Zdravím,
sháním něco jako orig. šablonu nápisu XTR – kliky Sh. XTR m960. Koupil jsem tyto kliky a chtěl bych je vizuálně „opravit“.
Jakékoli nápady jsou vítané.
Děkuji
Zdravím,
sháním něco jako orig. šablonu nápisu XTR – kliky Sh. XTR m960. Koupil jsem tyto kliky a chtěl bych je vizuálně „opravit“.
Jakékoli nápady jsou vítané.
Děkuji
vyrezou v jakekoli reklamce.. ale nevim jak to chces opravit… mas tam sedreny tvrdoelox.. to by bylo potreba cele zacistit.. kliky naeloxovat a znova treba vypiskovat nebo vylaserovat ty loga
Prostě ti je má poslat a ty si pohraješ :-)
Ale to musí chlapec do fronty…:D
casem by to slo :-) ale musim doladit ty tvoje… a alincebovy (stihnu snad pripravit prez vikend)… porad mam ale problem se spojit s tim chlapikem kvuli eloxu… na tom to principielne stoji… musim si u nej overit par veci a jakmile tohle bude v cajku.. tak mu tam rovnou ty kliky dovezu vsechny naraz.
Myslíš na mě pořád kvůli té oranžové? :) Dík.
myslim.. teprve ted asi po 10 tel. mi to ten chlapik vzal… neco umi.. ale mam problem s klikama ktery mi s ocelovou osou nevezme do eloxu a nemám to jak zakrýt a zatěsnit :-( .. musim řešit co a jak dál s tím…
V pohodě, nespěchá to.
zkoušel jsi to třeba stříknout Plasti-Dipem a pak sundat jako samolepku??To by mělo oddělit kliky od osy pro elox
Muzes zkouset co chces ale kdyz ti ten kdo eloxuje rekne ze nic krome cistyho hliniku do lazne neda… tak to mas uplne jedno… a ja riskovat ze zkurvim s zaplatim 400 litru lazne fakt nehodlam
Super, potřeboval bych mu hodit pár drobností, jak sem psal na FB. To je ten od Turnova?
Prisovice
Vyleštit jak psí koule, na nápisy se vykašlat.