Máte s nima někdo nějaké zkušenosti? Nebo v této cenové kategorii někdo doporučujete něco lepšího?
Máte s nima někdo nějaké zkušenosti? Nebo v této cenové kategorii někdo doporučujete něco lepšího?
Mam je na druhym bajku a zatim spokojenost i když sou doma teprve dva měsíce… jezdim je zatim s XT včkama a ok jedinej zapor co maj že maj úzkej otvor pro ventilek takže tam nedáš duši s autooventilkem… (což je asi jediný co mi na nic vadí)
vrták a trochu zvětšít díru, to přece není problém :-)
ty seš taky vrták… xD xD xD (taky mě to napadlo ale zas mi nepřide takovej problem koupit dvě duše než převrtavat díry v rafku)
Ty píšeš že máš problém s autoventilkem, tak ti jednoduše radím jak na to :-) Jinak já vozím galuskové
jen říkám že by se jim taky nic nestalo kdyby to ve fabrice vzali větším vrtákem :O)
Stalo, protoze vetsina lidi vozi galuskove ventilky. Ta velka dira pak vypada dost blbe.
Plastová redukce to jistí, autoventilek je vždy lepší
Redukce je o nicem. Nenapada me jediny duvod, proc by mel byt autoventilëk lepsi.
Už se to řešilo: jednoznačně autoventilek www.bike-forum.cz/…2/forum.html#…
No asi ne… Normalni clovek vozi galuskace. :-)
Coze? jedine auto je to vetsi pohoda.
autoventilek je dobrej jedině pro lidi co moc nejezděj a takzvanýho galuskovýho ventilku se bojí
Souvislost mezi tim kolik a jak clovek jezdi a autoventilkem mi nejak unika.
:-)))) tyhle hadky jsou stejny jako windows/linux, Nikon/Canon, Sony/Panasonic, Mercedes/BMW, Budvar/Plzeň, Primeros/Durex, Blondyny/Cernovlasky, apod.
widle,nikon,panasonic,bmw,plzeň, durex,blondyny… jasné ne?:-D
Až na Nikon nemohu souhlasit více :D
Pockej, pockej…jak Az na Nikon ???
prosim??
Na silničce možná ale na Biku bych o tom dost polemizoval…
o tom že většina lidí galuskáč nebo o tom že ta díra by vypadala blbě? ;-) já myslim, že obě tvrzení jsou bez diskuzí
mno nic nebudem tu řešit kravina ja mam rad na biku autoventilek a na silnici galuskáč toť vše… ať si každej jezdí co chce :O) a tim bych to uzavřel :O)
já si myslim ;-)
souhlas
to se ještě dělá? ráfky s autoventilkem?
Jsou v pohode…
V cenové kategorii jsou dobré, ale přijdou mi hrozně těžké, ale taky mi příjde, že hodně vydrží, ale najezdil jsem na nich jen 4k km a vypadá to, že už na nich moc jezdit nebudu. Každopádně vypadají dobře. Koupil jsem je za 3k