Zdarec, chci si koupit novy zapleteny kola a rozhoduju se mezi temito: http://www.kola-cykloshop.cz/…er-3236.html a nebo temito: http://www.kola-cykloshop.cz/…65-1912.html a nakonec temito: http://www.kola-cykloshop.cz/…05-1911.html
Zdarec, chci si koupit novy zapleteny kola a rozhoduju se mezi temito: http://www.kola-cykloshop.cz/…er-3236.html a nebo temito: http://www.kola-cykloshop.cz/…65-1912.html a nakonec temito: http://www.kola-cykloshop.cz/…05-1911.html
ted si mě nasral
:-)
ja?? cim ??=DD
hádej
Sebral jsi našemu dvornímu linkerovi jeho džob :-)
já bych ti doporučil tyto.
sice tam má hnoj obyčejné špice ale za ty peníze mi to přijde jako fantastická nabídka
Hm, zajímavé. Kolik ta kola můžou vážit?
Já bych tohoto vlákna trochu využil k dotazu, jestli někdo přehazujete kola z důvodu aby jste nemuseli přezouvat pláště? Občas jezdím s manželkou (má treka a MTB nechce) asfaltové cyklostezky a už mě nebaví pořád přezouvat pláště na asfalt abych si zbytečně nesjížděl NN a RR. Proto zvažuju koupení vypletených kol s tím, že bych je jen přehazoval. Pravděpodobně i s řetězem. Má to smysl? Děláte to někdo taky tak?
Proč i s řetězem?Nemyslel jsi i s kazetou?
Ahoj, vím, není tu bazar, ale jen kdyby jsi měl zájem o Mavic Crosrride, tak jedny mám doma. Jeté dvě sezóny (nejsou jeté holkou, která má 53,3 kg a pouze při slunečném počasí, to opravdu ne :-) ). Tak kdyby Tě to zajímalo, tak písni na marin.hk@seznam.cz . Pošlu foto a můžeme dát řeč, Honza.
A kolik slecna vazi, kdyz je pod mrakem? 53,4kg? nebo dokonce 53,2kg?
Sorry, blbe jsem to precet, to „nejsou“ mi nejak vypadlo:)
Určitě víc než 53,3kg. Určitě se míň potí. :-)
Myslel jsem samozřejmě s řetězem i kazetou. Původní řetěz se kterým jezdím by na novou kazetu špatně sedl…
Ja osobne, ked mam ist jazdit len na asfalt,tak prehadzujem cely bike,cize beriem cestaka :-)
Já si dost často na asfalt beru auto…díky za radu..;-)
Jo. Přehazuju kola včetně kazety…
Trošku bych se přidal s dotazem a možná navrhnul i další možnost, co takhle Remerx Fastdisc? Na stránkách Remerxu uvádějí váhu 1700g, cena je 2900,– (podle mě je cena bez DPH, ale i tak je to za hubičku). Náby jsou podle mě Novatecy 711/712, ráfky FASTDISC, špice DT Revolution. Co si o nich myslíte?
2900 je cena s DPH, ale těm 1700g se mi nějak nechce věřit…
někdo neumí číst :-)
přední 920g, zadní 1190g. celkem 2040g – strašné ve verzi na 6 děr
Tech 1700g maj u verze FASTDISC (DHX 7330)
která tam není rozepsaná
No prave neni, zajimalo by me, kde tu vahu usetrili a nejaka specifikace, s temato vecma si vsak remerx nikdy hlavu nedelal. Na webu meli vzdy napsano neco a skutecnost byvala casto odlisna.
Ted jeste koukam, ze z jejich nabidky zmizely ty kola s tlustejma Al dratama. Asi zjistili, ze za ty prachy co chteli, je to neprodejny.
ani počítat neumím :-( 2110g
aspoň, že číst umíš :-P…taky co bys chtěl za dvojku, i ty kola za 2900 pod dvě kila nepůjdou…
Kde jsi prisel k te specifikaci kol? Ja to nejak na nastrankach Remerxu nenasel. Jen hmotnost 1700g a zadne podrobnosti. Navic psano, ze nejsou skladem, coz u remerxu nekdy ceka 1/4 roku cekani.
Hmm.. to že nejsou skladem je škoda, uvažoval jsem nad nima pro mladou, přeci jen ročně najede tak 500–800km a váží 50kg, tak by snad mohly vydržet… A za tu cenu… Nicméně čekat 1/4 roku se mi nechce…
Neni to pravidlem, zkus tam zavolat, napsat. Uvedl jsem to jako priklad, kdyz jsem jednou cekal na atypicke rafky od nich.
Ja vazim 60 kg ale ja najezdim tak 4500 km rocne
Ja vazim 60 kg ale ja najezdim tak 4500 km rocne
spice na fastdiskoch su ceskej vyroby…
staci si precitat diskusiu na ich stranke k tym kolesam…
Koukal jsem do te diskuse, ale o dratech jsem tam nic nevidel, mozna jsem prehlidl.
Jo, uz jsem to nasel, hned dole. Cesky draty me neprekvapuji, kvalitni jsou azaz. Jen nedelaji ztencovany. Snad se vyjadri soc, kde cerpal info.
Stačí se podívat do letáku. Píšou DT Revolution.
Ktery letam mas na mysli? z lidlu? nebo penny? :)
No já tomu říkám leták, hned na titulní straně je nějaké pdf :)
Diky, kouknu.
Uz jsem to nasel. 28der, revolutiony. Tak tam nahnali hmotnost.
Nj. asi Marky, nebo z te druhe sroubarny, co je ve stejne dedine. Ale prave u toho nejlepsiho modelu, ktery neni nijak popsan, by teoreticky mohly byt ztencovany, tzn ne ceske.
staci tam napisat,zda sa,ze reaguju pomerne rychlo…
Neplanuju jejich koupi, takze tam psat nebudu. Proste me mrzi, ze nejsou schopni udelat stranky, kde by se clovek tyto zakladni veci dovedel. Protoze pri jejich cenach by toho mohli prodat dost.
Ceny maju naozaj vyborne,podla mna je super moznost dodat im naboje a nechat si vypliest kolesa
Takovou sluzbu ti udela kazdy servis:) Nevim jak ty lepsi kola, ale co jsme od nich brali ty obycejny zapleteny kola, tak to teda zadna slava nebyla. V cykloservise, nekdy loni byl rozhovor s majitelem firmy a kdyz jsem cetl co povazuji za vycentrovany kolo… :) Sice to norme vyhovovalo, ale stranove hazeni 2mm vyskove uz si nepamatuju, ale taky dost, mi prijde jako hodne.
Aha, no tak to by som teda naozaj nebol nadseny…
Jak rikam, nevim zda ty lepsi kola necentruji lip. Ty obycejny proste vypletla masina a nestalo to za moc. Kdyz jsem delaval v servise, tak jsem povazoval za vycentrovany kolo hazivost tak 0,2mm.
ja to ted taky resil a mam tyhle http://www.kupkolo.cz/…ck_1865.html jsem spise pro prumyslova loziska… :-)
Ja som kupoval tieto, mam rad konusy :-)
videl jsem je tam ale tohle uz bylo na me moc… potreboval jsem pomer vykon cena… asi tak :-)
ja som ich este kupoval za 5,5 minuly rok :-)
to jsem jeste nemel penize ale taky jsem bral par veci driv nez je opet zdrazily…
Potřeboval bych poradit, původně jsem chtěl crossridy, ale teď uvažuju o tomhle. Do čeho jít nebo jiná možnost v té cenové relaci , díky za názory.
http://www.global-sport.cz/…disc-cl.html
A co treba tohle?
no co ty dráty - <a> Sapim Race ?
To jsou moje oblibene draty:)
Moje taky.
co tohle , obrázek si někde najdi :)
Ten link nikam nevede :-(
tak nevede
ještě jednou a z obrázkem
Hihi, uploadoval jsem je cca před 5 minutami :-))))
legrácky jo?
má na tebe dotaz k těm obrázkům… zůstanou takhle malý, nebo je to akorát otázka času a budou se dát rozkliknout (zvětšit) ?? :-)
Obrázky samozřejmě půjdou zsvětšit, jen se to musí doprogramovat. Navíc ve finální verzi bude i možnost přidávání „uživatelských fotek“ jako je to třeba na CZC, které budou podporovány motivační slevou. Pro příklad, koupíš si vidli, dáš si jí na bika, bika vyfotíš, foto pak nahraješ k tomu produktu jako uživatelskou fotku a dostanešslevku na další nákup :-)
myslel jsem si že to je akorát otázka času…a s těma uživatelskejma fotkama se mi to líbí:-) BTW: budou muset být ty věci koupený u tebe?:-P
heh blba otázká :-)
To je snad jasný, že nebudu rozdávat slevy za nákupy u konkurence, připadám ti jako milionář? :-D
tož jestli si milionář nevim, ale ta otázka byla jen tak ze srandy, všimni si toho smajla;-)
Však já jsem ti také odpověděl vtipem, všímej si toho smajla :-P
OK:-)
máš smůlu – to neokecáš máš všechno za příplatek :-)
sakra!:-(
treba si hlavne ujasniť, či chceš náboje s kónusmi alebo s priemyselnými ložiskami, mne sa osobne viac pozdáva druhá možnosť…
myslíš jako kvůli menší údržbě?
Když to zamotáš na DT370 Kč bude to jen cca o 900č dražší, což se ti ve výsledku mnohonásobně vrátí ušetřeným časem a penězmi za opravy…
co tohle, sice horší ráfek, ale ty průmyslovky jsou tam – na maratónky by to mohlo stačit, teď mám na kole Sh.495 a ráfky Alex DP17
tady je ten odkaz
http://www.netbike.cz/select_det.php?…
má cenu jít do těch zapletenejch fulcrumu 5
dobrý kola,koukni ke mně na naše biky,manželka tam má XRC180 což jsou zapletený 370 s ráfkem DT x455,bezúdržbovka a držáci,určitě se dá tahle sestava pořídit za dobrou cenu.Já jsem pořídil Fulcrum i když jsem měl jinou původně představu,chtěl jsem něco levnějšího 240+4,2d,nebo hope+4,2d.Kdybych měl kupovat nový kola do pěti,šel bych do fulcrum rm5,určo.
fulcrumy se dělaj na CL nebo na 6 děr?
asi oboje,Hnoj je tady na to odborník.Vím že Zera dělají obojí.
Všechy Fulcrum se dělají IS i CL. Cena je stejná.
oboje
že bych do nich šel, 80 kg snad uvezou – najezdím tak 5000 ročně, hlavně lesní a polní cesty, občas ten sjezdík, ale nic brutálního – maratónky tak 10 do roka
rozhodně tě uvezou!Nic lepšího za ty prachy nekoupíš.
oboje :-)
pozdě…Hnoj viděl Fulcrum a všechny nás s odpovědí předběhl… :-D :-D ikdyž mě jenom o sekundu… :-)
:-DDDD
Do boha, kolik lidí to sem ještě napíše?
oboje
že jsem se ptal, jsem se mohl sám kouknout
tak tak
Tak jsem nad tím přemýšlel a chci si vybrat z těchto možnosti.
Děkuji předem za radu a konkrétní poznatky. Je to na kolo v mém profilu.
Fulcrum 5
DT 376? to je co?
370 jsem se překlepl píšu z mobilu
Tak to jo, doklaplo mi to az po chvili, ze jsou to asi 370ky.
fulcrum 5
Fulcrumy nebo Crossridy.
370 a barevné polepy na ráfky si můžeš nechat udělat jako bonus pro lepší design:-)
i když tyto červené nádhery by taky nemusely být špatné;-)
K tomu bílé ráfky Syncros, nějaké černé špice DT a červené hliníkové niple…
pěkné, ale myslím že bílá bude brzy out :-)
nestraš :-))
bílá a černá nevyjde nikdy z módy, je to jako u hader:)
jj pravda
Ty děláš, jako bys sledoval módní trendy u hadrů :-D
ty se vůbec neozívej s tvou averzí na bílou bys měl jít příkladem a neprodávat to :-)
Já nemám averzi na bílou ! Jen si myslím, že všeho moc škodí !
Myslím, že třeba bílé ráfky (případně celá kola) jsou velice elegantní, ale třeba bílé pláště, sedlovky, řídítka, atd se mi zdají občas trošku moc… Co bude dál? Bílé kliky ?
Bílá je bezva, ale nesmí se to IMHO přehánět…
dobře ty :-)
.
Ahoj, mam dotaz… na kupkolo.cz jsem objevil tyto zapletená
kola http://www.kupkolo.cz/…e_90173.html
…má s nima někdo zkušenost ?
…nikdo nic? :-)
Je to DT a ještě to má kolem 2kil o výdrž bych se opravdu nebál…
Včera jsem je objednal, ta cena je bezkonkurenční :-)
Náboje DT 370 mám už asi 3 roky na silničce a jsou v pohodě. Sice bez západkového systému (hlasitý cvrk) ale dobře utěsněné..
Díky za info…já právě hledám nějaká levnější kola mezi 3000–4000 Kč…zakže ve výběru mam klasiku FRM5 , Crossride no a pak jsem objevil tyhle DT – asi pujdu do těch DT :-)
Rozhodoval jsem se mezi stejnými kandidáty a zvítězilo DT. Má z těch tří nejlepší ložiska, dostupnost náhradních dílů, servisovatelnost, možnost upgrade v budoucnu např. na bezdušové ráfky či lehčí výplet.
FRM5 jsou zase designově zajímavější a o chlup lehčí (i když to dělají především lehčí náby takže obvodová hmotnost se asi moc lišit nebude). FRM5 mají o chlup těžší ráfek (445g) který asi bude o něco odolnější než DT.
O crossridech toho moc nevím, stačila mi informace že nejsou příliš vhodný pro jezdce nad 80 kg, takže jsem je zavrhl rovnou :-)
O crossridech toho moc nevím, stačila mi informace že nejsou příliš vhodný pro jezdce nad 80 kg, takže jsem je zavrhl rovnou :-), to je vono,jedna paní povídala, mám cridy přes dva roky na HT při váze 95 kg a absolutně žádnej problém, na letošní sezónu vyčistím a promažu ořech, za ty prachy bezproblémový kola
Však já vůbec netvrdím že CRidy jsou špatný, jen uživateli Smith10 píšu proč jsem se rozhodl pro klasický záplety. Podle mě nejsou z těch tří kol špatný ani jedny, jde čistě o osobní preference.
to nebylo nic proti tobě, sám jsem si tím prošel když plno lidí mě tvrdilo jak cridy nic moc a už vůbec né na moji váhu ale prostě jsem na bláťáka nechtěk dávat dražší kola a koupil cridy a přes dva roky o nich nevím jak pěkně fungujou, menší tuhost nijak zvlášť taky nepociťuju, za ty prachy jsem spokojenej
Ahoj, díky za info…
když přední váží 174g tak jo :-)))))))