdí.
Nemusíš hned zakládat další vlákno, stačilo by jen vytáhnout nahoru to staré nebo napsat do již existující vlákna o XT 2012 nebo Novinkách 2012.
nvm jak 2012 ale předchozí ročníky shimano pedálů od520tek vejš byli neskutečný držáky a těžko budeš schánět něco lepšího…
ma nekdo zkusenosti jak je to s temahle pedalama v teniskach ??? Sam mam SPD 520 ale furt me sere kdyz treba jen potrebuju narychlo zajet po vesnici, na tenis, do obchodu atd. obouvat tretry nebo otravne nacvakavat plasty… :-( je to na celoperko
Nebo prostě šlapat v teniskách… Mám M520 a nějakej kilák sem tam není problém. Když jsem jel z cyklisťáku na Mariánský v Krušnejch do Ostrova na vlak, tak jsem měl taky velkej bágl na zádech a obyč tenisky, abych se nemusel do vlaku přezouvat… bylo to sice z kopce, ale už docela kus.
A já šlapal 12km jenom po osičce:D
A já 95. Ale už je to dlouho… Na začítku dvoudeního výletu ve skautu jsem ve sjezdu vzal pedálem (platformy) šutr a povolila se kontramatka a vypadla… pak se to furt povolovalo a pak už jsem jel na osičce (těch cca 90km). Strašnej oser, jak se to pořád odvaluje po chodidle dozadu :-D
NO tyvole, tak to respekt, mně se to stalo při asfaltovým výjezdu. Prostě to cvakání něco muselo znamenat:D
Docela jsem litoval, že jsem neměl klipsny :-D
A já 20km, jen s jedním šlehačem :-D U druhého se mi podělal závot klika/pedál a vůbec to tam nedrželo :-D
Taky pěkný :-D
Svoje kolo bych někde u sámožky teda nenechal, od toho mám starýho sověta :-).M520 mám taky a v teniskách mi nedělá problém na nich jet..
cvakni do nich tohle a pohoda
to už radši vyměnit pedály, není to o moc pracnější
tohle prave mam a je to ten nejvetsi opruz :-D to radsi sednu do auta a jedu nez tohle … a toho se chci zbavit :-D
mám je, ale v teniskách to bude úplně stejný šlapání jako s jinejma šimánama… rovnou podrážkou se budeš opírat jen do toho cvakacího mechanismu a klec nijak nepomůže
Jo mam, stačí takto?
Ještě je řešení v oboustranných pedálech – na jedné SPD, na druhé platforma.
Tak to uz radsi jen na tech naslapech.
785ky mám na novém kole, pojedu poprvé na velikonoce, pak můžu poreferovat…
Po několika stech km mi v levém pedálu začalo křupat – vždy ve stejném místě otočky kliky. Nemůžu přijít na to, co s tím. Poradíte?
Vyšroubovat pedál z kliky a NAMAZAT