Ahoj, hledám vidli na mého Werka, na bazarech pořád nemůžu nic vhodného najít a nějak jsem se dostal na stránky TT a našel Epixona. Máte někdo zkušenosti s touto vidlicí? Vyplatí se v poměru cena/kvalita? Díky za reakce :)
Ahoj, hledám vidli na mého Werka, na bazarech pořád nemůžu nic vhodného najít a nějak jsem se dostal na stránky TT a našel Epixona. Máte někdo zkušenosti s touto vidlicí? Vyplatí se v poměru cena/kvalita? Díky za reakce :)
vím že to není odpověď na tvou otázku, ale proč ne verzi s pevnou osou (a lepším tlumičem)?
Když bych kupoval s pevnou osou, tak už musím vyměnit i přední kolo (pomalu nad tím začínám uvažovat) A ohledně tlumiče se ptám tady Vás :D
aha myslel jsem, že to skládáš celé z nuly. no mám s milanovými výrobky nějakou zkušenost a o funkci bych se nebál, spíš by mi přišlo divné kupovat v roce 2016 tak drahou vidlici na rychloupínák.
Nene, přestavuju stávajícího Werka co mám v profilu. Ale asi půjdu rovnou i do nových kol. Návštěva a rada na BF mě vždycky stojí kopu peněz :D Ale tímto neodpadá dotaz na Epixona z TT.
Máte s ním někdo zkušenosti?
mám dost zkušeností s netuněným a je to dobrá vidlice s dobrou osou. i v základu dost citlivá, s hezkým zpracováním, tuhá a taky jednoduchá na servis.
To jsem potřeboval slyšet díky :)
Vozím Suntour Epixon 29" XC Elite LO- RL 15 QLC 120mm. Souhlas s Evilcleaner. Moje verze z T-T všechny vlastnosti posouvá minimálně o level výš.
Houpací kůň
čekal jsem, kdy pohoníš