Vyplati se tyhle kola, jsou vhodna pro jezdce s vahou do 80 kg. Nebo je lepsi se podivat jinde?
Vyplati se tyhle kola, jsou vhodna pro jezdce s vahou do 80 kg. Nebo je lepsi se podivat jinde?
Kola sou to dost slušná, a s 80kg nebude problém. Velký problém je servisovatelnost a dostupnost náhrádních dílů. záleží za kolik ty kola seženeš, ale můj názor, nebrat
Tyhle kola mám druhej rok a o problémech se servisem teda nevím…Za celou dobu na ně nebylo potřeba šahat ani centrovat. A konusy, ložiska atd. si každej namaže sám, na tom přece nic není…
Spis myslel problemy s pripadnym servisem. Sehnat rafek,draty ap,nebude s mistnim dovozcem lehka,rychla ani levna zalezitost.
Až ti rupne drát, což se stát může budeš dělat co? měsíc zhánět? V případě poškození ráfku je můžeš zrovna zahodit
Drát mi praskl za celou dobu jeden, protože byl ohnutej o klacek. Sehnal sem ho za dva dny. Nicméně není nejlevnější, stojí asi kilo jeden…Proto chce mít drát v rezervě…Když praskne ráfek tak je to asi v prdeli..:-)
Celkem klika, kamoš na jiné Shimana sháněl dráty přes měsíc, dodávka přímo od dovozce :-) Pak hodně záleží na ceně kol, ta ofic. je hóóódně vysoko proto záleží za kolik je může sehnat
Jo, pokud nikdo ty dráty nemá ( a většinou je nikdo nemá ) tak to trvá ten měsíc jak říkáš…ty kola by měl sehnat tak kolem 10.000 Kč…ofic cena je snad nějakej 16.000 Kč nebo co…Je pravda, že ty kola sou hodně pevný a tuhý a nebylo je potřeba vůbec centrovat, přitahovat dráty atd., ale je potřeba pravidelně kontrolovat konusy a ložiska…nemůžu to ale porovnat s jinejma kolama protože sem je nejezdil..
Muzu je sehnat za 8800,–; Je mozne je porovnat s mavic crosstrail disc 2007?
Vzhledem k tomu, že ty XT budou buhví z jakého zdroje, záruka? problémy s dodáním dílů, bych se jednoznačně přiklonil k novým Mavicům, toť můj názor a navíc konusy nemá rád :-)
A jak je to s dostupnosti nahradnich dilu pro mavic?
v Kastaru mají v podstatě vše skladem, dráty ráfky, takže myslím že o dost líp. Ale mám zkušenosti jen s ND na CrossMax SL :-)
jo a kde ?… ja shanim drat do shimano WHM 540 uz pul roku
:-)
ja rafek na XTR 965 uz skoro rok… :)
Ráfek samotnej asi nekoupíš, protože v katalogu se samotnej nenabízí vůbec…
ja vim, uz to mam vymysleny jinak. :-)
Kde jsi sehnal ty dráty ?
Dají se sehnat v nějakém internetovém obchodě , nebo kdekoliv v kamenném obchodě na severní moravě ?