Neberte to jako bazar,zatim ji ani nemam,ale chci si koupit novy celopero ze kteryho chci jen ram s tlumicem,a nevim za kolik by se tahle vidle dala strelit?O vsech ostatni komponentech mam tak nejak jasno,tahle vidle v inzeratech moc neni:o(
Neberte to jako bazar,zatim ji ani nemam,ale chci si koupit novy celopero ze kteryho chci jen ram s tlumicem,a nevim za kolik by se tahle vidle dala strelit?O vsech ostatni komponentech mam tak nejak jasno,tahle vidle v inzeratech moc neni:o(
Za 15tis. lze sehnat novy, ja bych tipnul ojety na zhruba 10tis. Nejaky +/- zalezi na ojetosti.
Byla by nova-sundana z kola.
Presne toto jsem mel na mysli, novy = sundany.
Pocitej ze TALAS RL sundany z kola me stal pred pulrokem 17. Ted' se stejny nabizi za 15.
možná bych o ní měl zájem až bude:)
Bud bude do konce tejdne nebo nebude.Vezmu bud cely koloa rozeberu ho nebo jenom ram s tlumicem.
jaj to je na mě až moc brzo..chystám se na novou vidli ale až na příští sezonu:(
Takove starosti bych chtel mit… Nejaky se tu prodaval i draz (asi za 14k) a hned zmizel – tedy usuzuji, ze byl prodan. Zalezi na tom, jestli prodavas RLC nebo R nebo… co to vlastne vsechno delaji. Proc proste nezacnes rozumne vysoko a nejdes po case niz?
Rko.Jinak mi jde o stanoveni prave ty rozumne vysoky castky.
Nojo, tak to asi musis tak na tech 14, pokud nema dolady na uplatnitelnou zaruku – za to ho asi prodas. Subjektivne bych si pockal, az slevis na 13 a asi by mezi tim koupil nekdo jiny. Ale do meho ramu to nejde, takze ja jen nezaujaty pozorovatel…
Jo a davej bacha na delku krcku. S extremne kratkym se bude prodavat tezko – i kdyby byl novy a mel doklady. Pak to chce nizsi cenu. Po netu koluji hezke Reby, ale maji kratke krky a jejich cena sla dolu po te, co u inzeratu pribylo info prave o delce krku.